- Konu Sahibi Masalsularam
-
ahh sormaa bende bakarım bakarım 3 saniyelik bişe yaparım o ara taşacağı tutar meretinTürk kahvesi içesim geldiğinde mutlaka yapacak başka işim oluyor ve taşırıyorum ah bu huyumu sevmiyorum sonra ocak temizle
Hayatımızdaki "EN"ler güzel bir başlık olmuş.Hemen aklıma "EN"çok yaptığım dalgınlık geldi :)
Her seferinde eşimle kendimin çay bardaklarını karıştırıyorum.O bol şekerli bense yok denecek kadar az şekerli içeriz.Çayımızada şekerlerini ölçümüze göre atıp öyle getiririm .Fakat her seferinde ya o ya ben ilk yudumda ayy bu ne deyip bardaklarımızı değiştiririz.
Neden bilmiyorum sürekli dikkat ediyorum ama yine yine yapıyorum aynı dalgınlığı.
Geçen yıl en çok üzüldüğüm konu rahmetlı babamdan kalan plaklar vardı 70 li 8 0 li yıllardan annem eski dolabını eskiciye verirken plaklarıda vermiş anneme sordum sen bu babamdan kalan plakları neden verdin diye dediği artık toz almaktan bıktım
Geçen yıl en çok üzüldüğüm konu rahmetlı babamdan kalan plaklar vardı 70 li 8 0 li yıllardan annem eski dolabını eskiciye verirken plaklarıda vermiş anneme sordum sen bu babamdan kalan plakları neden verdin diye dediği artık toz almaktan bıktım
Benim de hayatımda en çok korktuğum an şu olmuştu...
Yalnız yaşayan biriyim ... 4 sene önce her zamanki gibi okul dönüşü evime gelmiştim. Akşam evden çıkmam gerekiyordu, bi baktım anahtar yok sonra aklıma geldi eve elim dolu geldiğimden kapıyı açıp direk kapatmıştım anahtarları kapının dış kilidinde unutmuştum. Hemen açıp baktım anahtar yoktu. Aklıma kötü bişey gelmedi ama yedek anahtarımda olmadığından evden çıkamıyordum ve çıkmak zorundaydım çok önemliydi.Gece çilingir çağırıp açtırırım düşüncesiyle çıktım evden. Gece geldim kapıyı açtırdım. Evde çaresizce otururken düşündüm. Ya yalnız yaşadığımı bilen kötü niyetli biri aldıysa anahtarı? Delirecek gibiydim, bi yol bulmalıydım. Heran kapının kilidi dönecekmiş gibi kapıya bakıyordum sürekli... Çok uykum gelmişti. Bi düzenek kurup eğer tahmin ettiğim gibi kötü niyetli biri aldıysa anahtarı onu yakalayacaktım. Kapının önüne sandalye koydum. onunda üzerine bi bardak. Kapı açıldığında bardak düşüp kırılacaktı ve ben anlayacaktım. Bütün gece o kırılma sesini duymamak için dua ederek uykuya daldım. Sabah kalktım herşey yolundaydı yerli yerinde duruyordu bardak. Banyoya girdim ve bi andaaa : Şııırrrrrraaaaaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!!!!! Bardak kırıldııı!!! Kalbimin duracağını hissettim o an. Çığlık çığlığa bağırmaya başladım banyodan çıkamıyordum kapıyı dinledim, bi yandan imdaat diye bağırıyordum elime sprey şişesini aldım, yarım saat sonra çıktım banyodan temkinli bi şekilde kapıya yürüdüm. Sandalye yerinden oynamış bardak kırılmıştı. Nası giyinip dışarı attım kendimi hatırlamıyorum bile..Hemen gidip kapının kilidini değiştirdim.. Hiç unutamam o yaşadığım korkuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?