- 14 Temmuz 2025
- 80
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi ipekkkkkkkkkk
-
Canım zaten kıyafet almak için çok erken ben 30’dan sonra almaya başladım. Bazı bebişler göstermiyor az sabretYa ben bır doktora gıttım duzenlı olarak gebelıgımın ılk basından berı o takıp edıyor benı fakat 14 haftalıkken cınsıyet ıcın gıttıgımde ben tahmınde bulunucam ama bıdaha geldıgınde soyluyım olurmu dedı tamam dedım zorla soylettım kıza benzettım dedı ama emın deılım dedı sonra 17 haftalıkken gıttım kız dıyıp kâğıda yazdı bacak ustt üstte atmış falan fılan dedı 22 haftalıkken gıttım tekrar çünkü kıyafet alma dedı ondada bacaklarını acmıo dedı yanı bende napcagımı şaşırdım kıyafet alıcaö alamıyorum dedı başka bı doktora gıt ıstıosan siİN BAŞINIZA BOYLE BISEY GELDIMI HATTA SORDUM DEDİ SİZ ORGANINI GORUYOMUSUNUZ KIZ DEDİNİZ HAYIR BACAKLARINI ACMIO DEDI
Bazı bebekler göstermez ve kızsa geç netleşir kontrole gitmeden tatlı bir şeyler yiyin hareketlenirse gösterebilir sağlıkla gelsin inşallahYa ben bır doktora gıttım duzenlı olarak gebelıgımın ılk basından berı o takıp edıyor benı fakat 14 haftalıkken cınsıyet ıcın gıttıgımde ben tahmınde bulunucam ama bıdaha geldıgınde soyluyım olurmu dedı tamam dedım zorla soylettım kıza benzettım dedı ama emın deılım dedı sonra 17 haftalıkken gıttım kız dıyıp kâğıda yazdı bacak ustt üstte atmış falan fılan dedı 22 haftalıkken gıttım tekrar çünkü kıyafet alma dedı ondada bacaklarını acmıo dedı yanı bende napcagımı şaşırdım kıyafet alıcaö alamıyorum dedı başka bı doktora gıt ıstıosan siİN BAŞINIZA BOYLE BISEY GELDIMI HATTA SORDUM DEDİ SİZ ORGANINI GORUYOMUSUNUZ KIZ DEDİNİZ HAYIR BACAKLARINI ACMIO DEDI
Canım detaylı ultrasona girdin miYa ben bır doktora gıttım duzenlı olarak gebelıgımın ılk basından berı o takıp edıyor benı fakat 14 haftalıkken cınsıyet ıcın gıttıgımde ben tahmınde bulunucam ama bıdaha geldıgınde soyluyım olurmu dedı tamam dedım zorla soylettım kıza benzettım dedı ama emın deılım dedı sonra 17 haftalıkken gıttım kız dıyıp kâğıda yazdı bacak ustt üstte atmış falan fılan dedı 22 haftalıkken gıttım tekrar çünkü kıyafet alma dedı ondada bacaklarını acmıo dedı yanı bende napcagımı şaşırdım kıyafet alıcaö alamıyorum dedı başka bı doktora gıt ıstıosan siİN BAŞINIZA BOYLE BISEY GELDIMI HATTA SORDUM DEDİ SİZ ORGANINI GORUYOMUSUNUZ KIZ DEDİNİZ HAYIR BACAKLARINI ACMIO DEDI
Valla tatlıda yedım neler yedım yok Bacak arasını gostermıyomus ne alaka bende anlamadım ama kızımda var hemen kız demıstı bende anlamadım 23 haftama gırcem nerdeyseBazı bebekler göstermez ve kızsa geç netleşir kontrole gitmeden tatlı bir şeyler yiyin hareketlenirse gösterebilir sağlıkla gelsin inşallah
İlk defa başıma böyle bısey geldı ondan şaşırdım bende özel hemen soyluyor 12 haftalıkkenCanım zaten kıyafet almak için çok erken ben 30’dan sonra almaya başladım. Bazı bebişler göstermiyor az sabret
Yok gırmedım gırmeyıde dusunmuorumCanım detaylı ultrasona girdin mi
On yargılı olmayın lütfen 2 lı 3 lu hepsını yaptırdım çok şükür hepsı ıyı çıktı ve ayrıca sunuda açıklıyım sağlıklıda olsan sağlıksızda olsa ne olursa olsun o bebek dünyaya gelıcek ve benımdır oyuzden hıc merak etmıyorum Allah ne yazdıysa o olur hıc farketmıo anlamısınız umarım tatlımÇocuğunun sağlıklı olup olmadığını merak etmeyip detaylı ultrasona girmiyorsun ama cinsiyeti merak edip acil başlıklı konu açıyorsun. O da güzel...
2li ve 3lü tarama genetik hastalıkları detaylı usg ise hem genetiklere hemde fizyolojik hastalıklara bakılır. Yani bebeğinde bir kalp hastalığı varsa doğum sonrası acil ameliyata girmesi gerekiyorsa bu ön görülür ve ona göre hazırlık yapılır. Veya yarık damak bağırsak çıkışının olmaması bağırsakta parlaklık tarzı şeyler. Eğer Allah ne yazdıysa o olsun diyorsan 2li yaptırma kabullen ama detaylı usg tedavisi olan şeyler için daha çok düşünce tarzınız bence yanlışOn yargılı olmayın lütfen 2 lı 3 lu hepsını yaptırdım çok şükür hepsı ıyı çıktı ve ayrıca sunuda açıklıyım sağlıklıda olsan sağlıksızda olsa ne olursa olsun o bebek dünyaya gelıcek ve benımdır oyuzden hıc merak etmıyorum Allah ne yazdıysa o olur hıc farketmıo anlamısınız umarım tatlım
Düşüncene saygım var benımde düşüncem bu2li ve 3lü tarama genetik hastalıkları detaylı usg ise hem genetiklere hemde fizyolojik hastalıklara bakılır. Yani bebeğinde bir kalp hastalığı varsa doğum sonrası acil ameliyata girmesi gerekiyorsa bu ön görülür ve ona göre hazırlık yapılır. Veya yarık damak bağırsak çıkışının olmaması bağırsakta parlaklık tarzı şeyler. Eğer Allah ne yazdıysa o olsun diyorsan 2li yaptırma kabullen ama detaylı usg tedavisi olan şeyler için daha çok düşünce tarzınız bence yanlış
İşte benım 2 tane daha çocuğum var özelde net kız veya erkek demıstı 12 kıncı haftamda bunda böyle uzayınca meraka düştüm her gıttıgımde net konuşmadı bı dedı bacak üstte atmış bı dedı bacaklarını benım ıstedıgım gıbı acmıo kıyafet alma dedı gonderdı benı 23 haftamdayım yanı cınsıyetını bılmıorum hala hayırlısı dıyelımDoktorlar genelde cinsiyet tahmini için yanılma payı bırakır, bebeğiniz cinsiyetini net olarak göstermiyor da olabilir, kız diye tahmin edilen bebek erkek de doğabilir, bir tanıdığımın doğana kadar erkek denilen bebeği kız doğdu.
Alışveriş için henüz erken ama diyelim ki bebeğiniz kız mı erkek mi kendisini göstermeyecek, unisex kıyafetler ve renkler var, bana doktor %90 kız ama yine de %10’luk yanılma payı bırakıyorum demişti, alışverişte kız ve erkek bebeğin giyebileceği renkler aldım, sarı, yeşil, beyaz gibi.
Bende öyle yapmayı düşündüm son konturolumde sağlıyla gelsın bebıslerımız Allah’ın ıznıyleDoktorlar genelde cinsiyet tahmini için yanılma payı bırakır, bebeğiniz cinsiyetini net olarak göstermiyor da olabilir, kız diye tahmin edilen bebek erkek de doğabilir, bir tanıdığımın doğana kadar erkek denilen bebeği kız doğdu.
Alışveriş için henüz erken ama diyelim ki bebeğiniz kız mı erkek mi kendisini göstermeyecek, unisex kıyafetler ve renkler var, bana doktor %90 kız ama yine de %10’luk yanılma payı bırakıyorum demişti, alışverişte kız ve erkek bebeğin giyebileceği renkler aldım, sarı, yeşil, beyaz gibi.
İstiyorsanız başka bir doktora daha gidip cinsiyetine baktırın, belki kontrollerde gerçekten bebek kendini göstermiyordur, bana doktor %90 kız demişti yanılma payı bırakarak, başka bir doktora gitmem gerekmişti hamileyken, o da hiç usgye dahi sokmadan senin kızın olacak doğum kilosu da 2800’ü geçmez demişti, adam yılların tecrübesiyle konuşmuş meğerse, kızım oldu 2700 doğdu:)İşte benım 2 tane daha çocuğum var özelde net kız veya erkek demıstı 12 kıncı haftamda bunda böyle uzayınca meraka düştüm her gıttıgımde net konuşmadı bı dedı bacak üstte atmış bı dedı bacaklarını benım ıstedıgım gıbı acmıo kıyafet alma dedı gonderdı benı 23 haftamdayım yanı cınsıyetını bılmıorum hala hayırlısı dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?