• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başına gelen varmı??

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.150
373
merhaba hanımlarr
her akşam yıkayıp kremlememe ragmen gün içinde uzun saatler ayakkabı içinde kalan ayaklarımın terlemesını ve ayakkabı faktörüyle koku oluşmasını engelleyemıyorum.biryere gittgim zaman utana sıkıla çıkarıyrum ayakkabılarımı.
okadar dikkat ediyorum ama şu terlemeyle gelen koku benı sinir ediyor.yaşayanlar varmıdır,varsa nasıl kurtuldunuz yardımlarınızı ve tecrübelerınızı paylaşırmısınız.malum bide önümüz yaz.açık ayakkabı giyebılsem hiçbir sorun yok ancak işyerimde açık ayakkabı giyemıyorum.yardımmm..

canım bendede o sorun vardı. çok rahatsız oluyodum sonra doktora gittim görünürde hiçbir problem olmamasına rağmen ne çıktı dersin tırnak mantarı:53: şok oldum ben ki temizliğine dikkat eden, tırnakları daima temiz ve ojesiz dışarı çıkmayan biriydim düşün. meğer tırnak mantarı varmış bende o koku yapıyomuş dr ilaç verdi ve sonuç koku felan kalmadı. yani demem o ki bi doktora görünün belki kokunun başka bi sebebi vardır

canım bendede o sorun vardı. çok rahatsız oluyodum sonra doktora gittim görünürde hiçbir problem olmamasına rağmen ne çıktı dersin tırnak mantarı:53: şok oldum ben ki temizliğine dikkat eden, tırnakları daima temiz ve ojesiz dışarı çıkmayan biriydim düşün. meğer tırnak mantarı varmış bende o koku yapıyomuş dr ilaç verdi ve sonuç koku felan kalmadı. yani demem o ki bi doktora görünün belki kokunun başka bi sebebi vardır

internetten bir ürün sipariş ettim onu kullanıcam eger çözüm olmazsa bende gideyim doktora.
normalde spor ayakkabılar kokar derler ama ilginçtir spor ayakkabı giydigimde kokmuyo,ama babet çizme bot tarzı şeyler giydigimde koku yapıyo.bide sanırım naylon çoraplarla birleştigi için oluyo

internetten bir ürün sipariş ettim onu kullanıcam eger çözüm olmazsa bende gideyim doktora.
normalde spor ayakkabılar kokar derler ama ilginçtir spor ayakkabı giydigimde kokmuyo,ama babet çizme bot tarzı şeyler giydigimde koku yapıyo.bide sanırım naylon çoraplarla birleştigi için oluyo

mantar olabilir ama mantar olması şart değil koku olması için .havasız nemli ve karanlık ortamda koku olması çok doğaldır.Size terkur diye bir krem var onu önerebilirim.Bu kremi önerdiğim kişiler genelde memnun kaldılar(hemşireyim)

bendede oyleydi her misafirliğe gidişimde spor ayakkabı giyerdim:1: neyseki sorunum bir tek ilaçla çözüldü. darısı başına

merhaba hanımlarr
her akşam yıkayıp kremlememe ragmen gün içinde uzun saatler ayakkabı içinde kalan ayaklarımın terlemesını ve ayakkabı faktörüyle koku oluşmasını engelleyemıyorum.biryere gittgim zaman utana sıkıla çıkarıyrum ayakkabılarımı.
okadar dikkat ediyorum ama şu terlemeyle gelen koku benı sinir ediyor.yaşayanlar varmıdır,varsa nasıl kurtuldunuz yardımlarınızı ve tecrübelerınızı paylaşırmısınız.malum bide önümüz yaz.açık ayakkabı giyebılsem hiçbir sorun yok ancak işyerimde açık ayakkabı giyemıyorum.yardımmm..

babetler suni deriden yapılıyor ya da içlerindeki astarlar aynı şekilde.keten dahi olsa iç tabanlar suni deri.dolayısıyla koku yapması kaçınılmaz.keten tarzı babetleri ve pamuklu çorapları tercih edin kokudan eser kalmayacaktır bir de mantar genellikle kaşıntı kızarıklık getirir beraberinde.her mantar kokmaya da bilir.ben tamamen naylon sentetik çorap-ayakkabı muzdaribi olduğunu düşünüyorum :34: her akşam güzelce parmak aralarını ılık suyla yıkarsan ve tek tek aralarını kurutursan pamuklu ürünler tercih edersen bi sıkıntı kalmaz

Krem iyi bir çözüm değil bence (bakım kremlerinden bahsediyorum tıbbi olanlar degil) çünkü pek çok kremde nemlendirme özelliği bulunuyor, e terleyen bölgede kullanıldığı zaman ne oluyor daha çok nemlendirip daha çok terletiyor

Naylon çoraplar ve hakiki deri olmayan ayakkabıların yaptığı bişey bu. Maalesef bende de oluyor :25:

suni deri olan ve astarı suni deri olan ayakkabılar daha fazla koku yapar..
120 güne kadar ayakkokusunu giderici bir ürün var foot care netten araştırabilirsin..

bir de ecz.ürünü bir losyon var ''nibulen losyon'', eşim kullanıyor iyi geliyor..düzenli kullanmak gerek

Back
X