Başına böyle bir durum gelen var mı?

Dekont hala elinizde mi? Bu arada ben resmi işlemleri hep Ziraat bankasından yaparım. Hiç böyle bir sorun yaşamadım.
Ziraat'e de hiçbirine de güvenmem bu saatten sonra. Bu olayı yaşadıktan sonra ptt atm'sine girdim para çekecektim, önümdeki adamın parasını yuttu atm :KK57: Kolay mı kazanılıyor bunlar yahu
Dekont elimde evet

daha once baska bır banka da staj yaptım sıstemlerını bılırım burda bankacı arkadaslar varsa yardımcı olurlar yonlendırırler
makbuzu gosterıp parayı yatırdım ama sıstemden kontrol ettıgımde yatmamıs gorunuyor sınav ıcın yatırdım son gun . neden boyle dersenız kendılerıyle alakalı bır sorun ıse hemen cozerler
en kotu ıhtımal
makbuzu noterde aslı gıbıdır seklınde onaylatıp osym ye noterden faks cektırsenız yıne olur onemlı olan makbuzu yanı yatısı gormelerı her turlu cozulur yanı sorun

Adama buradaki gişe bakmıyor mu göndermiyor mu parayı diyorum, yok illa tutturmuş telefon bankacılığından kayıt tuttur diye. Tavırları da aynı sinirimi bozdu zaten.
Bunu diyen gişe görevlisi di mi? Güvenlik falan değil? Bazıları hakkaten çok uyuz oluyor, bireyselde çalışan birine, olmadı farklı bir şubeye sorun bence.

Tekrar yatırın ama, finansbanktan paranızı alın biraz sürer ama alırsınız. Ama 28 ine yetişmeyebilir

daha once baska bır banka da staj yaptım sıstemlerını bılırım burda bankacı arkadaslar varsa yardımcı olurlar yonlendırırler
makbuzu gosterıp parayı yatırdım ama sıstemden kontrol ettıgımde yatmamıs gorunuyor sınav ıcın yatırdım son gun . neden boyle dersenız kendılerıyle alakalı bır sorun ıse hemen cozerler
en kotu ıhtımal
makbuzu noterde aslı gıbıdır seklınde onaylatıp osym ye noterden faks cektırsenız yıne olur onemlı olan makbuzu yanı yatısı gormelerı her turlu cozulur yanı sorun
Tekrar gidip gişedekilere mi göstereyim o zaman makbuzumu? Yine biz buradan yapamayız diye tuttururlarsa ne yapacağım ya hiç anlamıyorum ki bu işlerden. :110:

İşte demin gittim güvenlik biz burada göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye beni kovaladı resmen. Niye çıktım dışarı diyorum şimdi kendime.
guvenlık ne bılsın guvenlıge sorulmaz kı
sıra numarası alıp gıseye gıdın konuyu soyleyın yetkılıyle goruscem deyın gorustururler
guvenlık ne bılsın :)

Evet şubenin önünde. Nereye başvurmam gerekiyor almak için, gişeye gidip bağırıp çağırsam kale alırlar mı acaba? Düzgün konuşunca olmuyor çünkü bunlarla.

en son bi cıngar çıkar bence de. sınava başvuramıyorum belgem var mağdur ediliyorum diye.
şikayetvar a da yaz.

Bunu diyen gişe görevlisi di mi? Güvenlik falan değil? Bazıları hakkaten çok uyuz oluyor, bireyselde çalışan birine, olmadı farklı bir şubeye sorun bence.
Yok güvenlik. Hem güvenlik hem de numara almada falan yardımcı ediyor. Hatta baya müdahale ediyor gibi herkese. Gişeye giremedim ki.

guvenlık ne bılsın guvenlıge sorulmaz kı
sıra numarası alıp gıseye gıdın konuyu soyleyın yetkılıyle goruscem deyın gorustururler
guvenlık ne bılsın :)
Adam kolumdan tutup çıkaracak gibiydi valla. Numara alınırken falan herkese karışıyor. Aşırı bilgili davranıyor.
Tekrar mı gitsem şimdi

Tekrar gidip gişedekilere mi göstereyim o zaman makbuzumu? Yine biz buradan yapamayız diye tuttururlarsa ne yapacağım ya hiç anlamıyorum ki bu işlerden. :110:
bız burdan yapamayız deme hakları yok
sız parayı yatırmıssınız elde makbuz var ama hesabı kontrol ettıgınızde yatmamıs gorunuyorsa bu bankanın sıstem hatasıdır bunu duzeltmek zorundalar
gısedekılerın yetkı dısı onlar duzeltemezler sızı yetkılıye buyuk ıhtımal mudur odasına yonlendırırler oda bır telefonla halleder bu ısı

güvenlik kimmiş ya, sen alsana bi sıra. güvenlik sadece oranın güvenliğinden sorumlu. fahri olarak millete sıra almasında yardımcı oluyor.
sen gerekirse banka müdür yardımcısı, müdür falan onlara kadar çık.

Adam kolumdan tutup çıkaracak gibiydi valla. Numara alınırken falan herkese karışıyor. Aşırı bilgili davranıyor.
Tekrar mı gitsem şimdi

adamın suratına bile bakma al sıranı geç. gişeden olmazsa bireysele al, bireysel bilmiyoruz derse daha yetkili biriyle görüşmek istiyorum de. paranı gasp etmişler ortada bi sorun var, çözüm bulana kadar gitme.

Yok güvenlik. Hem güvenlik hem de numara almada falan yardımcı ediyor. Hatta baya müdahale ediyor gibi herkese. Gişeye giremedim ki.

Tekrar mı gitsem şimdi
guvenlık sızın muhattabınız degıl kı :) sıze mudahale edemez taskınlık yapılmadıgı surece
sız numaratorden sıra numaranızı alın hesabımı kontrol ettırcem bır hata var dersınız o guvenlıkcı dogru yerden sıra numarası alın dıye numaratorun basında beklıyordur kesın ...

adamın suratına bile bakma al sıranı geç. gişeden olmazsa bireysele al, bireysel bilmiyoruz derse daha yetkili biriyle görüşmek istiyorum de. paranı gasp etmişler ortada bi sorun var, çözüm bulana kadar gitme.
Ya işte bilemedim ki ÖSYM'nin mi sorunu, bankanın mı. Adam diyor genel müdürlük gönderiyor parayı oraya. Benim para puf oldu uçtu sanki. Ne yapayım gidip genel müdürle mi görüşeyim salak mıdır nedir
Öyle yapayım o zaman şimdi hazırlanıp

3 saat kaldı hemen gıdın bence bankaya son gun 27 sı demıstınız dımı
1 saat sıra beklesenız 1 saat ıslemı duzeltseler anca yetısır

Amaan canım ya, niye onun lafıyla kaldın ki..tüh, sıranı alıp bir gişeye uğrasaydın keşke.

Belki hesap açtıracaksın, ona ne oluyor. Sana engel olmaya yetkisi yok.

Ya işte bilemedim ki ÖSYM'nin mi sorunu, bankanın mı. Adam diyor genel müdürlük gönderiyor parayı oraya. Benim para puf oldu uçtu sanki. Ne yapayım gidip genel müdürle mi görüşeyim salak mıdır nedir
Öyle yapayım o zaman şimdi hazırlanıp
bankalarda paralar merkezde toplanır merkezden gecer onu dıyor o azıcık bılgısıyle :D
genel mudurlukle sız gorusmeyeceksınız bankanın muduru , mudur yardımcısı, bıreysel hızmetlerı var bu ısler ıcın var zaten para ucmaz elınızde makbuz var hesaba yatmıs ama onaylanmamıs veya yanlıs hesaba gıtmıs olabılır sıstem hatası yanı

Daha uygun bir laf bulamıyorum. Sinirlerim bozuldu.
Merhaba herkese öncelikle, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
Ben Kasım ayındaki ALES sınavına başvuruda bulundum Pazartesi günü. Fotoğraf vs çektirdim. Para yatırmam gerekiyordu. İşlerimi hallederken Finans atm'sinden onu da çıkarayım dedim. Atm'lerde bu seçeneği görmüştüm çünkü.
Kartsız işlemlerden ÖSYM ödemeleri çıkıyor zart diye karşınıza. Tc kimlik numaramla girdim, verdim 100 tl'yi bir güzel enayi gibi. Dekontumu falan da aldım yani, ekranda adım madım da çıktı. Düzgün yattı görünüyor. Eve geldim, akşam ais'e girdim (ÖSYM aday sistemi) ve ne göreyim? Para yatmamış. Resmen ödenmedi yazıyor orada gözüme sokarcasına.

İlk iş ertesi gün (dün) ÖSYM'yi aradım. Dedim geç yatıyor olabilir mi, geç yatabilir ama bu kadar da olmaz gibi bir şeyler deyip bankanızla görüşün dediler. Finans'ı aradım. Zaten 10 dakika boyunca sırf müşteri temsilcisine bağlanmak için uğraştım. Açıkladım durumu, kayıt tuttu kendisi. Size geri dönüş yapılacak dedi :KK76: Dedim ki, kardeşim 28'i son ödeme günü zaten, ne zaman dönülecek? En geç 27'sine kadar geri dönülür dedi. Kapadım.

Bugün atm'sinden ödeme yaptığım Finans şubesine gittim. Güvenlik'e dedim ki "böyle böyle param yatmadı, gişeden mi gireyim müşteri ilişkilerinden mi" Bana dediği şey şu, "biz buradan o ödemeyi göremeyiz bize gelmiyor o, telefon bankacılığından kayıt tutturun" diye telefon bankacılığı kısmını gösteriyor. Zaten tutturdum ama geri dönmedikleri için size geldim, parama ne oldu benim diyorum, 5 iq'lu insanla konuşur gibi sürekli aynı lafları tekrarlıyor.

Velhasıl kelam, çok sinirim bozuldu. 100 tl az para mı? Başına böyle bir durum gelen var mı? Çözülebiliyor mu, çözülüyorsa nasıl çözülüyor? Tekrar 100 tl yatırırsam içime baya oturacak çünkü.
Guvenligi bosver giseye git. Onlar yardimci olur. Kac kere atmye param sikisti. Her seferinde sube acti kasayi bakti sikismis iceri alinmis vs. Kayitlar onlarda oluyor. Hallederler.

3 saat kaldı hemen gıdın bence bankaya son gun 27 sı demıstınız dımı
1 saat sıra beklesenız 1 saat ıslemı duzeltseler anca yetısır
Ya babama da soruyorum da o da diyor ki atm'ler şubeye bağlı değil internet bankacılığı üzerinden Genel Müdürlük'e bağlı yani şubede göremezler diyor atm'den yapılan işlemi. :/

Back
X