Basiret bağlılığı

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
İyi akşamlar herkese. Geçen gün evlenemediğimden ve bu durumun artık canımı ciddi anlamda sıktığını paylaşıp içimi dökmüştüm. Bugün epeyce bir düşünme kendimi görme fırsatım oldu son 10 yıldır hayatımda hep olumsuzluklar hakim oldu. Herkesin güzel alımlı başarılı bulduğu biriyim ben ama bir türlü mutluluğu başarıyı yakalayamıyorum. Önlisans örgün öğretim okuduktan sonra bölümümü uzaktan okudum o kadar çalışmama rağmen okulumu bir türlü bitiremedim yaşım 29. O kadar iyimser anlayışlı düzenli dikkatli olsamda çalışma hayatımda hep hedef alındım huzursuzluklar yaşadım sebepsiz yere. Bir söz dönemi yaşadım aklıma yatmayan sebeplerle sözü atmak zorunda kaldım son zamanlarda ne bir talibim ne doğru düzgün bir arkadaşım yok. Araba sürmeyi o kadar çabalamama rağmen bir türlü trafiğe çıkamadım. Bu kadar olmaz diyorum üzerinde olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum bana yardımcı okurmusunuz ne yapmam lazım buna benzer durumlar yaşayıp düzelten oldu mu desteklerinizi bekliyorum

Okulunuz, araba kullanmanız, iş hayatınız az çabalamaktan gibi geldi bana. Şöyle düşünüyorum; yapacağım dedikten sonra kim ve ne engel olabilir?

Evlilik meselesi de tamamen kısmet. Hayatınızda önceliğiniz evlenmekse, hayaliniz mutlu bir yuvaysa talip arayabilirsiniz. Ama bence önce eksik parçaları tamamlayın, kısmetler de olursa değerlendirin.

Olumsuz düşünceler olumsuzluğu çağırır. Her zaman buna inanırım. Hayatımda son yıllarda hep olumsuz şeyler yaşadım demek ve ya düşünmek yerine güzel olan şeyleri düşün öncelikle. Bi zamanlar bende öyleydim ama olumlu düşünüp olumlu bakmaya başladıkça bişeyler düzelip yoluna girmeye başladı. Kötü bir şey mi oldu vardır bir hayır diyerek üzülmüyorum.

Negatif enerjini bi kenara at pozitif düşün. Verebileceğim tek tavsiye bu. Önce birşeyi yapabileceğine kendin inanmalısın. Ve önce iç huzurunu yakalamalısın

Siz herkesin başına gelen şeyler yaşamışsınız herkes gibi yani.herkesin hayatında olumlu ve olumsuz olayların üst üste geldiği dönemler olabilir.oljmsuz şeyleri düşünmek yerine daha pozitif olun iyi düşün iyi olsun mantığındaki yani.her şeyde bir hayır vardır

Okulunuz, araba kullanmanız, iş hayatınız az çabalamaktan gibi geldi bana. Şöyle düşünüyorum; yapacağım dedikten sonra kim ve ne engel olabilir?

Evlilik meselesi de tamamen kısmet. Hayatınızda önceliğiniz evlenmekse, hayaliniz mutlu bir yuvaysa talip arayabilirsiniz. Ama bence önce eksik parçaları tamamlayın, kısmetler de olursa değerlendirin.
Zaman geçtikçe farkında olmadan evlilik mecburen şuan ön plana geçmek durumunda kaldı

Back
X