Başına böyle bir şey gelipte mucize yaşayan warmi?

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Kızlar bata göre 9+1 im geçen pazartesi gittim kalp atisi duyulmadi bebek gelişmemiş dedi dün bi daha gittim aynı 1 hafta daha bekleyin birşey olmaz dedi ona guwenerekten hmn kürtaja grmedim bugün idrar testi yaptım yine koyu mu çıkardı diye kopkoyu çıktı sewindim ana bazı arkadaşlar normal çıkabilir diyor birde sizin fikirlerinizi almak istedim kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapmalıyım

Üzgünüm ama 9 haftalk olmuş duyulması gerekti idrar testini kurtajdan 1 hafta sonra yap yine pozitif çıkar. Geçmiş olsun umarım br daha yasamazsn

idrarda pozitif cıkması normal düşük yapamadığın surece cıkar o bnce Bı kac gun daha bekle dıs gebelik olmadığı sürece Bı kac gun beklemekten sorun cıkmaz ınsalh duyarsin kalp atışını bellı olmaz cnm daha 10.hafayı Bı tamamla bırde soyle Bı Örnek verim Bı arkadas 2.5 aya kadar kalp atışı alamadı ama sonra duyuldu ve o bebek dünyada suan gercekten bak umıtsızlıge kapılma

Bnde bekliyorum bakalim ortada kaldım ne umut edebiliyorum nede umutsuzlanabiliyorum bebegim den ayrılmk zor geliyor[/QUOTE]

Kızlar doktra gttim lekelenmem oldu doktr kalp atışını görüyorum dedi ama umut werdi gelişmemiş çok küçük dedi

Canım seninle aynı şeyleri yaşıyorum şu An banada boş gebelik dendi kürtaja alacaktı şimdi ise yolk sac görünüyor kalp atışı yok gelişmemiş gibi bir çok şey söyledi doktor ama ben inatla bekliyorum bebeğimden ayrılmamak için dua ediyorum inşallah ikimizin bu bekleyişi boşa gitmez

Canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şu an banada boş gebelik dendi kürtaja alacaktı şimdi ise yolk sac görünüyor kalp atışı yok gelişmemiş gibi bir çok şey söyledi doktor ama ben inatla bekliyorum bebeğimden ayrılmamak için dua ediyorum inşallah ikimizin bu bekleyişi boşa gitmez

İnsallhhh kuzum insalllhhhhhh rabbim kimseye bu aciyi yaşatmasın demekki geç döllenme senin yolk sac gozuktuyse sen korkmaa

İnsallhhh kuzum insalllhhhhhh rabbim kimseye bu aciyi yaşatmasın demekki geç döllenme senin yolk sac gozuktuyse sen korkmaa
Amin allahım yüzümüze bakarda mutlu oluruz sende umutsuzluğa kapılma doktorlar bütün hamilelerin aynı değerlendiriyo bazı bebekler geç gelişiyormuş

Kalbinin görülmesine çok sevindim canım demekki geriden geliyor. İyi ki beklemişsin.

Aynn de 3 temmuzda gttigimde 6 haftalık demişti dün de 6 haftalık dedi o kafamı karstrdi
Simdi bebege gore bakmistir canim 6 haftalik olmasi guzel birsey zaten simdi kalp atisini duyman normal. Gec dollenme olmustur buyuk ihtimal dua et canini sıkma ..

Simdi bebege gore bakmistir canim 6 haftalik olmasi guzel birsey zaten simdi kalp atisini duyman normal. Gec dollenme olmustur buyuk ihtimal dua et canini sıkma ..
Sat a göre 9+4 olması lazımdı çok geride degilmi ama doktr 7 haftalık olması lazım dedi acaba adetin ortasindanmi saydı birde geç döllenme olsa geç öğrenim gerekmiyormu ydi Bn adetimin bir gün geçince yaptım iki çizgide kipkirmiziydi kusura bkma çok sordum ama fikir aliyim dedim

Sat a göre 9+4 olması lazımdı çok geride degilmi ama doktr 7 haftalık olması lazım dedi acaba adetin ortasindanmi saydı birde geç döllenme olsa geç öğrenim gerekmiyormu ydi Bn adetimin bir gün geçince yaptım iki çizgide kipkirmiziydi kusura bkma çok sordum ama fikir aliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…