• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit bir şey ama bir baksanız :(

dumbledoree

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
17
7
288
Ankara
Kızlar merhaba,ben göz damlası kullanıyorum da bugün kullanırken kapağı masadan yere düştü.Hemen aldım üfledim falan ama yine de toz falan girmiş midir bir zararı olur mu sizce? Ben biraz takıntılıyım galiba bu konularda ama yine de birilerine sormak istedim :(

Kapağı yere düştü diyosun. Bir şey olmaz yıkayıp geri taksaydın hemen. Sonuçta damla temas etmemiş tozla.

Cok takintilisiniz. Uflersiniz gecer ne olmus ki yani kapak sonucta. Ben lens kullaniyorum. Arada lavaboya dusuyor,solusyonuyla yikiyorum takiyorum mecburen. Sizinki kapak bir de yani. Takmayin..

Kızlar merhaba,ben göz damlası kullanıyorum da bugün kullanırken kapağı masadan yere düştü.Hemen aldım üfledim falan ama yine de toz falan girmiş midir bir zararı olur mu sizce? Ben biraz takıntılıyım galiba bu konularda ama yine de birilerine sormak istedim :(

Gözümüz de sürekli havayla temas halinde, hava çok mu steril sanki?

Üflemeyle için rahat etmediyse yıkasaydın keşke. İçinde toz kalmış olsa da bişey olmaz, o toz normal şartlarda da giriyor gözüne.

Canını sıkma bilet olmaz Allah'ın izniyle

Back
X