Bence defolu bezler .Merhaba. Kızıma 6 beden molfix külot bez kulllanıyorduk. Gayet de memnunduk. Stok yaptık 3 paket 78li olanından. Ama diğer paketler bozuk çıktı. Yanları gevşek dikilmemiş gibi büyük. Aşırı biz sızdırma mevcut. Molfix bana aynı beden bezlerin aynı göründüğünü bi farklılık olmadığını ama yine de sizi kırmayalım 5 adet bez gönderin inceleyelim dedi (alta koyacağım resmi). Sonra 5 beden aldık. O da yanları aynı çıktı. Yeni üretimler böyle mi anlamadım. Çiş kaka asla tutmuyor ki hiç böyle bir şey yaşamamıştım 2 pakette. KÜLOT BEZ ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM
Ben Molfix le bitirdim bezi 6 no kullandım hiç karşılaşmadım böyle geniş bezle. Hiç sızdırma yaşamadım . Hatta sleppy de sızdırma yaşamıştım bu yüzden Molfix geçmiştim çok rahat etmiştim. Bezleri internetten mi aldınız ? Orda yaşanıyor genelde böyle sorunlar .Merhaba. Kızıma 6 beden molfix külot bez kulllanıyorduk. Gayet de memnunduk. Stok yaptık 3 paket 78li olanından. Ama diğer paketler bozuk çıktı. Yanları gevşek dikilmemiş gibi büyük. Aşırı biz sızdırma mevcut. Molfix bana aynı beden bezlerin aynı göründüğünü bi farklılık olmadığını ama yine de sizi kırmayalım 5 adet bez gönderin inceleyelim dedi (alta koyacağım resmi). Sonra 5 beden aldık. O da yanları aynı çıktı. Yeni üretimler böyle mi anlamadım. Çiş kaka asla tutmuyor ki hiç böyle bir şey yaşamamıştım 2 pakette. KÜLOT BEZ ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM
Prima gibisi yok. Evet pahalı mı pahalı. Biliyorum. Ama bir kere üzmedi bizi. Bana çok övdüler sleepy şöyle sleey böyle iyi diye. Aldım. Berbat. Aşırı sızdırma yaşadık ya. Çocuğumun önü sürekli ıpıslaktı. Günde 3 kez üst değiştirirdim. Üstelik 15 günlük bebeğime 2 numara kullanıyordum. Kalıbı küçük diye. Küçük mü geliyor diye düşünmeyin yani. Bana onu övenler neyin kafasını yaşıyordu anlamıyorum.Merhaba. Kızıma 6 beden molfix külot bez kulllanıyorduk. Gayet de memnunduk. Stok yaptık 3 paket 78li olanından. Ama diğer paketler bozuk çıktı. Yanları gevşek dikilmemiş gibi büyük. Aşırı biz sızdırma mevcut. Molfix bana aynı beden bezlerin aynı göründüğünü bi farklılık olmadığını ama yine de sizi kırmayalım 5 adet bez gönderin inceleyelim dedi (alta koyacağım resmi). Sonra 5 beden aldık. O da yanları aynı çıktı. Yeni üretimler böyle mi anlamadım. Çiş kaka asla tutmuyor ki hiç böyle bir şey yaşamamıştım 2 pakette. KÜLOT BEZ ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM
Ben de aynı sorunu primada yaşadım. Olayı markaya bağlamıyorum ama sanırım büyük paketler ve internetten alınanlarda bu tür problemler oluyor. Yine de ben internetten ve en büyük boy paketleri aldım çoğunlukla.sonra internet fiyatlsrı çok arttı, market daha ucuzdu ordan aldım. Sleepy 7 kullandım, molfix denemek için marketten almıştım yine çoklu paketti molfix 6 numara, sleepy 7 numaradan daha büyük daha geniş gelmişti bana.Prima gibisi yok. Evet pahalı mı pahalı. Biliyorum. Ama bir kere üzmedi bizi. Bana çok övdüler sleepy şöyle sleey böyle iyi diye. Aldım. Berbat. Aşırı sızdırma yaşadık ya. Çocuğumun önü sürekli ıpıslaktı. Günde 3 kez üst değiştirirdim. Üstelik 15 günlük bebeğime 2 numara kullanıyordum. Kalıbı küçük diye. Küçük mü geliyor diye düşünmeyin yani. Bana onu övenler neyin kafasını yaşıyordu anlamıyorum.
Başlığınızla alakalı bir yorum sayılmaz ama bez arayışında olanlara fikir olsun diye yazdım.
Molfix hiç kullanmadım. Bilmiyorum o yüzden.
Ben de hep internetten daha ucuza alıyorum primayı koli ile.Ben de aynı sorunu primada yaşadım. Olayı markaya bağlamıyorum ama sanırım büyük paketler ve internetten alınanlarda bu tür problemler oluyor. Yine de ben internetten ve en büyük boy paketleri aldım çoğunlukla.sonra internet fiyatlsrı çok arttı, market daha ucuzdu ordan aldım. Sleepy 7 kullandım, molfix denemek için marketten almıştım yine çoklu paketti molfix 6 numara, sleepy 7 numaradan daha büyük daha geniş gelmişti bana.
Prima ve sleepy konusunda birebir aynı tecrübelerim. Sleepy çok övüldüğü için denemiştim ve sürekli sızdırma oldu. Bir keresinde oğlum bezden öyle rahatsız oldu ki çığlık çığlığa çıkardım. Hep prima kullandım.Prima gibisi yok. Evet pahalı mı pahalı. Biliyorum. Ama bir kere üzmedi bizi. Bana çok övdüler sleepy şöyle sleey böyle iyi diye. Aldım. Berbat. Aşırı sızdırma yaşadık ya. Çocuğumun önü sürekli ıpıslaktı. Günde 3 kez üst değiştirirdim. Üstelik 15 günlük bebeğime 2 numara kullanıyordum. Kalıbı küçük diye. Küçük mü geliyor diye düşünmeyin yani. Bana onu övenler neyin kafasını yaşıyordu anlamıyorum.
Başlığınızla alakalı bir yorum sayılmaz ama bez arayışında olanlara fikir olsun diye yazdım.
Molfix hiç kullanmadım. Bilmiyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?