Başınızdan gecen en komik,en utandıgınız,en korktuğunuz,en üzüldüğünüz anlar."EN"LER!

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Arkadaşlar gelin burada hayatımızın "EN"lerini paylaşalım... En çok güldüğünüz :60:, yer yarılsa içine girsem dediğiniz :17:, en çok korktuğunuz :18:, en çok üzüldüğünüz:25: veya en mutlu olduğunuz anlar:92:... Kısacası bütün "EN"lerimizi paylaşalım burada... Keyifli bir topik olacağını ümit ediyorum. Eğlenceli sohbetlerrr :119:

Ben hemen başlıyorummm...
Küçükken sınıfta gülmekten altıma kaçırmıştım çok utanmıştımmm:30:

Uyku sersemi yaptığım saçmalıkların haddi hesabı yoktur... Bi sabah gene uyku sersemi uyandım akşamdan sıkma yapmıştım onu almak için mutfağa gittim baktım telefonumun şarjı bitiyor, şarj aletini aldım ve kendimi telefonu yerken sıkmayı da şarja takmaya çalışırken buldum :60:

Oldum olası ağlayan insana dayanamam bi şekilde teselli vermeye çalışırım ancaki çocuk aklımla vermeye çalıştığım teselli hayli gülünçtü...
O zamanlar hamile bayanların yolda yürürlerken bebeklerini düşürdüklerini ve bunu nasıl farketmediklerini anlayamazdım. :26: Çok sorumsuz oldukları için kızardım üstüne üstlük. Karşı komşumuz çocuğunu düşürmüştü, yanına gittik annemle, kanepede uzanmış ağlıyordu :14: Ayşe Teyzeciğim dedim, neden ağlıyorsunuz? Gezdiğiniz yerlere bir baksak belki buluruz diyerek teselli vermeye çalışmıştım, o haldeki kadın katıla katıla gülmüştü buna... :40:

Aklıma geldikçe yazacağımmm :81:

Hayatımızdaki "EN"ler güzel bir başlık olmuş.Hemen aklıma "EN"çok yaptığım dalgınlık geldi :)
Her seferinde eşimle kendimin çay bardaklarını karıştırıyorum.O bol şekerli bense yok denecek kadar az şekerli içeriz.Çayımızada şekerlerini ölçümüze göre atıp öyle getiririm .Fakat her seferinde ya o ya ben ilk yudumda ayy bu ne deyip bardaklarımızı değiştiririz.:1:
Neden bilmiyorum sürekli dikkat ediyorum ama yine yine yapıyorum aynı dalgınlığı.

Türk kahvesi içesim geldiğinde mutlaka yapacak başka işim oluyor ve taşırıyorum ah bu huyumu sevmiyorum sonra ocak temizle

Türk kahvesi içesim geldiğinde mutlaka yapacak başka işim oluyor ve taşırıyorum ah bu huyumu sevmiyorum sonra ocak temizle
ahh sormaa bende bakarım bakarım 3 saniyelik bişe yaparım o ara taşacağı tutar meretin :47:
Hayatımızdaki "EN"ler güzel bir başlık olmuş.Hemen aklıma "EN"çok yaptığım dalgınlık geldi :)
Her seferinde eşimle kendimin çay bardaklarını karıştırıyorum.O bol şekerli bense yok denecek kadar az şekerli içeriz.Çayımızada şekerlerini ölçümüze göre atıp öyle getiririm .Fakat her seferinde ya o ya ben ilk yudumda ayy bu ne deyip bardaklarımızı değiştiririz.:1:
Neden bilmiyorum sürekli dikkat ediyorum ama yine yine yapıyorum aynı dalgınlığı.

:9: bu çok hoşmuş gerçektennn :68:

Geçen yıl en çok üzüldüğüm konu rahmetlı babamdan kalan plaklar vardı 70 li 8 0 li yıllardan annem eski dolabını eskiciye verirken plaklarıda vermiş anneme sordum sen bu babamdan kalan plakları neden verdin diye dediği artık toz almaktan bıktım

Geçen yıl en çok üzüldüğüm konu rahmetlı babamdan kalan plaklar vardı 70 li 8 0 li yıllardan annem eski dolabını eskiciye verirken plaklarıda vermiş anneme sordum sen bu babamdan kalan plakları neden verdin diye dediği artık toz almaktan bıktım

Üzücü olmuş gerçekten.. Gidenlerden kalan tek şey hatıraları... :50:

Benim de hayatımda en çok korktuğum an şu olmuştu...
Yalnız yaşayan biriyim ... 4 sene önce her zamanki gibi okul dönüşü evime gelmiştim. Akşam evden çıkmam gerekiyordu, bi baktım anahtar yok sonra aklıma geldi eve elim dolu geldiğimden kapıyı açıp direk kapatmıştım anahtarları kapının dış kilidinde unutmuştum. Hemen açıp baktım anahtar yoktu. Aklıma kötü bişey gelmedi ama yedek anahtarımda olmadığından evden çıkamıyordum ve çıkmak zorundaydım çok önemliydi.Gece çilingir çağırıp açtırırım düşüncesiyle çıktım evden. Gece geldim kapıyı açtırdım. Evde çaresizce otururken düşündüm. Ya yalnız yaşadığımı bilen kötü niyetli biri aldıysa anahtarı? Delirecek gibiydim, bi yol bulmalıydım. Heran kapının kilidi dönecekmiş gibi kapıya bakıyordum sürekli... Çok uykum gelmişti. Bi düzenek kurup eğer tahmin ettiğim gibi kötü niyetli biri aldıysa anahtarı onu yakalayacaktım. Kapının önüne sandalye koydum. onunda üzerine bi bardak. Kapı açıldığında bardak düşüp kırılacaktı ve ben anlayacaktım. Bütün gece o kırılma sesini duymamak için dua ederek uykuya daldım. Sabah kalktım herşey yolundaydı yerli yerinde duruyordu bardak. Banyoya girdim ve bi andaaa : Şııırrrrrraaaaaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!!!!! Bardak kırıldııı!!! Kalbimin duracağını hissettim o an. Çığlık çığlığa bağırmaya başladım banyodan çıkamıyordum kapıyı dinledim, bi yandan imdaat diye bağırıyordum elime sprey şişesini aldım, yarım saat sonra çıktım banyodan temkinli bi şekilde kapıya yürüdüm. Sandalye yerinden oynamış bardak kırılmıştı. Nası giyinip dışarı attım kendimi hatırlamıyorum bile.. :50: Hemen gidip kapının kilidini değiştirdim.. Hiç unutamam o yaşadığım korkuyu.:53:

En rezil oldugum an mı bilinmez ama bi rezilligimi anlatıym bnde :9:
aşkımla tatile gittik (ilk tatilimiz) son günümüzdü ben alkolu biraz fazla kaçırdım :7:
aşkm içme dedikçe içtim :9:
öglen havuz başında güneş tepemde 3 koskoca bardak votka cin karışımı içtim
üzerine 2 tane rom içtim shut yptım neyime gerekse :9:
snrasında hatırladıgm tek şey asansör bekliyoduk
orda ipler koptu dhada bişey hatırlamıyorm :9::9:
gece kalktm aşkm başımda bekliyodu 5 te bi uyumuşum kalktıgımda gece 2ydi saat..
bütün gece kusmuşum :27:
duşa sokmaya çalışmış girmemişim pis pis yatmışm orda :27:
snra bi kız arkadaşımı çagırmş onla birlikte zorla sokmuşlr bni :9:
ahh ahh yazık çocuguma ilk tatilde bunları yaşattm :60::60:
snra kalktıgımda dediki herkes murat boz konserine gitti bak kaçırdık
dedm kalk gidiyorz :52::52:
pes aşkm ya pes dedi şaka yapmış :60::60:
hala akıllanmadm gidicektm yani :60::60:

gercekten cok üzücü.. dayanamazdim..

gecen hafta sözlü bir sinavim vardi, haftalardir bir arkadasla haril haril calisiyoruz.. her sabah erkenden üniversitenin kütüphanesine gidiyoruz, genelde herkes orada calisir. kütüphane 3 katli, ve sinav dönemlerinde tiklim tiklim doludur hic bos masa ve sandalye olmaz. hep erkenden giderdim oturacak yer bulmak icin. Sinava iki gün vardi ve ben o gün yer bulamamistim. kütüphanenin her bir katinda danisma yeri vardir, yani kütüphanenin yardimcilari orada oturur ve ögrencilere sorularinda yardimci olurlar.. neyse ben yer bulamayinca gittim üst kattaki danisma yerine oturdum, cünkü orasi aylardir kullanilmiyor... esyalarimizi cikardik ve calisiyoruz, baktim bir cocuk geliyor, hic afedersiniz demeden wc´yi sordu bende söyledim yerini ve devam calistim, baktim yarim saat sonra yine biri geliyor ve yine wc´yi soruyor... gelen soruyor giden soruyor, megersem bizi danisman sanmislar, jeton yeni düsüyor tabiki, gülmekten yerlere yikiliyoruz... biz o gün hic calisamadik, sürekli birileri geliyordu.. ve en sonunda artik sinirlenerek herkese " biz burada ders calisiyoruz artik rahat birakin bizi " demeye basladik... bu duruma gülsemmi aglasammi :)

Taniştiğim bir beyfendi ile ilk kez ve ılk tanıştığımız gun ozel baş başa kahve içmeye çıkmıştık sohbet edıyorduk vs vs bende ayağamın üstüne oturmuştum koltukta bagdaş kurar gıbı ondan sonra kendısıne dedım ben bır laobaya gıdıp gelıcem ve tam yurumeye baslarken PATTT! dıye yere duştum starbucks dakı herkezzzz bana bakıyordu ayağam uyuşmuş! :17: pufff! yerdeyken ben ona baktım o bana baktı ondan sonra bana sordu ıyımısın bende tamam dedım bırsey olmadı laobaya gıttım ondan sonra hemen ordan cıkmak ıstedım ve cok utanmıstım ama hala benden hoslanıyor galıba cunku sonra beraber gulduk şakalaştık duşmemın hakkında ve ordan çıktıkdan sonra nargıleye davet ettı 3 saat orda geçtı :72:

Son düzenleme:
Benim de hayatımda en çok korktuğum an şu olmuştu...
Yalnız yaşayan biriyim ... 4 sene önce her zamanki gibi okul dönüşü evime gelmiştim. Akşam evden çıkmam gerekiyordu, bi baktım anahtar yok sonra aklıma geldi eve elim dolu geldiğimden kapıyı açıp direk kapatmıştım anahtarları kapının dış kilidinde unutmuştum. Hemen açıp baktım anahtar yoktu. Aklıma kötü bişey gelmedi ama yedek anahtarımda olmadığından evden çıkamıyordum ve çıkmak zorundaydım çok önemliydi.Gece çilingir çağırıp açtırırım düşüncesiyle çıktım evden. Gece geldim kapıyı açtırdım. Evde çaresizce otururken düşündüm. Ya yalnız yaşadığımı bilen kötü niyetli biri aldıysa anahtarı? Delirecek gibiydim, bi yol bulmalıydım. Heran kapının kilidi dönecekmiş gibi kapıya bakıyordum sürekli... Çok uykum gelmişti. Bi düzenek kurup eğer tahmin ettiğim gibi kötü niyetli biri aldıysa anahtarı onu yakalayacaktım. Kapının önüne sandalye koydum. onunda üzerine bi bardak. Kapı açıldığında bardak düşüp kırılacaktı ve ben anlayacaktım. Bütün gece o kırılma sesini duymamak için dua ederek uykuya daldım. Sabah kalktım herşey yolundaydı yerli yerinde duruyordu bardak. Banyoya girdim ve bi andaaa : Şııırrrrrraaaaaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!!!!! Bardak kırıldııı!!! Kalbimin duracağını hissettim o an. Çığlık çığlığa bağırmaya başladım banyodan çıkamıyordum kapıyı dinledim, bi yandan imdaat diye bağırıyordum elime sprey şişesini aldım, yarım saat sonra çıktım banyodan temkinli bi şekilde kapıya yürüdüm. Sandalye yerinden oynamış bardak kırılmıştı. Nası giyinip dışarı attım kendimi hatırlamıyorum bile.. :50: Hemen gidip kapının kilidini değiştirdim.. Hiç unutamam o yaşadığım korkuyu.:53:

ayy inanamıyorummmm çok korkunççç :18:
ama sende akıllıymışsın ha o bardak nerden geldi aklına belkide kötü niyetli biri girmek istedi sessizce ama o bardak ses yapıp sen bağırınca etraftan duyulur diye gitti
ayyy ALLAH korusun YARABBİM:18:
canım dikkat et yalnız yaşıyomuşsun birde hatta gece yatarkende kapığı kilitle:18:

kafamın dalgın olduğu,iş aramakla cebelleştiğim,izini sanını bilmediğim bir sanayi sitesinde kaybolduğumu sandığım yağmurlu bir günde hiç tanımadığım bir adamın arabasına binmiştim..nasıl bir boş bulunmadır hala düşündükçe çıldırmamak elde değil...:26: çok korkmuştum gerçekten,acayip çaresizdim,kendime kızıyordum bir yandan...hala daha aklıma gelir...

bir diğeri de üniversite de silahlı bir çatışmanın tam ortasından sağlam çıktığım da şok geçirmek üzereydim...kafamın kenarından sıyrılırken o mermiler , nasıl hayatta kalmıştım bilmiyorum...her şey bir anlık işte...gazetede üçüncü sayfa haberi olmaktan Allah ın bir lütfuyla kurtulmuştum:5:

en iğrenç olayı anlatıyım ben de...
migrenim olduğu için açlığa gelemem. baş ağrısı devam ederken ilaç içmezsem bulantı yapar ve börrkkk :)
ramazanda iş yerinin yemekhanesinde doluştuk hepimiz ama oturcak yer yok o kadar kalabalık ve herkesi iyi kötü tanıyorum tabi.
neyse içerde ağır yemek kokusu benim de migren tavan yapmış. orucumu açmak için tabldottan bir kaşık çorba aldım, ikinci kaşığı aldıktan sonra aynen tabldotu geriye doldurdum. ayyyyy iğrençti ya, onca milletin içinde rezil oldum:) ilginç olan o masada oturan arkadaşlarımın hepsi ile hala görüşüyorum ve her ramazanda beni hatırladıklarını söylüyorlar :))

Back
X