Selencim kim demiş canım sana 3. ameliyat şansın yok diye. Ben de 3. ameliyatımı olacam burundan ve ben bi ameliyathane hemşiresiyim. Her zaman bir şansın daha vardır canım. Burun kemiğin çökecek durumdaysa kaburgandan alınır yine burun çatısı yapılır. Artık çok fazla yöntem var önemli olan yapabilen bir cerrah bulmak.
burun sirtima kikirdak eklemis canim eriyince acabiliyorlar mi bide sey dicem o koydugugu kikirdaklardan mi bole kurt gbi duruorum kalin kalin yoksa seklimi bu yani benim kemigim inceydi nasil bole kutuk gbi yapabildi burnum cokmemistiki nolur bana yardim et
Şimdi tatlım kıkırdak koyması bi yerde küçük bi çöküklük vardır her iki tarafı eşitlemek amacıyla koyulmuştur ama başarısız olmuşlar belli ki. O kıkırdakların olması bi engel değil ameliyat için sadece yapışıklık olduğu için biraz işi zorlaştırır burnu açarken. Burnunu tekrar kırmışlar demek ki ve iyi kıramamışlar böyle kalın olmuş. Şimdi çökük olmayabilir ama bi sonraki ameliyatında kemiği kırarlarsa çökebilir. Bu yüzden çok iyi bir cerrah bulman lazım.
evet burnumu kirdilar ama dokunuyorum elime hic cöküklük gelmiyo benim her tarafi esit duzgun bir kemik gayette sert dokundgm zaman hissetgmle aynada gordugum ayni sey degil kemik odemi diye bise var mi peki yani bu aynada kendimi gorunce bu kadar kalin olmasi normal mi
dokundugumda elimle boyle dik kalkik ince bir burn kemigi ama aynada gordgum dolma gbi bir burun peki normal mi bu kikirdaklar mi boyle gosteri yoksa sislik mi bide ödem deride ve de kemikde ayri ayri mi olur yani kirdiklari icin kemik odemi diye bise var mi