Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakaretler dışında cokta haksız olmadıklarını söylersem forum beni taşa tutar. Bu ıstek meselesi ben öğretmenlerin son halini uzunca bir süre gözlemledikten sonra mesleğimi yapmama kararı aldım. Ve hiç pişman değilim. Anadolu öğretmen lisesi mezunuyum ve hazırlık sınıfımdan beri tek ögretmen olmak istiyorum diyen insan olmama rağmen tek öğretmen olmayan ben oldum üstelik okulunu okuduktan sonra. İçimde 1 gr pişmanlık yok hatta tam tersi saygı görüyorum her gün kendimi geliştiriyorum şimdilik tek üzüldügüm nokta çalışma saatlerim ve tatilim. 4 yıl sonra ne hissedeceğini bilemezsin kimseyi takma üzülme ama insanların söylediklerini de yabana atma..
Merak ettim, neden vazgeçtiniz ? Ben topa tutmuyorum, bence çok normal bir istek. Sonuçta sizin fikirleriniz ve kararınız :)
Öncelikle şunu söyleyeyim şu anda amirlerimden birinin kızına ders veriyorum ve çok yol aldık. -ÜCRET ALMIYORUM-
Daha önce de bu forumdaki konularımdada yazıyor bir kuruş para almadan ufacık bir teşekkürü kabul etmeden hiç bir beklentim olmadan ders verdim ve bir insanın hayatını değiştirdim.
Yani hala karsıma cıktıgında ıyy kötü çirkin modunda değilim ama bu benim için bir süreçti. Benim annem babam ayrı ve km lerce öteye öncelikle doguya gitmek istemedim. En önemli sebebi terör ama bir antalya mersin izmir de benim için azap olabilirdi iş hayatı daha farklı. sonra rotasyon kokusu 8 yılda bir il dısı rotasyon yasamak istemediğim bişeydi. aslında en önemlisi her mezunu atamak zorunda değiliz denmes 2 ay resmi tatil olmasına rağmen 3 ay tatil denmesi kısacası yaptıgımız işin hiç bi şekilde kıymetinin bilinmemesi.
Ama tekrar ediyorum durumu hiç begenmiyorum ögretmenlerin cogu bezgin ve isteklerini gitgide kaybediyorlar ben yolumu farklı çizdim ama çözüm bu değil ve toplum acısından cok üzülüyorum. Ayrıca önüme cıkan herhangi ihtiyacı olan birine vaktimi seve seve ayırdım ayırırım..
İlkokul öğretmeni olduğun halde gitar ve piyono çalman gerçekten çok garip.
hangi meslege mensup kisiler gitar ve piyano calabilir ? ögrenelim bari.
Bilmiyorum ama hangimizin ilkokul öğretmeni gitar ve piyono çalıyordu?
İlkokul öğretmeni olduğun halde gitar ve piyono çalman gerçekten çok garip.