Başına gelen her şeyde beni suçlayan eski koca😫

E siz niye bu yüzü veriyorsunuz muhatap olmayın bitsin gitsin adam sizin muhatap olmanızdan yüz buluyor
Eski eşle resmi boşanma tarihimiz 2020 , kendisi 2021 de doğum günümü kutladı numaram bile yoktu muhtemelen eski kayınvalidemden aldı
Öyle bir sövdüm engelledim ki daha cesaret edemedi boşanmışsın bitmiş gitmiş daha ne muhatap oluyorsun hala görüşüp konuşabileceğin biri olsa boşanmazdın herhalde

Çocuğunuz var mıydı bilmiyorum ama arada çocuk olunca mecbur görüşülüyor.

Çocuğum yok ama çocuğum olsa bile bu muhabbetleri mecburen dinleme gibi bir zorunluluğum yok tek muhatap olmamız gereken konu çocuk giderleri görüşme saati vs baktınız sapıtıyor küt suratına kapatın böyle böyle alışacak

Benim cocugum var. Sacma sapan konuşursa engeli basıyorum. Ertesi gun geri açıyorum goruntulu arayacagini bildigim icin(hergun ariyor). Cocukla konuşurken laf atmadi simdiye kadar, atarsa suratina kapatirim herhalde.

Nafaka ödemiyor ya mağduru oynuyor ki isteyeme, yani zaten beni batırdın Bi de nafaka mı vereyim diyor. Beter ol banane de nafakayı da al.
Üç kuruş nafakanın peşine düştü zaten. Bir taraftan almayım muhattapta olmayım diyorum diğer taraftanda sorumluluk almak zorunda diye düşünüyorum. İletişimimi tamamen koparsam çocuğa yazık babasını istiyor. Öyle bir pisliğe çöktümki çıkamıyorum içinden.

Ben de 2 aydır ayriyim boşanma davası açtım maddi manevi tazminat ziynetlerimi nafaka da istedim bundan sonra iyice kudurdu iftiralar para için evlendin boşandın demeler işi yokken 8 ay baktım kendi iş buldu domuzlastı bebegim var 3 aylık onu dahi görmüyor arada fotoğraf istiyor ben her yerden engelledim cociuk için mail kaldı herşeyde beni suçluyor senin yüzünden işsiz kalmıştım senin yüzünden borclandim işte bişey olur senin yüzünden şöyle oldu bıktım artık avukatta yıldırmak için yapıyor asla cvp verme çocuk dışında dedi 3 gündür mail atıyor cvp vermiyorum kuduruoyor siz de muhatap olmayin tüm haklarinizi da alın sonra baskasiyla yerler biz de keriz olarak kalırız mazide...

Numarasını engellemeyip gorusurseniz konuşur tabiki.Bir insan eski eşiyle niye görüşür.Ya ortak çocuk vardır ya da barışma umudu.

Çok açık bir şekilde çocuk dışında herhangi bir konuda yazmamasini aramamasini söyleyin.
Arayıp yazarsan avukatima söyleyeceğim aleyhine delil olur deyip gözünü korkutun.
Ve asla ciddiye almayın sürünsün valla böyle tiplere hiç uzulemem sahip çıksaydı parasına.

Aaaaa, sanki kendi hayatimi okudum! Hep ama hep en suclu ben, en kotu ben, pyikolojilerinin bozulma nedeni ben....
Ama bu konuda birsey ogrendim; demek bosanma surecine girince kontagi sifira indirmeli ve avukukatlarla devam etmeli hersey.

Konu sahibi: kanma, aldanma, dik durmaya devam et....eskiden de erkekler ve aileleri de bu kadar pislikler miydi, ya da artik ezilmeyi kabul etmeyen bizim nesil mi farkediyoruz durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…