Başınızdan Geçen Düğün Kazaları

topuzun içinde örümcek mi :roflol::roflol::roflol:

kınamda elbisemin askısı söküldü ve arkadaşım (neyse ki) yanımda olduğundan daha kuafördeyken dikti =)=)

benim eşimin yeğeninin düğnünde düğün bitti damat gelini aldı gelin arabasına doğru götürüyor tam merdivenden inerken gelinin ağağı takıldı ve düştü o sırada benim yanımdaki arkadaşım demezmi (oğlum daha yeni verdik kızı sana sahip çıksana )çok gülmüştüm bu olaya

benimde bir ara düğünün sonuna doğru çekilen halayda eteğime basan bir yumurcağın sayesinde alttaki tül yırtıldı. öyle devam ettik..
2 gün sonra bir düğünüm daha vardı. ertesi gün önce terziye sonra kuru temizlemeye gitti.yerleri bi güzel silip süpürmüşüm uçlar simsiyah olmuştu....

gecen yaz yegenimi evlendirdik...dugun salonuna oglum sayesinde gec kaldik neyse gittigimizde dugun baslamis herkes oynuyor..usulen ilk kaynanamlara hosgeldin demem lazim onlara dogru yoneldim ..yaklastim yaklastim el salladim kiiii birden kayboldum :roflol: dugun salonunu yapan akillilar gozle gorulmeyen kucuk bir set yapmislar kenarlara ben topuklarla oraya takilinca yapistim yere :roflol: kaynanamlarda sok olmus ,dustugumude anlamamislar ..bu kiz birden nereye kayboldu diye bakiniyorlarmis :roflol: o an utanmistim ama cokta gulmustum..benden sonra ayni setten coookk kisi dustu şutarafagitti

Alemsiniz yaaa....:roflol::roflol::roflol: Allam hala gülüyorum yarabbim :roflol::roflol::roflol:

ay bende kuaförden çıktım düğün günüm fotocuya gittik adam yok oysaki haftalar öncesi haberleşmiştik opğn geleceğimizi.kapıda kaldık.yok kimse içerde neyse dükkanın hemen karşısında bi başka dükkana sorduk adamı adam kahvedeymiş geldi.
nasıl duralık nasıl yapalım die sorduk ilkkez stüdyo resmi çektircez yardım ol die ama adam hiiiiç oralı bile değil nasıl isterseniz durun dyo ay ben bi sinirlendim aldık ordan eskiden çekilmiş resim baktık öyle onların aynısını yaptık :) sonucu ise 1 ay sonra gördük :) HAKKATEN MÜKEMMEL :) ADAM İŞNİN USTASIMIŞŞŞŞ

ayyyy koptum gulmekten cok guzeldıııı :)))))) :dance::dance:
aycok gulmeyeyım bıde benım basıma gelır hehehehe:teytey:

benim gelinliğimin kuyruğu baştan aşağa beyaz güller dikilmişti. bir ikitanesi düşmüştü hemde ortalardan çok çirkin bi görüntü oluşmuştu ama kuaförde teyzem hemen yerine dikti sağolsun.
Aklima gelen bitek bu başkada bişey olmamişti Allah'tan

walla benim hem nişanda hem düğünde oldu.. nişanda kuaförde elbisemin fermuarı bozuldu allahtan arkası çapraz kurdeleliydi belli olmadı :))

düğünde de evden çıkarken gelin arabamız bozuldu ((((

ya kızlar o kadar güldümki inşallah başıma gelmez.walla karnım ağrıo şuanda. :) çok komik şeyler olmuş ya

en yakın arkadaşımın düğün arabası geç kaldığı için taksi tutup düğüne öyle gittiler..
ve düğün salonun geldikten sonra gelin çantasının takside unuttuğunu farketti..düğün sonun da taksiden çanta bulunup geldi..evlerine şükür ki düğün arabasıyla gittiler..
ayrıca diğer bir arkadaşımın eşi düğün günü izin alamadığı için düğüne otobüsle gitmişlerdi son anda....sırnaşık şey

Kızlar valla bu olaylara daha gülemiyorum

Niye diye bi sorun daha düğünüm olmadı başıma gelir korkusu

İnş hepimiz sağ salim atlatırız

Benimde yengemin düğününde gelinle damat salona girerken tepelerinden sim atılır ya onu almıştık yengem evde unutmuş kalmıştı. Bide amcamı babam evlendirdi yani belki diğer amcamlarda katkıda bulunur sanmış salonu tutmuş meyve suyu filan sipariş etmiş ama düğünde pasta yoktu :S sıkıcı olmuştu yaaaa fotoğraf makinesi yoktu yengemin bikaç düğün fotoğrafı var sadece :S

Kızlar benim iki düğünüm oldu biri çok güzel geçti ikincisi çok kötü başladı. Kuaför saçlarımı makyajımı mahvetti. Kız bana bir ruj sürdü palyanço gibi olmuştum. Far alnımda. Gözüme kilikit soktu iki gözüm iki çeşme alerji oldu akıyor. Eve gerip gelip makyajımı kendim yaptım. Ama öyle sinirliyim nedrdeyse duvağımı atıp zıplayacaktım. Sonra kuaföre gittik adam resimleri çekecek yüzün titriyor dedi sahiden yanaklarım titriyordu hayatımda ilk kez böyle şey oldu. Adam espriyldi hatta yüzümdeki suratsız duruş gitti neşe geldi. AYY bir kaşımı çatmışım alnımda iz kalmış elimle düzeltiyorum düzelmiyordu. O halde nikaha gittik tam adam nikahı kıyıyor bana gülme krizi geldi. Allahım nerdeyse sandelyeden düşeceğim. Kendimi tutkça gülmek geliyor. Benle beraber salonda herkes gülmeye başladı. İnanı eveti zor dedim çok komikti benimki hem kaza hem güzel bir anı.

benim için en kötü olay fotoğrafçıda gerçekleşmişti.durum şu duvamı kapattık poz vericez yanii fotoğrafçı sağolsun eşim duvağımın altına girdi gözgöze bakıyoruz işte duvakta kapalı.poz tamam adam kıpırdamayınnn dedii ve heryer karanlık elektrikler kesildi adam dedi öylee kalın deik hadi yaaa bu ne jeneratör devreye girdi neysee biz hala aynııı birbirimize bakıyoruz sözdeee.ay çok kötü olmuştu yaa sonra pozu kim takar biz gülmekten yerlerdeee.

eskiden çehiz asılırdı duvarlara biizm buralarda muntazam bir şekilde... teyze kızının çehiziydi çok güzel muntazam asıldı herşeyy a..dan...z..ye eeee gece oldu artık çehiz toplanıcak bende artistlik yaptım masanın üzerine çıktım masanın üzeri komple cam eşya porselen süs eşyaları biblolar dolu :) duvardan çiviyi sökmeye çalışıyorum uzanayım dedeim halam''masanın ayağı çok sağlam değill!!'' demeye kalmadıki masayla birlikte ben yere uçtum kızın çehizini mahvettim benimde ayağım kesildi teyze kızı hiç onlara üüzlmedi ben ondan dah çok üüzldüm geldi beni teselli etti ayağımla ilgilendi canım yaaaaaa

kızlar benimde iki tane düğünüm oldu istanbuldaki gayet güzel geçti ama diğer düğünüm kötü başladı sabah kalktım babam kuaföre götürücek 1 ay önceden randevu almışım ve iki gün önce teyit ettirmişim neyse gittim ne görüm kepenkleri inik aradım neyse kadın aynen şu şekil başka bi şehire gezmeye gittim ahh ahh hale hatırladıkça deliriyorum neyse babamla birlikte gezdik küçük bi şehir orası bide açık bi kuaför bulduk ama bu seferde kız gelin başı yapmaktan anlamıyor..neyse üç tane kuaförden adam getirttiler ama nafile üçüde hiç bişey beceremedi....neyse ben Allahtan yapı gereği biraz sakinimdir bu tarz olaylara karşı o günümün zehir olmasına izin vermedim hayırlısı dedim ....

benimde anılrım var düğüne dair
nişanımda zona olmuştum ve nişan elbisem nerdeyse popoma kadar açık oldugundan zonalarım kabak gibi görünüyordu üzüntüden hasta olduğım için herkes bana nasıl özenli davranıyordu anlatamam artık umrumda değildi yaraların gözükmesi sonuçta bende istemezdim zona olmayı ama söz ün ertesi gununden başlayarak nişana 1 hafta kalana dek eşimin ailesi canıma okudugu için iyi kanser olmadım nişanda bir şokta babam dan geldi allahım eşimle aynı takım elbiseyi giymiş yani nasıl da aynısını bulmus almıs tabii habersizdik bizde neyse artık olan olmuş diyip devam edecekken ben babam la eşimin ortasında gelenleri karşılamak için yürürken ayağımdan ayakkabı fırladı evet resmen fırladı ve babam la eşim beni havada yakaladı neyseki tuttukları için hiç işi olmadı bana nişan maceralarımız bu kadar gelelim düğüne
kınayı dısarda yapmıstık ve gecen yaz sıcaktan kavrulan izmir o gece nasıl soguk çıktı anlatamam herkes resmen titriyo 1 gun önce yağmur yağmış kayınvalidem ve diğer kadınlar benim üştmemden kokruyorlar kaynanam hırka giydirmek istiyo ben kıyafetim gözüksün diye kaçıyorum giymiyorum sonra kaynanam la eşimin ananesi içime gazete kagıdı soktular vallahi acayip korudu soguktan düğün sabahıda eviminizn sofbeni bozulmus elek. kaçağı varmıs babam banyoya girişi yasakladı hay allahım allahtan sabah 7 de kalkmısız sabahın köründe eşimle elek. dükkanı aradık gerekli parçayı bulmak için neyse bulundu babam tamir etti yoksa evinizde kalmanıza izin vermezdim dedikuaförde allaha şükür herşey yolunda gitti hatta işim 2 saat önce bitti beni oturutular normalde eşimin gelip fotografçıya gitmemiz gerek ancak gelin arabası kaza yapmıs geç geldi eşim ben ağaç oldum bekleye bekleye ama düğünümün en acı olayı fotografçımız bizim yakn arkadaşımızdı düğünden 2 ay sonra fotografflarımız canım arkadaşımız vefat etti ruhun şad olsun bizi hiç üzmedin

arkadaşım çok güldüm allah iilini versin ya halada gülüyorum hatırladıkça sırnaşık şey

:roflol: hay allah iyiligini versin ya cok güldürdün beni bide adini söylermisin ayy ne rezillik olurdu simdi gözümde canlandirdim ayyy cok komiiikk:roflol::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…