Başlığa cevap olarak, hiçbir şey düşünmem. Olumlu ya da olumsuz hiçbir şey. İnsanların ne giyindiği ile ilgilenmiyorum. İnsanların bana, topluma ve çevreye zarar vermedikleri sürece ne yaptıkları ile de ilgilenmiyorum.
Ancak minik beyinli, olumsuzluktan beslenen, kendini ilah yerine koyan ucubelerin ne düşüneceğini söyleyeyim. "şuna bak oyuncak sanıyor tesettürü. Bir kapanıp bir açılıyor. Cehennemde yanacak bunun gibiler" çünkü konuşurlar. İnsanlar, özellikle dili beyninden daha çok çalışan insanlar hiç durmadan konuşurlar. Mini etek giyene de konuşurlar, başını örtene de, başını açana da. Okuyana da, okumayana da. Onlar için nasıl göründüğün ve nasıl inandığın pek mühim değil. Her durumda konuşacak ve eleştirecek bir şey bulurlar.
Hepsinden nefret ediyorum. Embesil hallerini belli bir inancın ya da görüşün altına saklayan tüm ucubelerden nefret ediyorum.
O yüzden üç günlük dünyada insanlar ne der diye düşünüp hareket etme. İnancına, düşüncene, hayat görüşüne göre kararlar al ve uygula. Aynı şeyleri açık olup kapanmak isteseniz de söylerdim emin olabilirsiniz.