Hayır bizde boşanma olmaz aç davaya bile gelmeyeceğim diyorYahu sen boşanmak istedikten sonra zorla tutacak hali yok. İlk konunda da yazmıştım hakim kimin yalan söylediğini zaten bilir. Telefonda konuşmamaya bak mesajlaşma yoluyla iletişime geç geçeceksen ki elinde kanıt olsun.
Hayır bizde boşanma olmaz aç davaya bile gelmeyeceğim diyor
Napcakmış ömür boyu ona bagımlı mı yaşıcakmış. Sen kararında eminsen aç davanı bak yoluna hakkınızda hayırlısı CnmHayır bizde boşanma olmaz aç davaya bile gelmeyeceğim diyor
Bos konusuyor. Bence iyi bir avukatla gorusun, o size yardimci olacaktir.Hayır bizde boşanma olmaz aç davaya bile gelmeyeceğim diyor
Hiç birinde gelmezse ömrümün sonuna kadar boşanamayacak mıyım ben artık o şehirde değilim ilk otobüsle şehir değiştirdim diyorTamam gelmesin en kötüsü çekişmeli dava olucak. Bulunmazsa kendiliğinden düşüyor zaten biraz uzun sürer sadece o kadar. Şimdi yeni diye böyle ama o da zamanla kararlı olduğunu görünce vazgeçer. Sıkma kendini bu kadar niye korkuyorsun ki sakin ol. Dönmek istemiyorsan bitmiştir
Hiç birinde gelmezse ömrümün sonuna kadar boşanamayacak mıyım ben artık o şehirde değilim ilk otobüsle şehir değiştirdim diyor
Hiç birinde gelmezse ömrümün sonuna kadar boşanamayacak mıyım ben artık o şehirde değilim ilk otobüsle şehir değiştirdim diyor
Dediğim gibi gelmezse bile hakim boşuyor.
Avukat bulur onu merak etme
Ya nasıl bir derde düştüm hayatında başkası var diye iftira atıyorlar benim hayatımda kimse yok bu iddia davayı uzatabilir mi
Başkası yok beni süründürmek için ben nafaka istemiyorum hem 2 aylık evliyiz bi nafaka talep edememMadem başkasıyla görüşüyormuşsun öyle diyorlarda neden boşanmıyor ? Artı nafaka isteyecekmisin.
Dün gece 10 da babamın evine döndüm ve kesin boşanmaya niyetim var. Bugün eniştesi aradı güya “arabuluculuk” yapacak senin geçinmeye de niyetin yokmuştan başlayıp hayatında başkası vara kadar giden iftiralar silsilesiyle telefonu kavga edip kapadım. Sorum şu eşimle aramızda 2 kere şiddetli darp söz konusu oldu. Ben yarın boşanma için mahkemeye gideceğim ama eşim boşamayacağım hayır diyor ? Boşanma da ne gibi gerekçeler sunacağım bilmiyorum. Ettiği darpta raporum yok kanıtlayamam lütfen yardımcı olunNasıl bir yol izlemeliyim geri dönmek istemiyorum asla .
Başkası yok beni süründürmek için ben nafaka istemiyorum hem 2 aylık evliyiz bi nafaka talep edemem
Kaç para verecek ki beni boşasın yeter yaOncelikle bi avukatla gorus. Sana bagli degil ev hanimi oldugun icin mecbur nafaka baglanir. Hem iyi olur iki aylikta olsa sonucta evlisin.
Kaç para verecek ki beni boşasın yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?