başımıza gelen ilginç olayları anlatalım mı ?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
bazen komik bazen trajik ......
başımıza gelen ilginç olayları anlatalım mı arkadaşlar ?

hayatımda yasadıgım en ılgınc sey.......

oğlum dogdugu gunden 3 gun sonra nufusa kaydedip eve geldık...

aynı gun atamamın yapıldıgı okulun adının oğlumun adıyla aynı olması...

oğlumun adı mehmet alp..

calıstıgım okulun adıda mehmet alp i.ö.okulu

farklı bır sehır,hıc duymadıgım bır okul...tanımadıgım bır ınsan.. ve su an oğlumla aynı adı tasıyan bır okulda calısıyor olmam...

Son düzenleme:
beni nüfüsa kaydeden şahıs erkek olarak yazmış yanlışlıkla biz tabi bilmiyoruz
daha sonra nüfus müdürlüğüne nüfus cüzdanını yenilemek için gittigimizde benim adıma mavi renkli nüfus kagıdı çıktı :)
yani yenilemeye gitmesek askerlik kagıdım gelicekti eve sırnaşık şey
iyi espiri konusu olmuştum

zaten seneler önce (ultrason bu kadar gelişmiş değil tabii)annem hamileyken ultrasonda benim için erkek demişler
herkes ona göre kıyafetler fln almış
dogunca sürpriz olmuş sırnaşık şey
hep anlatırlar güleriz

ay ben anlatayım şekerler komik bir olay geçmişti başımdan....
Üniverste yıllarımda evmizin tam karşısında bir cami vardı ve ramazanda teraviye gitmeye karar verdik. Cami o kadar kalabalıktıki zor yer bulduk sıkış tepiş namaz kılmaya başladık. Nedense ben ne zaman arkadaşlarla camiye gitsem olan herşeye gülmek geliyor içimden ve tabi arakadaşlarımda aynı biz gülmek için bahane ararken bu arada tabi namazada kılıyoruz, secdeye gittik ben kafamı kaldırdım bide ne göreyim siyah birşey belirdi gözüme etrafa bir baktım başıma bişey geçmiş, (bu arada herkes kıkır kıkır gülüyor) meğer öndeki kadının eteği başıma geçmiş :) bi baktım kadın eteğini çekmeye çalışıyor... Gerçekten çok komikti anlatılmaz yaşanır derlerya o cinsten neyse baktım gülmekten kılamayacaz ben önde en köşeye gitmeye karar verdim, oradada tam önüme bir tüp koymuşlar tam namazdayken kafam tüpe vurmasınmı! Bu seferde öndekiler gülmeye başladılar. O günden sonra o camide teraviye gitmedim...Komik bir anı hiç unutmam

kaydirigubbakcemile3 bi an acabaaa o mu dedim kaydirigubbakcemile3
aynısı benim arkadaşın başına geldi
biz de kızlarla beraber gitmiştik seneler önce
arkadaşımın yanımda kadının etegi başına geçince gülme krizine girmiştik
etraftakiler cık cık cık yapmışlardı hepp
rezillik kaydirigubbakcemile3

Evet tam bir rezillik ama oldu bikere hatrıladıkça gülerim...:roflol:

Bildigniz gibi bebekleri kirklamak bizde bir adettir!!:CüvCüv:

Bende ilk kizimin dogumunda kirklamak istedim, ablamla telefona konusuyoruz ablama, ya ayse ablayi arasak olmazmi abla dedim, o bilir bu isleri, fakat utaniyorumda ne zamandan beri aramiyorum sormuyorum kadin diyecek bak isi düstü aradi dedim..

Aradan 10 dakika gecmedi telefon caldi arayan kimdi? Ayse ablaa.s
Gülsüm benim almanca problemim var doktor gittimde böyle böyle dedi, ne demek istedi acaba ögrenmek icin seni aradim, ama inanki cok utandim simdi diyeceksinki ayse ablamin isi düstü beni aradi fisfisfis

Ben tabiki ahanda böyle:1shokldum, yani bu tesadüfmüdür artik nedir bende anlamadim kizlar....

Bu arada ayse ablam geldi ve benim kizi bir güzel kirkladi sagolsunŞeniz

dedem 19 07 98 senesinde beyin felcinden fefat etti babannem tam bir sene sonra yani 19 07 99 senesinde aynı rahatsızlıktan yani beyin felcinden vefat ettiğinde benim ve ailemiz için çok büyük şaşkınlık olmuştu.

dedemler yurt dışında yaşıyolar ve her sene Türkiyeye gelirler
geçen sene gelişleri baya bi olaylı oldu.....
şöyle ki hava alanında hırsızlar onları takip etmiş ve bizim kapıya kadar gelmişler
amcacım ülkemize hoşgeldin yardım edelim diyip valizleri taşımaya yardım etttiler
içeri de girdiler...biz de evde o gün 10 kişi fln varız hiç birimiz bunlar kim diye sormadı :)
biz onlarla geldi sandık onlar da bizim komşumuz sanmışlar
o kadar pişkinler ki kızlar dedemin elini de öptüler giderken
kızın bi tanesi şişmandı ve bol etek giymişti
apartmanda düşmüş taklidi yapıp ayagım ayagım diye bagırdı meger o an çantalardan birini eteginin altına saklamış da ayagını tutuyomuş...
böylece 5-6 milyar kadar para gitti o günün parasıyla...
gözlerimize baka baka gittiler
hepimiz büyük bi şok yaşamıştık asla unutamam......

Bende bişeyler yazayım.Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum ailemle.henüz geldigimiz 1 yıl olmuştu.daha cok iyi dil bilmiyoruz sadece cat pat anlıyoruz.Birgün cocuklar ve eşim sinemaya gidelim dedik.karayip korsanları vardı.filmi izledik neyse dışarı çıktık.Biz aramızda konuşurken benim yanıma 25 yaşlarında bir çocuk geldi avucunu açtı bana gösterip birşeyler söylemeye başladı.Önce anlamadım hiçbirşey çünkü adam sarhoştu .Sonra adam konuşmaya devam ettikçe anlamaya başladım.Beni FALCI KADIN sanmıştı çünkü türbanım vardı ve o bölgede hiç benim gibi kimse görmedigi için adam o kafayla böyle bi düşünceye kapılmış.biz başladık gülmeye çünkü adam diyo ki lütfen bakın elime ne zaman evlenicem,kaç çocugum olacak vs.Avucunun içinden bunları okumamı istiyor.Sonra Allahtan sinemadan kızımın arkadaşı çıktı durumu anladı adamı bi güzel fırcalayıp sepetledi.işte bu da benden...

Annem karadenizlidir ve karadenizlilerin hemen hemen tüm özelliklerini taşır.
Yıllar önceydi şu leke çıkarıcı koslalar yeni çıkmış reklamları yayınlanıyor. Reklamda suya tentürdüyot döküp lekeli çamaşırı koyuyorlar içinede leke sökücüyü, sonra lekeli çamaşır tertemiz çıkıyor.
Annemde her yeni şeye meraklıdır. Tutturdu bana da al bundan diye. Tamam diyorum ama her defasında unutuyorum. Ama hem kosla al diyor hemde tentürdüyot istiyor. Bir akşam gene evden çıkarken "almadım hala istediğimi kızıyorum bak, al şu koslayı haaa tentürdüyotu unutma" dedi.
"Ya anne tentürdüyotu ne yapacaksın ısrarla onuda istiyorsun?"diye sordum. Cevap:"Kızım suya koslayla tentürdüyot koyuyorsun leke öyle çıkıyor" demezmi. Ben aynen dumur oldum. "Anne onlar reklamda lekeyi zorlaştırmak için döküyorlar tentürdüyotu" desemde bana inanmadı üşendiğimi sandı. Sonuç olarak biz hem koslayı hemde tentürdüyotu aldık annemi ikna etmemiz yaklaşık bir kaç ayı buldu ama annem ısrarla bu birkaç ay içinde çamaşır makinasına koslayla birlikte tentürdüyotta döktü.
Yıllardır anlatır güleriz bu olaya.

ay canım ya kıyamam.kadın ne bilsin..benimde yengemin annesi tel reklamı varya ,tel kendiliğinde bulaşıkların içinden geçiyor tertemiz oluyor..gelininine kızım o telden bana alki ben evi temizlerken oda bulaşıkları yıkasın demiş...

Ninemle bir diyalogum aklima geldi:

Ninem: Gülsüm bu sene almanyada cok sicakti demi, baya kararmissin sen
Ben: Yok be Nine nerde solariuma gittim ondan olmustur...
Ninem: Iyi iyi yavrum, peki cok uzakmi almanyaya bu monarium sehir
Ben: :1shok::roflol:Nine sehir degil, makine makine oraya giriyorsun karariyorsun iste...
Ninem: Makinemi?:1shok:Yaw kizim bu gavur milletide ne acayip seyler icad ediyor ya?
Ben: Niyeki ninebenneyaptımki
Ninem: Be kizim insan hic kararmak icin makineye girermi, ya o makine bozulursa, zenci gibin olursun mazallah...:1shok:
:roflol::roflol:

Canim ninem ya allah sana uzun ömürler versin...:roflol:
Hala daha aklima geldiginde gülerim:1rolleyes:

12-13 yaşındayın annemlerin mutfağı fayans.annem mutfağı yıkamıştı. annem hastaydı.babam çay istedi neyse çay suyunu koydum kaynadı demledim.su az geldi demlik elimde musluktan su doldurmaya gidiyorum.ayağım yalınayak..ıslak olduğu için mutfak ayağım bi kaydı demlik başımın üstünde arkaya fırladı.....babam su döküldü üstüme yandım sanmış o yüzden kazağımı çıkarmak istiyor.babam yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum. baba üstüme dökülmedi dedimde çıkarmadı kazağımı...yoksa çok utanırdım heralde bide yeni ergenliğe giriyorum.aklıma geldikçe gülüyorum hep..

Son düzenleme:
kızlar şuan yaşadığım bir olay ayyyy çok feciii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanaklarım kıpkırmızı sırnaşık şey ayy okuldan bir arkadaşım war internette hep bana şaka falan yapıyor dalga geçiyor benimle. neyse bi dosya yolladı yine, dedim bu ne kabul etmem ben, bişey değil neyse yollamıom die iptal etti. kaşındım ben dedim ne ya merak ettim attı yine küfürlü birşey dedi. şeytanlığım tuttu bide ii bi arkdşım kardeşim gibi kabul ettim. yükledim bi güzel. ee dedim yükledim allah ım yazdığım her kelimeden sonra küfür. ama nasıl kaldım öle -tatlicadiarzu- kimseye bişi yazamıyorum bu ne ya diom yine küfür öldük gülmekten yaa. en son nickime yazdım nasıl yapcam söle die anlattı düzelttim ama çok kötü oldum yaa ağzıma almadığım küfürler kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey siz siz olun sakın kabul etmeyin yollanan dosyaları kaydirigubbakcemile2
gördüğüm zaman yüzüne nasıl bakcam bilmiyorum...

Son düzenleme:

ayy çok komik yaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…