Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozulduÇok önemli değil. Bir husumet yoksa ben giderdim.
Yani senin kuzenin olmus olsa idi gitmemen normal derdim de esinin kuzeni sonucta. Ama arada samimiyet varsa kesinlikle cagirmalari gerekirdi diyorsan o zaman gitmemekte hakli olabilirsin. Bunu en iyi sen bilirsin canim. Benim esimin kuzeni olsa ben sorun etmezdim cunku o kadar samimi degilim.Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu
Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu
hayiir olmaz yapanlar var tabii bende yapmistim zamaninda ama genelde yaziliyo dugun davetiyesineKına içinde mi davetiye oluyor..
Ben sevmediğim için bu olayları bahane eder gitmezdim herhalde
Ama siz seviyorsanız çokta takılacak bir durum değil yoğunluktan unutmuş olabilirler.
Yani benim butun ozel gunlerime gelirler davet ederim birini aramasam bi ay butun sulale tavir alir boyle bi durun yoksa kinaya cokta merakli degilim gidiceksem esim zorda kalmasin diye gidicem sanirim ama bi yanimda hic istemiyoYani senin kuzenin olmus olsa idi gitmemen normal derdim de esinin kuzeni sonucta. Ama arada samimiyet varsa kesinlikle cagirmalari gerekirdi diyorsan o zaman gitmemekte hakli olabilirsin. Bunu en iyi sen bilirsin canim. Benim esimin kuzeni olsa ben sorun etmezdim cunku o kadar samimi degilim.
Istemiyosan gitme. Bahanen de hazir işteYani benim butun ozel gunlerime gelirler davet ederim birini aramasam bi ay butun sulale tavir alir boyle bi durun yoksa kinaya cokta merakli degilim gidiceksem esim zorda kalmasin diye gidicem sanirim ama bi yanimda hic istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?