Basiniza gelse ne yapardiniz?

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar esinizin amcasinin oglu evlenicek olsa ve kimse size kina tarihini son gune kadar soylemese esinizin yarij gidiyosun dimi demesiyle ogrenseniz o kinaya gidermiydiniz?
Not olarakta dusuyim davetiye vermediler kina dugunden uc hafta once o yuzden ben kimseye sorma geregi duymadim tahminde edemedim erken olucagini Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu

Son düzenleme:
Çok önemli değil. Bir husumet yoksa ben giderdim.
Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu

Kına içinde mi davetiye oluyor..
Ben sevmediğim için bu olayları bahane eder gitmezdim herhalde
Ama siz seviyorsanız çokta takılacak bir durum değil yoğunluktan unutmuş olabilirler.

Belki kina yapilacagi son anda belli olmustur
Belki arada kaynamistir
Yok eger kasitli bisey varsa gitmezdim

Yani senin kuzenin olmus olsa idi gitmemen normal derdim de esinin kuzeni sonucta. Ama arada samimiyet varsa kesinlikle cagirmalari gerekirdi diyorsan o zaman gitmemekte hakli olabilirsin. Bunu en iyi sen bilirsin canim. Benim esimin kuzeni olsa ben sorun etmezdim cunku o kadar samimi degilim.

Kına içinde mi davetiye oluyor..
Ben sevmediğim için bu olayları bahane eder gitmezdim herhalde
Ama siz seviyorsanız çokta takılacak bir durum değil yoğunluktan unutmuş olabilirler.
hayiir olmaz yapanlar var tabii bende yapmistim zamaninda ama genelde yaziliyo dugun davetiyesine

Yani benim butun ozel gunlerime gelirler davet ederim birini aramasam bi ay butun sulale tavir alir boyle bi durun yoksa kinaya cokta merakli degilim gidiceksem esim zorda kalmasin diye gidicem sanirim ama bi yanimda hic istemiyo

Çok sık görüştüğünüz bir aile değilse özellikle söylememezlik yapmamışlardır büyütmeyin derim. Kız kardeşimin düğünü oldu yakın zamanda. O dönem o kadar telaş oldu ki basılan davetiyeleri teslim etmeyi unuttuğumuz bile olmuş bazı kişilere. Bi kuzene davetiye yazmayı toptan unutmuşuz annesi babasına yazmışız sadece, geldi tebrik etti ne kınada ne de düğünde pistten indi üstelik. Olabiliyor böyle şeyler malesef.

unutmuşlardır telaşla ya da eşine söylemişlerdir ki öyle gözüküyor
aranızda sıkıntı yoksa git hatta davet edilmedik ama geldik dersin için soğur

Yani benim butun ozel gunlerime gelirler davet ederim birini aramasam bi ay butun sulale tavir alir boyle bi durun yoksa kinaya cokta merakli degilim gidiceksem esim zorda kalmasin diye gidicem sanirim ama bi yanimda hic istemiyo
Istemiyosan gitme. Bahanen de hazir işte
Olmadi başın agrir, miden bulanir. Bahane mi yok kiz

O gün hasta olun bence de. Ama gitmek istiyorsanız yarın sabah saçınızı yaptırın. Elbisenizi alın. Gerçekten arada kaynamış olabilir. Zaten gitmek istemiyorsanız o gün ishal oldum deyin. Bence çok geçerli bir mazeret.

Esiniz size sormasaydi haberiniz olmicak ve gitmicektiniz. Esinize söyleyin o size hiç sormamis sizde bilmiyomus gibi yapın. Soranlara da niye gelmedin diye,kimse bana haber vermedi diye güzel bir trip atın. Cagrilmadigim yere kendi kafama göre gitmezdim. Ya özellikle cagirmadilarsa? Bide kendi kendine cagrilmadan yinede gelmiş yuzsuz falan derler diye korkarım.

Davetiyenin disinda , sadece son gun soylendigi icin ben olsam gitmezdim cunku onlar icin gitmenin pek bir onemi yokmus gibi gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…