Ablacimmm oncelikle hayirli olsun yavrun. Allah guzel omurler versin insallah. Korkma birsey olmaz bebege :))) o senin karninda bir daha hic oyle olmayacak kadar guvende. Senin icin rahat olsun. Musmutlu gunler dilerimHanımlar merhabalar lazer epilasyona gidiyorum 2 seansım kaldı, son seansımdan sonra hamile olduğumu öğrendim hem de doğum kontrol hapı kullanmama rağmen.. şok oldum bundan sonra devam etmeyeceğim tabi ki ama sonuçta o karnımdayken lazer yaptırmış oldum doktorum da bu konudaki araştırmalar net değil, karar senin dedi. Başına böyle birşey gelen oldu mu ne yapacağım çok üzgünüm
Teknik olarak hamilelikte lazer uygulanabilir fakat etik olarak uygulanamaz. Neden derseniz malumunuz hamilelik sırasında büyük hormonal değişimler yaşıyoruz haliyle uzun yıllar önce lazer epilasyon yaptırıp tüylerden kurtulmuş olan hanımlarda bile kıl köklerinin yeniden faaliyete geçmesi söz konusu olabiliyorken doğal olarak hamilelik sırasında lazer epilasyon yaptırmak tüylerden kurtulmak açısından nafile bir çaba olacaktır. Gittiğiniz yer ile görüşüp son iki seansı doğumdan sonraya erteletin derim.Hanımlar merhabalar lazer epilasyona gidiyorum 2 seansım kaldı, son seansımdan sonra hamile olduğumu öğrendim hem de doğum kontrol hapı kullanmama rağmen.. şok oldum bundan sonra devam etmeyeceğim tabi ki ama sonuçta o karnımdayken lazer yaptırmış oldum doktorum da bu konudaki araştırmalar net değil, karar senin dedi. Başına böyle birşey gelen oldu mu ne yapacağım çok üzgünüm
Çoook teşekür ederim o kadar rahatladım ki...Unlu bir profesor lazerin hamilelere bile zarari olmadigini sadece verdigi acinin kasilmalar sonucu dusuge sebep olabilecegini soylemisti .hayirli olsun saglikla gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?