• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

bi gün de benim eşim hiç bana öyle çiçek falan almamıştır hiç yani sıfır. neyse kızla dışarı çıkmıştık eve geldik baktım eşim gelmemiş. yatak odasına bi girdim yatağın üzerinde bir demet gül duruyo.hemen eşimi aradım eve hırsız girmiş diye.(ki biz askeriyenin lojmanında oturuyoruz) o da nerden anladın dedi.ben de yatağa çiçek bırakmış dedim . ne kadar peşin hükümlüyüm bak hırsızın içek alacağı aklıma geliyo da eşimin alacağı aklıma gelmiyo.
snra bi ton dalga geçti benle:60:

ya nasıl güldüm anlattığın olaya.çok komik.
bu arada bi gün annem perdeyi çıkarı yıkıcak bizi çağırıyo gelin sandalyeyi tutun diye sandığın üzerine koymuş.sandığın üstü vernikli kaygan yani.sandalye de plastik olunca e üzerine de 80-90 kilolouk annem çıkınca sandalyenin bacakları ayrıldı yan olarak yerdeki minderin üzerine düştü. onun üzerine de sandalye düştü allahım öldüm gülmekten.neyse snra ben çıkardım perdeyi.yıknadı takılacak yine çağırıyo gelin yardım edin diye.kız kardeşim gitti sandaleyi tutuyo.snra yine gümmmm diye bi ses. bi baktım kız kardeşim altta onun üzerinde annem onların da üzerinde sandalye.ama 1 hafta güldüm hatta altıma ettim yani o an.:9:
:60::60:
Bu bir çok kadının başına geliyor herhalde benim de perde takarken aynı şekilde düşmüşlüğüm vardır:60:

:60:
bi gün de benim eşim hiç bana öyle çiçek falan almamıştır hiç yani sıfır. neyse kızla dışarı çıkmıştık eve geldik baktım eşim gelmemiş. yatak odasına bi girdim yatağın üzerinde bir demet gül duruyo.hemen eşimi aradım eve hırsız girmiş diye.(ki biz askeriyenin lojmanında oturuyoruz) o da nerden anladın dedi.ben de yatağa çiçek bırakmış dedim . ne kadar peşin hükümlüyüm bak hırsızın içek alacağı aklıma geliyo da eşimin alacağı aklıma gelmiyo.
snra bi ton dalga geçti benle:60:
valla eşinizin yerinde ben olsam bundan sonra daha çok çiçek almaya gayret ederdim.benzer olay biz de oldu,eşim durduk yerde gayet sevecen bir tonda:sana pırlanta bir yüzük almak istiyorum dedi.birden gözlerim fal taşı gibi açıldı:ölecek miyim? şaşırdı baktı:hayır nerden çıka... 'o zaman başka biri var!' dedim:60:..adam ne diyeceğini bilemedi sonra kızdı:yok kızım sana pırlanta mırlanta!

bi gün de böyle arkadaşla lajlaj lom yapıyoruz lisedeyken merdivenlerden inerken salak beni bi çekti. hocanın ayaklarının öününe düştük ben düştüm üzerime de o şişman arkadaşım düştü.hem de hocanın ayaklarının önüne düştük.hoca da bizi görmemezlikten geliyo güya rezil olduk ya görmüyo.hay mubarek kaldırsana bizi töbe töbe...
bi kez de merdivenden iniyorum salak gibi ilk kez topuklu giymişim unutmuşum.hani bi ara herkes yapmıştır ayaklarını merdivenin altından kaydıra kaydıra inmeyi.ben de öyle ineyim dedim yuvarlandım şlap diye yapıştım yere.allahtan kimse görmedi rezil olcaktım.bak ilk kez itiraf ediyorum bunu da:))):9::9:

bizde,sınıf kapıları koridora doğru açılırdı.bir kordorda her tarafa 4adet olmak üzere 8 sınıf düşerdi.sınavdan çıkmışız,soruları diğer sınıfa yetiştirmeliyim hoca çıkmadan.yerimden zıpkın gibi fırladım açtım kapıyı bi koşuyom ki sormayın,tam o esnada biri diğer sınıftan kapıyı bi açtı veee güm!BLACK OUT gerisini hatırlamıyorum...

bana pırlanta almaz eşim git kendin al der o kadar üşengeç yaniii.hediyemi bile beraber alıyoz.
zati benimki de sürpriz yapma niyetinde değildi ki,almak istediğini belirtiyor.ya 40 yılda bi içinden gelmiş işte sürpriz olarak yapsana dimi?!

bu bölüm süper ya.genen biscolatanın reklamı varya böle bakıyom ben neyse ağzım açık yanii. kocam gözümü kapatıyo falan snrakumandayı almaya çalışıyoduk ikimiz de koltuğun üzerinde.neyse ben oturdum kumandanın üzerine. o da hoooop beni kaldırdı yan koltuğa koyarken salak yere düşürdü bi ton ağladım sen benle dalga geçiyon gururumu kırdın mal gibi düşürdün beni diye:9::9:

ya ben hala çiçek ve hırsız olayında takılı kaldım...durup durup gülüyorum:60::60::60:

ilkokula falan gidiyoruz apartmandaki arkadaşlarşa bizim eve toplandık
3 kız..evde kimse yok bizden başka....
bi arkadas hadi telefonla birilerini işletelim dedi..ozamanlar herkeslerde cep telfnu yoktu
neyse ev telefonunundan bi numara cevirdim bi kadın cıktı
efendim ben şans kapıyı çalınca programından arıyorum adım zeynep
bu haftaki yarışmacımız sizsiniz
ben bunları söylerken karsıdaki öyle heyecanlanıyorki
kura sonucu talihli kişi siz oldunuz bu haftasonu yarışma için istanbula gekmeniz gerekiyor
kadın başladı konuşmaya
ayyyy cok sevidim 3 çocuğum var bi çok ev eşyası eksiğim var nolur bana verin hepsini bana verin nolur
kadın nasıl yalvarıyor yanımdaki arkadaslar kıs kıs gülünce kadın anladı numara olduğunu
orda bi küfür etti dondum kaldım arkadas aldı telefonu bana bak kadın sen nasıl olurda küfür edersin
burası cidi bi müessesedirr terbiyeli olun dedi
sizi polise sikayet edecem görün siz telefon numaranızı aldım hemen polise veriyorum dedi
kapadık telefonu ama nasıl korkuyorum ağlıyorum
arkadas dediki dur telaş etme şimdi sizin ev numarasını yönlendirirz aradığı zaman
o yönlenen numara çıkmış olur dedi
kimin numarasını yönlendirsek diye düşünürken
buzdalabının stünde duran tüpçünün numarasını yönlendirdik
ama o korkuyu 3 hafta cektim her telfn çalışında yüreğim agzıma gelmişti..
içten içede acaba tüpçüye ne oldu polis geldimi diye düşünüyordum çocukluk işte:9::9::9:

Bizde orta okul 3.sınıftayız bir arkadaşım bayıldı din ögretmeni geldi bunu saglık ocagına götürün dedi bize arkadaşım 45 kilo ben de o civarlar kız 80 vardı heral saglık ocagı okulun hemen yanındaydı..nese girdik koluna arkadaşla tam merdiven başına geldikki kız bayıldı nasıl taşıyak o bayılmayla bam güm yuvarlandı biz savrulduk arkadaşla agzımız acık kızın düşüşünü izliyoz..nese 19 mayıs kutlamaları var başka lisede bende bi oyuna katılmışım süper bir kıyafet ayagımda pisi pisi heycanla çıkacagım zamanı bekliyorum bayılan kız geldi hevuk sevgilim geldi neolur bi görüp gelelim dedi tamam dedim kız mecnuna kavuşcak ya koşarak gidiyo bi uçtu havada uçan memeliyle ilk defa ogün tanıştım ve bayıldı o uçuşun sonunda .herkes başına toplandı ben yavaştan kaçıyom ambulans geldi kimse yokmu yanında diye ben yakalandım tabi ambulansla hastaneye yolculuk ben gösterimi yapamadım çocugum daha acilde acayip hastalar dengemi kaybettim valla..akşam oldu annesini aradık saolsun biri yardımcı oldu geride bizi bırakmadılar ablası filan aldı bizi arabada diyoki sen sık sık bayılıymaya başladın artık o iki gerizekalı düşürdükten sonra seni tuhaf oldun..ben cama doru bakıyorum dinlemiyorum gibisine..o arkadaşım lise dönemimde kocaya kaçmış ve problemleri olmuş eşiyle intahar etti kendini köprüden attı..çok sinir oluyodum ona ama Allah Rahmet etsin inşş...

Ablama okutturdum bugün yazdıklarımı filan nasıl gülüyo..bunuda anlatsaydın ya dedi şunu ...Ablamın nişanı oluyo bizim teras çok büyük ev kadar 160 mk..nişan oldu bitti bizimkiler kaldı geride doyamadılar hala kemençenin dibine vuruyolar ha uşak ha haha diye demirler var bide ortada annem onlara ip geriyo çamaşır asıyo normalde ipi çözmüştük nişan sebebiyle uzatmayla ampuller takmıştık onlara uzun bir halay var terlemişler bide sıksan bi 3 kilo ter çıkar dönerken en baştakinin o demire değmesiyle bütün halaydakiler çarpılmaya başladı ilk anlamadık hala halay çekiyolar sanmıştık amcam anladı hemen süpürgeyle elektiriği kesti baştaki halaycı başından günlerce manset tabi çoook güldük çooookkkk.Bir hafta sonra ablamın nişanlısı ilk ziyarete geldi pasta getirmş ablam pastaya baktı tezgah küçük dur dolabın üstüne koyim dedi buz dolabının çayın yanına veririm derken koyarken bammm pasta tam 12 den ablamı vurdu ben tutmaya çalıştım kendimi rezil olmasın diye ama mümkünümü var koptum nişanlısı ve ailesi geldi o gülüşe onlarda koptu..Ablam o rezillikle çok ağlamıştı.. :60:

bu olay da benim eşimin başına gelmiş.
eşim annesini sürekli kızdırıp dururken bi gün yine böyle bi anda kayınvalidem sinirlenmiş çıkarmış terliği ayağından.
eşim de artistlik yapcak ya at at bak hiç kıprdamıcam karavana olcak diye kayınvaldemi daha da sinirlendirmiş.snra kayınvaldem bi fırlaymış terliği zonk diye sağ gözüne denk gelmiş tam terliğin topuğu.neyse ondan sonra yavrum kuzum diye sarılıyomuş:) bi bakmışlar göz mosmorr.
hani bilmem biliyo muusunuz morluk olunca ekmeği çiğnetip mor olan yere basarlar eskiler.bu mantıkla kayınvaldem eşimin ağzına ekmek vermiş çiğne diye ama o yutmuş artık nasıl bi bağlantı kurduysa ekmeği yutup morluğun geçeceğini düşündü galiba:)))
kayınvaldem demiş ver ekmeği çıkar da gözüne basalım
eşimden gelen cevap'24 saat snra tuvaletten alabilirsin':1::1::60:

ya bi kere de kankamla yurttayız bi numara aradı bunu. kankamın numarasının bi fazlası.adam amyon şöförüymüş neyse adam tam mal.konuşuyo da konuşuyo.ben alıyom konuşuyom devam ediyo o alıyo konuşuyo devam ediyo.yani ikimizi tek kişi sanıyo.bi gün salak aramış telefon kapalıydı kankamın sesli mesaj bırakmış yanlışlıkla tam 1 saat kamyon sesi vınnnnnnn vınnnnnnn.ne koptuk ya dinlerken. neyse bu adam da ankaradaymış.buluşalım dedi. ok dedik ama adama uzaktan bakcaz yani.dedi işte arabam doblo plakası şu.karanfil sokdan geçiyo.ben gördüm bunu arabanın içinde.
snra adam aradı nerdesin diye. bendeydi telefon.dedim ki sen beni görmedin ama ben seni gördüm.büyük burnun var dedim.ay aman adam bana bi küstü bi tripler. snra da aramadı.
oysa ki ben burnun büyük derken hani saçın sarı ne bileyim üzerinde kırmızı tişört var gibi bir belirteçmiş gibi söylemiştim.
ne gülmüştük ya
y

bu bölüm süper arkadaşlar.kopmalık yani.daha bende çok var böyle şeyler.aklıma geldikçe yazarım

bi gün bakanlıklarda yürüyoz bu çok komik ya.
bi asker var nöbet tutuyo işte bu mgknun orda galiba..neyse asker kankamı kesip duruyo bi görseniz böyle kızarıyo falan domates koymuştuk adını.
neyse yine bakıyo kesiyo dedik şuna bi not yazalım.ok dedi kankam.
kağıda yazdık'biz gül pavyondan aysel ve okşan.numaramız 090009101010'
verdik kağıdı ama nasıl gülümseme suratında ölcek heycandan.bi açtı kağıdı okudu. snra yüzü düştü tabi biz de bakıyoruz bu arada napcak diye.kağıdı yırttı fırlattı attı.ehehehe biz kopuyoz ama bu arada.bi de bizi gördükçe iice sinir oluyo.
snraki her geçmemizde kıçını döndü küsmü bize vah zavallımmm:1::1:

Back
X