okullardan bahsedince arkadaslar benimde aklima bi kopya anisi geldi.
lise birinci siniftayim.hazirlik okudugumdan iki tane ingilizce dersimiz var.ikisininde sinavi ustu uste iki saat ve ayni hoca.ogle arasi bi baktim herkeste hummali bi calisma ogretmen kitabini bulmuslar cevaplari bikac arkadas koluna yaziyor.bende dedim benim basim kel mi bende yazayim.neyse bilegimin ust tarifina yazdim cevaplari yazarkende ezberledim zaten test gibi biseydi.
kopya yazdigim sinavi olduk yaptik neyse.diger yine sinav ayni hoca bu sefer kopya yok ama.
sinav esnasinda hoca kagitlara bakiyor bi soruyu kimse yapmamamis tek ben yapmisim.
hoca demezmi "aferin mehlika bi tek sen soruyu bilmissin diye"Allahim ben bi hava ya girdim sormayim.resmen mayistim ki oyle bi mayismisim ceketin kolunu siyirdim siraya koydum iste ben der gibi koymamla hoca yanima bi yaklasti yemyesil yazilmis bi onceki sinavin kopyasini gormesi bir oldu.
gormesiyle birlikte herkes ellerni havaya kaldirsin dedi.benimde saf arkdasta hoca uyusuturucu kontorlu yapioyr sanmis kendinden emin bisekilde tabi oda kaldiriyor.tek dokulmeye basldi kopyalar.yazanlarin hepsi silmeyi unutmus tenefuuste.kolumuzdaki cevaplari da aldi tabi hoca.cift kagit verdik yani

neyse teneffuste ozur dilemek icin gittik hoca ne dese begenirsiniz
'bari dogru cevaplasaydiniz o kadar ugrasmissinz"