Defter nasıl işletiliyor ki?İnternet bankacılığınız yok mu?
Yoksa bile bankada defterinizi işletin. Hareketlerde ne olduğunu görürsününüz.
Defteri de gişedeki herhangi bir elaman işlemek zorunda.
Bankalarla haşır neşir olmaya yeni başladım, hiç bilmiyorum ki hangisi ney..Bu konuyu banka adi vermeden yazsaydin, kesin Finansbank derdim ve yanilmadim. Boyle bir bankacilik olamaz. Her seyiyle sorun bu banka. Bi dolandiricilik yapmadiklari kalmisti onu da yapiyorlarmis. Gecmis olsun. Bu konuyu okuyanlar da bu bankadan uzak dursun kendi iyiligi icin. Ben bi bulastim bu bankaya, 5 yildir kurtulamiyorum resmen.
aa, tüh...hesap dökümünüzü yazıyorlar yani, tüm sene, giren, çıkan hareketler, ama müşteriler için bu tabi.Defter nasıl işletiliyor ki?
Finansbank müşterisi değilim ben. Kartsız işlem olarak yaptırdım bankamatik'ten.
Nasıl olabiliyor gerçekten ben de anlamadım, daha önce hiç elinde makbuzu olup da işlemi yapılmamış birini görmedimo nasıl ıs ya
bankada hersey resmıdır bır kere para yatırdıgınıza daır goruntu kameralarında bıle mevcutdur
ösym nın sıstemıne gec dusmus olabılır bılgı dıcem ama aramıssınız
ılk kez boyle bırsey duyuyorum hanı parayı vermeyen kartı yutan ıcınde parası kalmayan atm olur buda hemen duzeltılır fakat parayı alıp hesaba yatırmama parayı calma huyu edenen atm ılk kez duyuyorum
yatırdıgınız hesaba yatmaması mumkun degıl teknık olarak yanı elınızde makbuz varsa zaten yatmıs demektır yatmasa makbuzu vermez . sıstem hatası o
Adama buradaki gişe bakmıyor mu göndermiyor mu parayı diyorum, yok illa tutturmuş telefon bankacılığından kayıt tuttur diye. Tavırları da aynı sinirimi bozdu zaten.aa, tüh...hesap dökümünüzü yazıyorlar yani, tüm sene, giren, çıkan hareketler, ama müşteriler için bu tabi.
Çok saçma ya, elinizde dekont varsa, bunun bir sağlaması sistemden yapılmalı. İçerde hiç bi çalışan yardımcı olmadı mı?
Ösym'nin sitesinden direk yatırırım artık başka bankayla uğraşmam.Başka bankadan tekrar yatır ama Finansbank'la uğraşmaktan vazgeçme.
Hakkını sonuna kadar ara.
Teşekkür ederim, zaten kimsenin başına geldiğini sanmıyorum çünkü makbuz olduğu zaman para yattı demek...Hep atm den ödedim okul sınav vs harçları ama hiç başıma gelmedi böyle bir şey.Cok ilginç ya böyle olması makbuzda var üstelik inşallah çabuk cozersin
Ay allah korusun ya sınava girememek çok kötü. Sistemde görülüyor aslında ödendi ödenmedi diye ama bir kez daha paramı çarparlarsa diye korkmuyor değilim.Geçen haberlerde okumuştum. Gişede yanlış islem yaptığı için biri adam sınava girememiş. Sonra dava açmış . Kazanmıis davayı
bankaya makbuzunuzla gıdın mudurle gorusmek ıstedıgınızı soyleyın veya bır yetkılıyleNasıl olabiliyor gerçekten ben de anlamadım, daha önce hiç elinde makbuzu olup da işlemi yapılmamış birini görmedim
Acaba ösym'nin hatası mı diyorum ama neden yapsınlar böyle bir şeyi, milyonlarca öğrenci var benimle mi uğraşacaklar sanki
Genel müdürlük yapıyormuş galiba bu işlemi ama banane ki bundan ne işime yarıyor bu bilgi
Cidden anlamadım
Evet şubenin önünde. Nereye başvurmam gerekiyor almak için, gişeye gidip bağırıp çağırsam kale alırlar mı acaba? Düzgün konuşunca olmuyor çünkü bunlarla.dekontun varmış kesinlikle alırsın paranı.
atm şubenin önünde miydi?
İşte demin gittim güvenlik biz burada göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye beni kovaladı resmen. Niye çıktım dışarı diyorum şimdi kendime.bankaya makbuzunuzla gıdın mudurle gorusmek ıstedıgınızı soyleyın veya bır yetkılıyle
sıze yardımcı olurlar sıstem hatası o hemen duzenlenır telefonla musterı hızmetlerını falan arayıp ugrasmayın daha uzun surer dırek bankaya gıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?