Başına gelenler lütfen anlatın

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
7 haftalik hamileyim...geçen pazar da bu pazar da ciddi bir sınır krizi ağlama vs tatsız olaylar oldu ilk 3ayda böyle sinir krizi geçiren illa ki olmuştur herkes mutlu mesut sıfır dertsiz değil heralde ..bişi olur mu çok korkuyorum

35 haftadır ne sinir krizleri neler yaşıyorum Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah bi sıkıntı olmaz ama sen yine de dikkatli ol

Bende kavga ettim agladim bagirdim hatta sinirden tepindim canm ani hareketler yaptim snra sag kasigimda agri oldu icime sinmedi acaba bsymi oldu fln dedim kontrole 4 hafta vardi ozele gittim saglikliymis sukur. Insallah bsy olmaz ama kendimizi tutmamiz lazm. Hamile degilmisim gibi eski hayatima devam ediyorm bazen snra bebek aklima geliyo duruyorum :)

3 haftalıkken ogrendım evladımı , 10 gun aralıksız agladım. Sinirlendim , bagırdım cagırdım küfrettim.
1 ay çocuk mutluluk hormonu yüzü görmedi vallahi.
Sen sen olmuyorsun. Çok normal bunlar inan.

Demek hepimizde oluyor rutin hayat ve koşturma içinde sanırım olmaması mümkün değil ...Allah korusun onları

3 haftalıkken ogrendım evladımı , 10 gun aralıksız agladım. Sinirlendim , bagırdım cagırdım küfrettim.
1 ay çocuk mutluluk hormonu yüzü görmedi vallahi.
Sen sen olmuyorsun. Çok normal bunlar inan.

Ah şu hormonlar ....İnanın teselli oldunuz bana kızlar çok sağolun...her durumda Allah onları korusun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…