canim benim 2. ameliyat oldugu icin şişliklerim daha uzun suruyo ve zaten artk bunlarin sislik olduguna inanmiyorum doktoruma 1 bucuk ay olmustu gittim ve kavga etti benmle git beni sikayet et dedi yani iletisimimzde yok onunla gitsem ne degscek ki ben sana cok guzel burun yaptim dio baska bise demio offfff offfcanım biraz araştırdım da şimdi senin için.. nedir ne değildir bu yöntem diye.. burnun iyice şeklini alması ve oturması bazen 1 yılı bile bulabilirmiş.. ama bütün yazılarda 3.haftadan sonra güzelleşmeye başlar diyor seninki 2,5 ay olmuş.. bence kesinlikle sana önerilen doktora git en kısa zamanda.. 6 ameliyatta düzelmeyen burnu düzelten adam emin ol sana da bişeyler yapıcaktır......
bende yaptırmayı dusunuyordum burnumda pek bırsey yok ama daha hokka gbı bır burun ıstedım dokto gerek olmadıgını soyledı benımde problem kıkırdaktaymıs aenın de mı oyleydı cok hafıf sola megıllı cok gecmıs olsun bu arada
hayir canim kensinlikle ameliyat olma gercekten bakbende yaptırmayı dusunuyordum burnumda pek bırsey yok ama daha hokka gbı bır burun ıstedım dokto gerek olmadıgını soyledı benımde problem kıkırdaktaymıs aenın de mı oyleydı cok hafıf sola megıllı cok gecmıs olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?