basit bi ameliyat anca bu kadar kötü olabilirdi

selen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
352
48
38
33
çokkkk sayin kendini begenmis doktoruma burdan icimi dökmek istiorum 21.08.2014 benim icin igrenc otesi bi gun olarak hayatimda kalicak hoş tabi aynaya her baktigimda annenin guzel ellerinden öpüyorum insanliga yeni bir tür kazandirdgn icin kesinlikle tarihe gecmelisin cunku bir insanin yuzune anca bu kadar kaba ve kalin bir burun yapilabilirdi senin guzellik anlayisina hayran kaldim dogrusu tercihlerin kurt kopeklerinden yanaysa onu bilemicem tabiki 1. ameliyatimdan kalan iki kucuk kemik cikintisi ve burun ucu kaldrma anca bu kadar zorlastirilabilirdi burnumu kirip yeniden sekil verip turkish delight teknigi uygulamak çok sahane bir fikirdi hayatimin sonuna kadar ne lokum gormek ne de duymak istiyorum gerci artk kendi yuzume bile tahammulum yok ya bana kaslarimin arasindan baslayip assag kadar duz ve kalin bir kemik yaptgn icin ayrica tesekkuru bir borc bilirim okadar kemikli bir burnum da yoktu nerden buldhn okadar kemik onuda algilaybilmis degilim dusunuorum ama tek aklima gelen kendi burun kemigini de bana eklemis oldugun nese bitanecimm seninde bana soyledgn gbi 6 ay sonunda mahkemelerde gorusecegiz ozamana kadar saglicakla kal yada kalma ben bu kadar kendimden gecmis yataklardan cikamiyoken sende benim gbi ol bende senin bana dedigin gbi pskologa git canimm derim

her ne sebepten olursa olsun doğru doktoru bulmak çok önemli.umarım onun hatasını telafi edebilecek bir doktor bulursun.gelmiş geçmiş olsun.bu arada görüntüyü merakta etmedim değil.önce ve sonrasını paylaşırsan belki ameliyat olan arkadaşlar fikir verir.

özelde oldum canim guyada guvendim bildigim doktor tanidik dedim keske olmasaydim

eski butun fotograflarimi sildim canim gormeye tahammulum yok cnku cok uzuluyorum

3. ameliyat sansinda yok diyo bi cok sayfaya baktim kikirdak eklendikten sonra yapisip kaynadgi icin geride acilamiyomus of napicam ben ya napicamm lustral kullanmaya basladim 50 mg banamisin demio 2.5 aydir uyku uyumuorum yemek yemiorm is hayatim cok kotu bole gderse istende cikicam aileme sirt cevirdim annemide sucluorum hadi ben dusunedm neden kimse uyarmadi neden kimse selen ya daha kotusu olursa yi solemedi ya bunlar insan hayatinda onemli kararlar keske annem karsi ciksaydi hayir deseydi izin vermeseydi cnlu tek dinlicegm kisi annemdi

yaa lütfen moralinizi bozmayın dünyanın sonu değil ya. ayrıca 2 kere amelıyat olmuşsunuz sadece. ben 7. ameliyatını olanları bılıyorum daha kotulerını de duşunun lütfen.ayrıca tıp ve estetik okadar ilerledi ki bence o kıkırdak yapıştırıldığı gibi geri de acılabılır.Ben Emre İlhana amelıyat oldum.ordan bılıyorum kıEmre beyın 6 kere başka doktorlarda başarısızlığa uğrayıp 7. amelıyatı ıcın Emre beye gelen hastası olmuş ve Emre bey ona rağmen okadar güzel ve doğal bir burun yapmiş ki.Hatta ameliyat 8-9 saati aşkın bı surede olmuş ama değmiş okadar uzun sürdüğne.Yani demem o ki sadece 2 kere amelıyat olmuşsunuz moral bozacak bir şey yok bunda ben Emre bey ile irtibata geçmenizi öneririm 3. bir ameliyat olmayı duşunuyorsanız. cunku gozlerınızı kapatıp sonsuz güvende kendınızı Emre beye bırakabılırsınız bence o bi çaresini bulacaktır kıkırdak konusunda da ve yuzunuze en yakışan en doğal burunu yapacaktır. sorularınız olursa bana mesajlardan ya yazabılırsnız size yardımcı olmak çok isterim

sevimcim emre beyde kikirdak ilavesi yapio ben burda ki bir cok revizyon hastasinin fotograflarini gordum cökmus burunlar icin gercekten umut verici fotograflar ama benim icin degl benim burunm hic cokmeden kikirdak ilavesi yapildi emre beye de gidince hakli olarak alttaki kemikler kirik kikirdaklarda yetmedgi icin tekrar bir ilave yapmak zorunda kalicak ve suankinden farksiz olucak benim tek istedgm burnumun kendiliginden yada ameliyatla incelmesi artk bi sekil beklentm bile yok gercekten

canım seninki tam dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak durumu olmuş.resimlerini daha önce görmüştüm.bilmiyorum belki ameliyat öncesi burnun minyon ve inceydi.bilemediğim için şu an ki burnuna bakarak söylüyorum yüzün uzun olduğu için burnun fazla göze batmıyor.tabi bir de eski burnundan kaba bir burnu yadırgama durumu var.yani insanların seni ilk gördüklerinde aaa şu kızın burnuna bak ne kadar da büyük diye düşüneceklerini sanmıyorum.ama önceden daha güzel bir burnun varsa eğer isyan etmekte haklısın.inşallah o görünen kalınlığın hepsi ödemdir.yorumlarını günlerdir takip ediyorum ve bugünkü yorumun sonucunda senin adına ben de üzüldüm.kendini psikolojik olarak o kadar çok yıpratma.inşallah düzelecektir.

canım biraz araştırdım da şimdi senin için.. nedir ne değildir bu yöntem diye.. burnun iyice şeklini alması ve oturması bazen 1 yılı bile bulabilirmiş.. ama bütün yazılarda 3.haftadan sonra güzelleşmeye başlar diyor seninki 2,5 ay olmuş.. bence kesinlikle sana önerilen doktora git en kısa zamanda.. 6 ameliyatta düzelmeyen burnu düzelten adam emin ol sana da bişeyler yapıcaktır......

bende yaptırmayı dusunuyordum burnumda pek bırsey yok ama daha hokka gbı bır burun ıstedım dokto gerek olmadıgını soyledı benımde problem kıkırdaktaymıs aenın de mı oyleydı cok hafıf sola megıllı cok gecmıs olsun bu arada

canim benim 2. ameliyat oldugu icin şişliklerim daha uzun suruyo ve zaten artk bunlarin sislik olduguna inanmiyorum doktoruma 1 bucuk ay olmustu gittim ve kavga etti benmle git beni sikayet et dedi yani iletisimimzde yok onunla gitsem ne degscek ki ben sana cok guzel burun yaptim dio baska bise demio offfff offf

hayir canim kensinlikle ameliyat olma gercekten bak

Doktor seçimi gerçekten çok önemli ama ben aylarca doktor arastirmama ragmen nasil olduysa 3 gunde buldugum bi doktora sebepsizce bi anda guvenip ona ameliyat olmaya karar verdim

Hatta ameliyat oldum 1 ayım doldu :s Şuan memnunum ya da degilim demek için cok erken.beklemedeyim...

benimde 2.5 ay oldu iste dolma gbi suratimin ortasinda bakalim nolcak insallah incelirde cok guzell olur

Ben burnumun günden güne incelip güzellestigini fark ediyorum. Yuzume yakisan dogal bir burun oldu.Sadece burun ucum şiş ve burnumun ust sag tarafinda hafif bi cikinti var ama zamanla hepsi gececekmis ameliyatim daha yeni oldugu icin normalmis.6 ay sabretmemiz lazim yani :)

Bence burnundan rahatsiz olan herkes imkanı varsa ameliyat olmalı.cunku bu saydığım kafama taktığım minik problemler hic gecmese bile burnumun suanki hali eski halinden 100 kat daha iyi

Selencim kim demiş canım sana 3. ameliyat şansın yok diye. Ben de 3. ameliyatımı olacam burundan ve ben bi ameliyathane hemşiresiyim. Her zaman bir şansın daha vardır canım. Burun kemiğin çökecek durumdaysa kaburgandan alınır yine burun çatısı yapılır. Artık çok fazla yöntem var önemli olan yapabilen bir cerrah bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…