başına böyle bişey gelen varmı ?? :/

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
yaa doğru yeremi açtım bilmiyorum ama sorunum şu
ofiste sürekli bilgisayar başındayım ve memleket soğuk yani içerisi sıcak olsada ben üşüyüyorum sürekli
ondan sürekli arkamda da ufo yanıyo !!
bu ufo benim sol tarafımı yakmış ve ben üzerimdeki kıyafetlerden hissetmedim acıyı eve gittiğimde soyunurken farkettim
kıpkırmızı ve damarlarım çıkmıştı haşlanmış durumdaydım resmen bi kaç gün sonra geçti kızarıklık ama izi kaldı azdı ozaman
dün yine gördüm ki biraz daha çoğalmışş tuhaf bi iz yani bu geçermii başına böyle bişey gelen varmı napabilirim
yanık kremide sürdümm ama geçirmedi ://

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun ama bir fikrim yok

çok geçmiş olsun canımm.. ya nasıl hissetmedin ona takıldım ben bi doktora git bence insan yandığını mutlaka hisseder bilemedim :26::26:

tenim hassas evet ilaç ismi bilmiyorumki yazılıyomu bi sorıyım dedimm belki bilen vardırr diye
hemen doktora gitmek istemedimm

geçmiş olsun canım. benim annemin eline çaydanlık dökülmüştü. eli yandı haliyle. birsürü ilaç kullandı fayda etmedi. sonra biri domuz yağı tavsiye etmiş çok iğrenç biliyorum ama çaresiz kullandı ve iz bile kalmadı. ne kadar sürede tesir ettiğini hatırlamıyorum çocuktum. ama annem hep söyler yanığa domuz yağını.

ya ama şey bu sıcak bi yere değip yanma yada kaynar suyla yanmak gibi değil :S
derim kalkmadı böle kabarık falan yok ama
şuan kıpkırmızı bildiğiniz ciğer gibi ve damarlarımm bariz belli
etrafında kahverengi halka seklınde izler var anlamadım nasıl bişeyy :S

ofiste sürekli bilgisayar başındayım ve memleket soğuk yani içerisi sıcak olsada ben üşüyüyorum sürekli
ondan sürekli arkamda da ufo yanıyo !!
bu ufo benim sol tarafımı yakmış ve ben üzerimdeki kıyafetlerden hissetmedim acıyı eve gittiğimde soyunurken farkettim
kıpkırmızı ve damarlarım çıkmıştı haşlanmış durumdaydım resmen bi kaç gün sonra geçti kızarıklık ama izi kaldı azdı ozaman
dün yine gördüm ki biraz daha çoğalmışş tuhaf bi iz yani bu geçermii başına böyle bişey gelen varmı napabilirim
yanık kremide sürdümm ama geçirmedi :// [/B][/QUOTE]

bi tane bildiğim bi ilaç var silverdin içinde gümüş olduğu için yanıkları tedavi ediyo ancak izler için balmumu ve zeytinyağını karıştırıyorsun düzenli olarak ize sürüyorsun zamanla geçiriyo hemen geçmesini bekleme uzun zaman sonra silikleşip yok oluyo hiçbi yan etkisi yok bakmumunu aktarlardan bulabilirsin

silverdin ve bepanten iyi geliyor,hemen müdehale edilirse iz de kalmaz

canım geçmiş olsun silverdin adında yara ve yanık kremi var gerçekden süper bir ilaç benim 2 parmağıma da yağ sıçramışdı fena olmuşdu bu kremi sürünce ağrım sızım kalmadı izi bile kalmadı

cogunluk bu kremı tavsıy edıyo bakalmm iş cıkısında alıp denıcem tesekkur ederım

gecmis olsun canim ama bende sasirdim
yanikmi acaba yoksa baska birsey olmasin ??
Yanik oldugundan eminsen kantoron yagi yada ozon yagi tavsiye edrim faydasi olur insallah ..

gecmis olsun canim ama bende sasirdim
yanikmi acaba yoksa baska birsey olmasin ??
Yanik oldugundan eminsen kantoron yagi yada ozon yagi tavsiye edrim faydasi olur insallah ..

dıyorum yaa canlarr
hissetmedım hiç annemde diyo bu hale gelene kadar nasıl dayandın canın acımadı diyo anlamadım gitti :S
iz kalıcak diye korkuyorum sadece ya

bence hemen doktora git belki sürdüğün şeyler dokunacak.doktor başka bişey verecek.nasıl hissetmedin ya acımadımı hiç .çok geçmiş olsun

Contractubex diye bir jel var. onu kullan. yanık, yara, ameliyat türü izleri düzeltiyor. benim de elimin üstü yanmıştı. hiçbir iz kalmadı.
silverdin de yanık tedavisi için kullanılan bi krem. o da çok etkili. ama iz bırakmaması için mutlaka contratubex.

yarın gidicem doktora inş
hiç canım acımadı hayır :26:
aynada gördüüm iştee mahvolmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…