• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

aynı dikkati peki havaalanında üzerinize çekmeyi ne dersiniz?bunun için size gerekli malzemeler:bir adet küçük bir çocuk,yolculukta sessiz dursun diye her yerde satılan ve 80m ileriden ben sahteyim diye bağıran ucuz çin malı bir rambo seti ve ilgiyi üzerinde toplamaya gayret eden bir güvenlik görevlisi.yapmanız gereken:x-ray'in orda adamı durumu izah etmek bunun neticesinde onunla tartışmak ve kendi kendinizi sinirden bağırarak:evet ben bir teröristim rahatladın mı,oğlumla deniz kenarına gitmek varken ben uçak kaçırmaya karar verdim hem de bu aptal rambo bıçağınla diye bağırmak.

:54: kolay gelsin flocke :52: :52: ben senin yazdıklarını okuyorum tek değilsin hayatım.Yazarken olmasada sonra ... Kocam zorla uyututuyodu onu uyutup yataktan kaçtım geldim sen yalnız kalma diye...

hevuk-can?hevuuuuuk?!yakaladı seni dimi vicdansız adam!!!

:60: :60: Evet ya yakalandım malesef sessiz sesiz geliyo bide ya aklım gitti :91: hıı seni seni kaçtığınımı sanıyosun die yataga geri götürdü :4: ama uyuyamadım yine yafff düzene sokamıyorum bir türlü kendimi..Saat 3.46 evet yine kociş uyumuyon bari kalk sahurluk hazırla dedi onun için burdayım yarın oruç tutcakmış :48:

okullardan bahsedince arkadaslar benimde aklima bi kopya anisi geldi.
lise birinci siniftayim.hazirlik okudugumdan iki tane ingilizce dersimiz var.ikisininde sinavi ustu uste iki saat ve ayni hoca.ogle arasi bi baktim herkeste hummali bi calisma ogretmen kitabini bulmuslar cevaplari bikac arkadas koluna yaziyor.bende dedim benim basim kel mi bende yazayim.neyse bilegimin ust tarifina yazdim cevaplari yazarkende ezberledim zaten test gibi biseydi.
kopya yazdigim sinavi olduk yaptik neyse.diger yine sinav ayni hoca bu sefer kopya yok ama.
sinav esnasinda hoca kagitlara bakiyor bi soruyu kimse yapmamamis tek ben yapmisim.
hoca demezmi "aferin mehlika bi tek sen soruyu bilmissin diye"Allahim ben bi hava ya girdim sormayim.resmen mayistim ki oyle bi mayismisim ceketin kolunu siyirdim siraya koydum iste ben der gibi koymamla hoca yanima bi yaklasti yemyesil yazilmis bi onceki sinavin kopyasini gormesi bir oldu.
gormesiyle birlikte herkes ellerni havaya kaldirsin dedi.benimde saf arkdasta hoca uyusuturucu kontorlu yapioyr sanmis kendinden emin bisekilde tabi oda kaldiriyor.tek dokulmeye basldi kopyalar.yazanlarin hepsi silmeyi unutmus tenefuuste.kolumuzdaki cevaplari da aldi tabi hoca.cift kagit verdik yani :60: neyse teneffuste ozur dilemek icin gittik hoca ne dese begenirsiniz
'bari dogru cevaplasaydiniz o kadar ugrasmissinz" :60::60::60:

:60::60: amanın ucuz atlatmışınız.

bende de çok var öyle komik şeyler ama bunlar genellikle tek başına yapmam mutlak yanımda babacım olur.

biz babamla şehir dışına çıkıcak. erkenden kalktık dolmuş için karşıdan karşıya geçicez.
-baba işde şu dolmuş geçerse binicez.. otogar yazısı var çünkü..
kırmızı ışık yanıyor arabalara. bizede kırmızı yandı. babam hayatta kırmızıda geçmez.
dolmuş kaçmasın diye bir koşu karşıda. ben bakıyorum baba dur dememe kalmadan karşıda babam.
neyse dedim bende birazdan geçerim babam bekler hem dolmuş almaz babamı dedim.
amanın dolmuş kapısı açıl sen babamı al. arabalara anında yeşil yan ...hareket et. ben dolmuşa babama bak kal. babam farkında değil bindi gidiyor.
ben kendi kendime aaa gidiyor beni bıraktı gidiyor diyorumbir yandan da gülüyorum nasıl buluşucaz şimdi diye :D.

karşıya geçtim dolmuş bekliyorum artık. bir baktım 50 m ilerden babam geliyor ikimizde kopmuş gülüyoz neden binmedin diyor babam...
sen beni beklemeden koştun binden diyorum. babam dolmuşa binmiş arkasına bir bakmış kız yok. dolmuşçuya bağırmış çocuk binmemmeiş dur dur .. D:

dolmuşçuda demiştir ne çocuğu hayal mi görüyo arkanda çocuk yok :D :D

biz yolda gideceğimiz yere kadar güldük halende güleriz...

baba biz süper komik bir ikiliyiz derim :D

Son düzenleme:
birde asansör macaresi var.

biz iki arkadaş satış temsilciyiz. görüşme yapıcaz. iş hanındayız. iş hanı asansörü bir garip ... biz 2 katta inicez. geldik ama ilk sefer katı bilemedik yazmıyor kaçıncı kat olduğu biz inmedik katlara geldik insanlar biniyor. iniyor biniyor .. sonra kim çağırdı önce o katta 7 kata geldik biri açtı aşagı dedik asansör kalabalık. adam binmedi tabi. biz aşağı indik :D ama bu sefer kapıyı çaldık bulamadık görüşeceğimiz kişiyi :D. sonra asnasör çağrılan kata tekrar yine 7. ci kat... yine aynı adam açtı asansörü aşağı inecek asansör kalabalık ve bizi gördü siz inemediniz mi daha :D biz koptuk tabi. asansörde insanlarda var. tutumuyoz kendimizi ne biçim asansör bu, inemedik diyoz tabi içerde herkes kıs kıs gülüyor.

ne gündü ama :D

Son düzenleme:
birde asansör macaresi var.

biz iki arkadaş satış temsilciyiz. görüşme yapıcaz. iş hanındayız. iş hanı asansörü bir garip ... biz 2 katta inicez. geldik ama ilk sefer katı bilemedik yazmıyor kaçıncı kat olduğu biz inmedik katlara geldik insanlar biniyor. iniyor biniyor .. sonra kim çağırdı önce o katta 7 kata geldik biri açtı aşagı dedik asansör kalabalık. adam binmedi tabi. biz aşağı indik :D ama bu sefer kapıyı çaldık bulamadık görüşeceğimiz kişiyi :D. sonra asnasör çağrılan kata tekrar yine 7. ci kat... yine aynı adam açtı asansörü aşağı inecek asansör kalabalık ve bizi gördü siz inemediniz mi daha :D biz koptuk tabi. asansörde insanlarda var. tutumuyoz kendimizi ne biçim asansör bu, inemedik diyoz tabi içerde herkes kıs kıs gülüyor.

ne gündü ama :D
ha bire aynı kat adamda şaşırmıştır herhal:1::1:

milyonda bi insanın başına gelecek bi olay olarak nitelendirdiğimiz durum her nedense genelde beni bulur...madem ki yolculuktan bahsetmişim size,paylaşmadan duramayacağım bi kaç olayı da anlatayım size.havaalanında kendi kendimi terörist ilan ettikten bir yıl sonra yine uçaktayım....bu sefer oğlum sakin dursun diye ona 1-2araba almışım x-ray'de kıyamet kopmamış takım elbiseli ciddi suratlı adamlar beni bürolarına çekmemiş gayet normal bi vatandaş gibi uçağa binmişim.koltuk numaramı buldum oğlumun kemerini taktım oturuyorum.nihayet acep hangi manyağın yanına denk geldim bu sefer diye yanımdakine dönüp bakıyorum ve zoraki anlık bi tebessümle başımı sallayarak sessiz bi slm veriyorum.yanımdaki kadın yaklaşık 45-50 yaşlarında,inanılmaz süslü ve hiç de yaşına uygun giyinmemiş.zira,hemen hemen rahat bi 75-80 kg olan bu bayan daracık leopar desenli bir mini etek giymiş.tırnakları upuzun cart pembeyle kıyafetinle alakasız gibi duruyor.saçları absürd bir sarıya boyanmış ve bukleler halinde omzuna düşüyor.bir küpe takmıştı,salon avizesi gibi sürekli sallanıyordu mubarek.kısacası kadın rüküşlük abidesisiydi...uçak kalktıktan yaklaşık bi 10dk. sonra başladı benimle muhabbet etmeye.blok cvp vererek onunla konuşmak istemediğimi belli etmeye çalıştıysamda kadın ısrarla sorabileceği başka birşey buluyordu.en sonunda nereye gideceğimi sordu.'tatile,eşim bizi havaalanından alacak.'en sonunda ben de onu merak etmeye başladım ve 'ya siz?'dedim.kadın çok rahat bi şekilde gülümsedi ve'canım ben iş amaçlı iniyorum oraya.' dedi.burnuma hiç de iyi kokular gelmemesine rağmen yine de merakıma yenilerek sordum:'ne işle meşgulsünüz?' oldukça rahat cvp verdi:'ben bir 'ses sanatçısıyım'.bazen de masalara oturarak insanlarla sohbet ederim!'pek bi sürpriz olmayan bu açıklamasın sadece 'peki!' dedim.konuşma burda kain kalsa neyse,teyze başladı acılı bir türkü mırıldanmaya,o vakit arkamı dönüp uçağın doluluğuna baktım.yaklaşık 300-350 kişi vardı,herkes gayet normal olması gerektiği gibi seyehat ediyordu,peki bunca insan arasında bu anormal bağlantıyı neden bi tek ben yaşıyordum diye anlık bi isyanda bulunmuştum...

başka bi an,başka bi seyehat.uçak sefer saatini sapık bi saate almışlar,gece 3-4gibi bişey,geçmiş zaman ola...atmışım kendimi uçağa oturdum koltuğa patates çuvalı gibi.yanımda bi teyze,bu sefer ki üsturuplu bişeye benziyo.ama gözlerim uykusuzluktan yanıyo,konuşcak hal yok.ama teyzemiz almış uykusunu kendince hem söyleniyo hem de çantasını karıştırıyo sinirle.bi mendil çıkarıyo hem aksırıyo hem hönkürüyo hem tıksırıyo...mendile nefretini boşaltıyo resmen.bayıkçana ona dönüp bakıyorum,hay bakmaz olaydım!!!teyze inceden konuya giriyo sonna bi başlıyo konuşmaya,makinalı tüfek gibi,susmuyo!!!gelin bunu evden kovmuş meğer,bunu anlıyorum tüm konuştuklarından...ilgileniyormuyum?!-hayır.ama teyzenin bu umrunda değil.allahımmmmmmm anlatıyo anlatıyo anlatıyo ve bitmiyo.en sonunda benim sigortalar yanıyo:teyze alınma ama,bu çeneyle gelinine hak verdim gibi!'teyze kızaryo sinirden ve:'gelin değil misiniz hepiniz aynısınız işte,al birini vur ötekine!'teyzeye psikopatça bakıyom ve susması için:'ben sinir hastası bi raporluyum teyze,ben benimkini evire çevire dövdüm.senin de başına bişey gelmesini istemiyosan sus.'diyom.geriye kalan yolculuk boyunca teyze put gibi oturdu tek bi gık bile demedi:60:.ama ben kendime hep şunu soruyom:O MİLYONDA BİR KİŞİ NEDEN HEP BEN OLUYOM?!

başka bi an,başka bi seyehat.uçak sefer saatini sapık bi saate almışlar,gece 3-4gibi bişey,geçmiş zaman ola...atmışım kendimi uçağa oturdum koltuğa patates çuvalı gibi.yanımda bi teyze,bu sefer ki üsturuplu bişeye benziyo.ama gözlerim uykusuzluktan yanıyo,konuşcak hal yok.ama teyzemiz almış uykusunu kendince hem söyleniyo hem de çantasını karıştırıyo sinirle.bi mendil çıkarıyo hem aksırıyo hem hönkürüyo hem tıksırıyo...mendile nefretini boşaltıyo resmen.bayıkçana ona dönüp bakıyorum,hay bakmaz olaydım!!!teyze inceden konuya giriyo sonna bi başlıyo konuşmaya,makinalı tüfek gibi,susmuyo!!!gelin bunu evden kovmuş meğer,bunu anlıyorum tüm konuştuklarından...ilgileniyormuyum?!-hayır.ama teyzenin bu umrunda değil.allahımmmmmmm anlatıyo anlatıyo anlatıyo ve bitmiyo.en sonunda benim sigortalar yanıyo:teyze alınma ama,bu çeneyle gelinine hak verdim gibi!'teyze kızaryo sinirden ve:'gelin değil misiniz hepiniz aynısınız işte,al birini vur ötekine!'teyzeye psikopatça bakıyom ve susması için:'ben sinir hastası bi raporluyum teyze,ben benimkini evire çevire dövdüm.senin de başına bişey gelmesini istemiyosan sus.'diyom.geriye kalan yolculuk boyunca teyze put gibi oturdu tek bi gık bile demedi:60:.ama ben kendime hep şunu soruyom:O MİLYONDA BİR KİŞİ NEDEN HEP BEN OLUYOM?!

:60::60::60::60::60::60::60::60:

bu teyzeler konusunda uluslar arasında da sıkıntım olmuştur...bi tanesi geldi,mahşeri kalabalık bekleme alanında gitti beni buldu.teyzem bişey anlatıyo ben dilini anlamıyom.beni anlaşılan kendi milletinden birine benzetti.teyze duraklıyo sonna:'israel?' diyo.'yok,ben türk!'diyom sanki devrik türkçe konuşsam anlayacak:9:.teyze tabe anlamıyo,çatır çatır bana bişey anlatıyo.kadına bi de ingilizce şansımı deniyom.'no english.'diyo.türkçe olarak:'yaf teyzem bunca insan arasından niye ben?'diyom sonra:'niye daha şansını zorluyon senden biri değilim işte yaa.'diyom teyze bön bön bakıyo.en sonunda cüzdanımdan nüfus kağıdımı çıkarıp üstündeki ay-yıldızı gösteriyom:türk teyze bak türk.ahanda bu resimdeki de benim!'teyze gülümsüyo:'aaaaa no israel?' 'heee nı israel.' diyom....:72:

bu teyzeler konusunda uluslar arasında da sıkıntım olmuştur...bi tanesi geldi,mahşeri kalabalık bekleme alanında gitti beni buldu.teyzem bişey anlatıyo ben dilini anlamıyom.beni anlaşılan kendi milletinden birine benzetti.teyze duraklıyo sonna:'israel?' diyo.'yok,ben türk!'diyom sanki devrik türkçe konuşsam anlayacak:9:.teyze tabe anlamıyo,çatır çatır bana bişey anlatıyo.kadına bi de ingilizce şansımı deniyom.'no english.'diyo.türkçe olarak:'yaf teyzem bunca insan arasından niye ben?'diyom sonra:'niye daha şansını zorluyon senden biri değilim işte yaa.'diyom teyze bön bön bakıyo.en sonunda cüzdanımdan nüfus kağıdımı çıkarıp üstündeki ay-yıldızı gösteriyom:türk teyze bak türk.ahanda bu resimdeki de benim!'teyze gülümsüyo:'aaaaa no israel?' 'heee nı israel.' diyom....:72:

:60::60::60::60::60:

:9::9::9:allah ne etmesin seniii:9::9::9:

milyonda bir kişilerden biride benim galiba sevimli yada sevimsiz yaşlı teyzeleri çekmekde benimde üstüme yoktur öğrenciyken yurttan çıkıp bir arkdaşımla başımızı sokacak bir ev bulduk zar zor nasılda telaşlı ve mutluyuz kurtulduk yurttan evimiz var artık diye bir güzel yerleştik evimize zil çaldı o sırada kapıda yaşlı bir teyze nasılda sevimsiz anlatamam korkunç görünüyo ama saygımdan buyrun teyzecim dedim GIZIM ben yan tarafta oturuyom demesiyle eve girmesi bir oldu bastonuyla beni ekarte girdi bütün odaları gezdi çıktı neyse dedik keyfimizi kaçırmayalım takip eden günlerde kadın bizim kapının önüne sandalyesini attı orda yaşıyo arada da kapıyı çalıp yiyecek içecek istiyodu besleme gibi veriyoduk her girip çıkmamızda laf sokuyodu abuk subuk o sıralarda eşimle nişanlıydık ve askere gitmişti cinlerim tepemde geziyodum sürekli en son apartmanı bize sildirmeye kalkıştığında tuttum yakasından götürdüm evine bidaha seni ayak altında görmicem sesinide duymıcam bana görünmeden girip çıkacaksın dedim oğlunu buldum ananı al başımızdan yoksa elimizden kaza çıkacak dedim siz ona bakmayın deli o biraz dedi o zamandan sonra beni görünce koşarak evine kaçıyodu bu teyze benim 1 yılımı yedi daha neler varda özet geçmeye çalıştım ancak bu kadar oldu

milyonda bir kişilerden biride benim galiba sevimli yada sevimsiz yaşlı teyzeleri çekmekde benimde üstüme yoktur öğrenciyken yurttan çıkıp bir arkdaşımla başımızı sokacak bir ev bulduk zar zor nasılda telaşlı ve mutluyuz kurtulduk yurttan evimiz var artık diye bir güzel yerleştik evimize zil çaldı o sırada kapıda yaşlı bir teyze nasılda sevimsiz anlatamam korkunç görünüyo ama saygımdan buyrun teyzecim dedim GIZIM ben yan tarafta oturuyom demesiyle eve girmesi bir oldu bastonuyla beni ekarte girdi bütün odaları gezdi çıktı neyse dedik keyfimizi kaçırmayalım takip eden günlerde kadın bizim kapının önüne sandalyesini attı orda yaşıyo arada da kapıyı çalıp yiyecek içecek istiyodu besleme gibi veriyoduk her girip çıkmamızda laf sokuyodu abuk subuk o sıralarda eşimle nişanlıydık ve askere gitmişti cinlerim tepemde geziyodum sürekli en son apartmanı bize sildirmeye kalkıştığında tuttum yakasından götürdüm evine bidaha seni ayak altında görmicem sesinide duymıcam bana görünmeden girip çıkacaksın dedim oğlunu buldum ananı al başımızdan yoksa elimizden kaza çıkacak dedim siz ona bakmayın deli o biraz dedi o zamandan sonra beni görünce koşarak evine kaçıyodu bu teyze benim 1 yılımı yedi daha neler varda özet geçmeye çalıştım ancak bu kadar oldu
iyimiş ya...benim teyzeli hallerimin kopyası gibi,anlat allah aşkına ve özet geçme:60:

Back
X