Kiyamiyorum ve kizamiyorum :(

Nazo1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
64
31
Bu sefer konu annem , canimdan cok sevdigim asla bir sozune yok demediğim , kiramadiğim ..
Ama çok uzuluyorum neden mi ozaman biraz basinizi agriticam galiba

Annemin ikinci evliligi . Evlendigi kisiyi sevmem ama saygi duyarim sevmememin sebebi hazirci mucadeleyi sevmez ev gecindiremeyen tiplerden . annemin emekli maasi vardi bir, onuda 30 bin Lira kredi cekip eline saydi is kur diye ve tabiki yapma etme bir maasin var anne demeeme rağmen dinlemedi birsey olmaz dedi haliyle batti..

Cunku hep anne rolunde ben oldum.. Ve hep benim lafima geldigini kendi onayladi. Eskiden pekte iyi bi hayaati yoktu icmeyi eglenmeyi cok seven biriydi ben ise tam tersi .. Sonra bu adam cikti karsisina elindeki bilezik olan maasini bi sure alamicak borc bitene. Kadar e adamda 2 ay calisiyosa 2 ay calismayan biri ve bu cok canimi sikiyor resmen adami eliyle beslemedigi kaldi

3 gundur annemdeyim onda kalmam gerekti esim suan yanimda olamadigindan ama kendimi yabanci gibi hissediyorum. İki gun daha kalicam ve ben yuk olmayayim diye ilk gunden erzak alisverisi sigralari kadar aldim icim rat etmiyor yoksa

Ama baktimki annem ip alacak ben yogurt bitti ben ekmek bitti ben kusun vitamin ilaci lazim ben cani onu cekti ben ve uc gun oldu ustelik ellerim dolu geldim kizlar adam elini cebine atmadi ve annem hicbirsey yok gibi davraniyor oda memnun gibi sanki enayi gibi hissettim kendimi kizlar 100 lira alisveris harici eksiklerine gitti

Suan elimde bir yuz lira kaldi ve cok utaniyorum yok demeye kiramiyorum yarin birsey isterlermi yok diyemem 5 gunde 300 lirayi yersem eşim asla paramin lafini yapmaz ama icten icede kendi anesinde normal kalamiyor otel gibi diye dusnurmu ..

Hem bebege bi kac bisi alirim diye dusunmustum ama bu gidisle bu yuz lirada giidicek kizlar. Hani anneme canim feda ama kazik gibi adam annemle evli ve elini bir ekmek almak icin cebine atmiyor markete bile beni yolladi kibarca banyo yeni yapmis ve yuruyemiyorum son haftalarimdayim

Bilmiyorum kendi anneme cok yabanciymisom gibi. Arkadasima gitseydim abart!iyorum harika bir tavir gorurdum. Ustelik yanimda les gibi sigara iciyorlar az yemek yiyorlar bazen ac kalkiyorum soylemeye bile utaniyorum suan açım cunku aksam yemegi diye bir tabak oda ya az kizlar hazir manti yedim nasil boyle olduk annemi bukadar kirmaya korkarkn bunlari nasil dusunemez bilmiyorumm

Daha yazamadigim nicee sey...
Eşim iki giun sonra beni gelip alicak ve ben bu evde yuk gibiyim kendi annemin evinde hersey cok degisiyormuş.. Ba yedirmeyip ikinci esine diye israr etti sofrada yutkunamadim. Bambaska bir karaktere burunmus cok degismis annem . bu sen degilsin annem

İnsallah bir an once evime yuvma kavusurum cok kirildim su uc gunde . pamuk gibi annem dusuncesiz bencil utanarak soyluyorum ne kirparsam karima derlerya oyle olmus esiyle birlikte

Cok zoruma gtti icime oturuyor kizlarr
 

Hazeer_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
305
224
Hamilesin üzülme surda kalacagin bir iki gün onada sabret ve mümkünse bir daha o evde kalma. Ne diyim bilmiyorum ki sonucta o kisi senin annen. Burda birisi annene kötü bir sey dese yine senin zoruna gider.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1481 gün geçti.

Kurk Mantosuz Madonna

mık :)
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
15 Ekim 2016
14.823
93.570
Üzüm üzüme baka baka malesef.
Sıkmayın canınızı biraz daha idare edin.
Yapıcak birşey yok.Koskoca insanlar emin olun farkındadır annenizde bu durumu..
Umarım bir kez daha orda kalmanız gerekmez.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
 

Ykpebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
92
53
26
Allah sabir versin...
Sakin kalan parani harcama haa yokmus gibi davran sende
Firsati bulmuslar yok ayagina yatiyorlar
 

pamela85

Deli olmak öyle kolay degil,ben yıllarımı verdim.
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.062
3.403
Kırma kırma sen daha,elin herifine mükemmel eş olacağına sana iyi bir anne olsun. Ben çocuklarımın kapısında yatarım,onların rahatı için kendi rahatimdan uzagim. Normal anneler gibi tabi. Ah ben ve ben gibiler de mi bir tuhaflık var acaba? Ben olsam orda kalmazdı net.
 

Nazo1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
64
31
Cok heyecanli torunu icin ama sigaranin birini yakip otekini sonduruyorlar e kendi evime gelince aynen devam ayni esim bile icmiyor yanimda oda bisey diyemiyor surat yapiyolar. Bazen bana karsida iyi tabiki kotu davranmiyor ama bunlari dusunemiyor heralde .. Annem benim dunyam basimin taci dogumum olucak yanimda kal diyorum 1 hafta bari kaynanamla iyi degiliz. Hemen esimde kalsina getiriyor e bn kendi kocam caliscak seninki bi gun caliscak btun gun evde nasi rahat edicem dedim ozaman kalamam aksamlari eve birakir eşin dedi aadam annemin gozunu kor etmiş durumda nasil gormez elindeeki maasi gitti herseyi gidiyo karakteri gitti bilmiyorumm.Evime geliyor misal annemle eşi dokturuyorum guzel aile sofrasi olsun en. Sevdikleri seyleri yiyoruz falan yedikten sonra annemi durtuyor gidelim gidelim anliyorum bozuntuyaa vermiyorum. Enayi yerine koyuldum sanki annem cok kotu diyemem melek gibi ama degisti bu arala..
 

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
24
bir daha orda kalma o kadar paraya otelde kal yada arkadaşına git bide o kuşada yazıkya vitamin alamıcak kadar annende belki herşeyin farkındadır yada canı böyle davranmak istiyodur evden ayrılmadan annenle başka bir yerde konuş içinde kalmasın eşine de güveniyosan anlat yalnız kendi evinizde kalsaydın daha iyi lütfen o bakıma muhtaç canıda orda bırakma onuda aç bırakıyorlardır belki yazık senin de bebişin olacak güzel olur
 

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
24
doğumdada kimseye güvenme arkadaşını çağır olmadı bi günlük bakıcı tut kimseden birşey bekleme bu arada o kuşta sigara dumanında ne oluyodur ya hiç mi insaf yok sende de bebek var gerçekten konuşmalısın annenle
 

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
24
biskivü falan alın yiyin biraz abur cubur en azından aç kalmayın iki calısınız
 

Elispo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.043
1.484
Cok heyecanli torunu icin ama sigaranin birini yakip otekini sonduruyorlar e kendi evime gelince aynen devam ayni esim bile icmiyor yanimda oda bisey diyemiyor surat yapiyolar. Bazen bana karsida iyi tabiki kotu davranmiyor ama bunlari dusunemiyor heralde .. Annem benim dunyam basimin taci dogumum olucak yanimda kal diyorum 1 hafta bari kaynanamla iyi degiliz. Hemen esimde kalsina getiriyor e bn kendi kocam caliscak seninki bi gun caliscak btun gun evde nasi rahat edicem dedim ozaman kalamam aksamlari eve birakir eşin dedi aadam annemin gozunu kor etmiş durumda nasil gormez elindeeki maasi gitti herseyi gidiyo karakteri gitti bilmiyorumm.Evime geliyor misal annemle eşi dokturuyorum guzel aile sofrasi olsun en. Sevdikleri seyleri yiyoruz falan yedikten sonra annemi durtuyor gidelim gidelim anliyorum bozuntuyaa vermiyorum. Enayi yerine koyuldum sanki annem cok kotu diyemem melek gibi ama degisti bu arala..
Canım sabır dılıyorum. Ama annenı dert etme cunku o mutlu gorunuyor yoksa neden şohusalıgında bıle kalmasın ki. Bence o huzurlu mutlu. Yanı alanda satanda razı derler ya ıkısı bır aıle olmus. Adam kafandakı adam olmayabılır ama bunuda kabullen annen sıkıntı sahıbı degıl. Sen kafandaki ölçulere gore sıkıntı yapıyorsun

Umarım bır daha orda kalman gerekmez.
Normal dogum yaparsan şohusalıgında rahat gecer yuksek ıhtımal kımseyede ıhtıyacın olmaz.
Yada bir hafta yarım gun birini tutarsın emin ol daha az yıpranır ve daha az paran gider

Kolay gelsın. Annenin annesi olma.
 

CekiLinBenDoktorum

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
30 Aralık 2009
15.197
43.775
Vicdan etmeyin lütfen çokta vicdan edilesi bir kadın degil.
Paranızı da harcamayın.
 

smartieslidondurma

bir yangini sondurecek mucizeler elbet vardir
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
784
781
lutfen yanlis anlamada siz salona odalara girip ciktikca iste bizim enayi diye icten icte kim bilir neler deniyordur hakkinizda? siz kaz degil hamile bir kadinsiniz .o erkek haliyle utanmiyorsa siz hic utanmayin. param bitti diyin.
 

Nazo1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
64
31
Annem esini cocugu gibi goruyor ya . İs yok napsin bulamiyor falan yazik calisiyo bilmem ne diyo surekli e bu millet yuvsini nasil bakiyo ? Sanirsiniz liseli asik heryeri pembe goruyor adami kiskancliktan oluyor markete giidince kavga ediyolar adamin. İsine geliyo yoksa onu keni akrabalari bile takmiyor orali degil. Evde gece 3 4 kavga ediyolar bzen rezillik. Annem kotu biri gibi de gelmesin akliniza beni cok sevdigini biliyorum benden baska kimsesi yok ama diyorum ya dusunemiyor anne rolunde olan hep ben. Elini suya degdirmdim bugune kadar ama bazen sanki surati hareketleri rahatsiz oluyo gibi . Dile dokemedigim seyler var gonul yaramda .... Yine aksam yemegine beyler aldircam yapcak bise yok ..
Yoksa ac uyuyorum