• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit bir tesadüf mü?

xibalba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
20
2
86
Herkese merhaba,

Bundan 4 yıl önce bir arkadaşımın aracılığı ile biri ile tanıştım. Aslında tanıştım demem pek doğru olmaz, muhabbet bir sosyal medya sitesi üzerinde kaldı, iş yoğunlukları nedeniyle görüşemedik. O da ben de üstelemedik, havada kaldı. Sonra olmayacak bu iş diyerek konuştuğumuz ortamdan sildim ve hayatıma devam ettim. Yapı itibariyle zamana bırakabilen biri değilim. Her konuda net olmaya çalışıyorum, çünkü netsizlik beni fikir üretmelere itiyor.

2 yıl önce, yani konuşma sonlandıktan 2 yıl sonra, ben bu arkadaşı çıktığım bir yurt dışı tatilinde gördüm ama kouşmadık, O beni görmedi. Çok şaşırmıştım. Dönüşte bu şaşkınlığımı üzerimden atamadım ve acaba O mu diye mesaj attım. Evet gerçekten de oymuş. Muhabbet devam etti, eskiye nazaran daha sıcaktı ama yine görüşelim konusu açılmadı. Ben dayanamayıp kahve içme teklifinde bulundum ama cevap gelmedi. :cry:
Sonra yine 2 yıl süren bir sessizlik oldu.

Dün arkadaşlarla bir cafede otururken, birkaç kişi de önümüzdeki masaya oturdu. Bir baktım içlerinde bahsettiğim arkadaş da var. Hiç görüşmedik ama ergen dönemlerde olmadığımız için yüz hatlarımız aynı neticede. İnsan fotoğraflardan tanıyor. Yanımdaki arkadaşlar "Tanışıyor musunuz?" diye sordular. Birkaç kez baktığını görmüşler çünkü. Ben de olayı anlattım, git konuş dediler ama yapamadım. :KK17:
Ama birkaç kez bakıştık, kısa süreli de değildi.
Sonra yanlarına bir kız geldi, kız arkadaşı olabilir, tam anlayamadım ama kuvvetle muhtemel, bilemiyorum.

Akşam gelip konuştuğumuz yere baktım, hesabını kapatmış. Ancak başka sosyal medya araçları var tabii.
Bu karşılaşmalar sizde sadece birer tesadüf mü? Anlam yüklememeli miyim?
Görüşmek isteseydi yazardı, ulaşırdı bunca sene diyorum ama bir taraftan da düşünmeden edemiyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız, ulaşmaya çalışır mıydınız?

Tesadüflere inanmam ama bir araya gelmenizin kaderin cilvesi olduğunu da sanmıyorum bu arada istese ulaştırdı bana diye belirtmişsin konumda buna sonuna kadar katılıyorum

Kahve teklifini sessiz kalarak bir nevi red etmis. Surekli karsina cikmasi ya da bakismasi bir iliskinin baslangici degildir. Sessiz kalman gerekiyor. Ben olsam bu saatten sonra teklif etse de kabul etmezdim. 4 sene cekingen biri icin bile uzun zaman. 4 seneyi gectim 2 sene once seni geri cevirmis bu adam.

4 yıl boyunca bir kez görüşmek istemişsiniz olumlu cevap alamamışsınız, 2 yıldır zaten ses seda yok tesadüf bi cafede karşılaştınız diye tekrar ulaşmaya çalışmanız saçma olur bence

Bence yazma.
Zaten karşi taraf istekli olsaydi, şimdiye kadar bi tik daha ileri giderdi durumunuz.

4 yıl önce kısa bir tanışıp görüşmeniz olmuş sonrasında sadece bir tatilde bir de kafede olmak üzere 2 kez karşılaşmışsınız üstelik 2 yıl arayla. bu da gayet doğal bir durum. Bence size ilgisi olsa kahve teklifinize sıcak bakardı ya da daha sonra ilgisi oluşmuş olsaydı yine bir şekilde irtibata geçerdi. Ama siz, hoşlanmışsınız ki bir ışık görmek istiyorsunuz.

sakıın ulasmaya kalkısma bence. ulasırsa o ulasırm dıye dusunuyorum. erkekler kacırmak ıstemedıgı kadına mutlaka nerde olursa ulasır

Evet tesadugler olmus herkezin basinada gelebilir bu ama sizin son karsilasmanizdan sonra o sosyal hesabini kapatmasi bana sanki ona ulasmanizi istermiyormus gibi bir izlenim birakti bence bosver ulasma sen ona madem tesaduflere inaniyoruz kaderede inanalim oda senin kadarinde varsa zamani geldiginde kararini verirsin :) bu arada bende oyle herzeyi zamana birakan biri degilimdir hersey net olsun olsun bitsi isterim hemen ama bu son bir kac ayda bu huyumu degistirmeye calisiyorum becerdim az cok ve boylesi daha iyiymis sende dene canim kendinide uzme hersey duzelir bir gun unutma:eğlence:

Herkese merhaba,

Bundan 4 yıl önce bir arkadaşımın aracılığı ile biri ile tanıştım. Aslında tanıştım demem pek doğru olmaz, muhabbet bir sosyal medya sitesi üzerinde kaldı, iş yoğunlukları nedeniyle görüşemedik. O da ben de üstelemedik, havada kaldı. Sonra olmayacak bu iş diyerek konuştuğumuz ortamdan sildim ve hayatıma devam ettim. Yapı itibariyle zamana bırakabilen biri değilim. Her konuda net olmaya çalışıyorum, çünkü netsizlik beni fikir üretmelere itiyor.

2 yıl önce, yani konuşma sonlandıktan 2 yıl sonra, ben bu arkadaşı çıktığım bir yurt dışı tatilinde gördüm ama kouşmadık, O beni görmedi. Çok şaşırmıştım. Dönüşte bu şaşkınlığımı üzerimden atamadım ve acaba O mu diye mesaj attım. Evet gerçekten de oymuş. Muhabbet devam etti, eskiye nazaran daha sıcaktı ama yine görüşelim konusu açılmadı. Ben dayanamayıp kahve içme teklifinde bulundum ama cevap gelmedi. :cry:

Dün arkadaşlarla bir cafede otururken, birkaç kişi de önümüzdeki masaya oturdu. Bir baktım içlerinde bahsettiğim arkadaş da var. Hiç görüşmedik ama ergen dönemlerde olmadığımız için yüz hatlarımız aynı neticede. İnsan fotoğraflardan tanıyor. Yanımdaki arkadaşlar "Tanışıyor musunuz?" diye sordular. Birkaç kez baktığını görmüşler çünkü. Ben de olayı anlattım, git konuş dediler ama yapamadım. :KK17:
Sonra yanlarına bir kız geldi, kız arkadaşı olabilir, tam anlayamadım ama kuvvetle muhtemel, bilemiyorum.

Akşam gelip konuştuğumuz yere baktım, hesabını kapatmış. Ancak başka sosyal medya araçları var tabii.
Görüşmek isteseydi yazardı, ulaşırdı bunca sene diyorum ama bir taraftan da düşünmeden edemiyorum.

Görüşmek istese görüşürdü seninle
Hele bu devirde insanların birbirine ulaşamaması imkansız
Zorlama bence, görüşmek istemiyor, çok açık

Sosyal medya hesabini kapadi mi yoksa sizi mi engelledi acaba. Diğerlerini kapamayip sadece sizin gorustugunuz hesabı kapamasi tuhaf

Aslında üzgün değilim ya da unutmamak için mücadele ettiğim de yok. :) Yani öyle her gün aklıma geliyor da üzülüyorum gibi bir durum yok. Dün görene kadar unutmuş gitmiştim.
Benzerlikler vardı, bunların bir çekimi olarak görüşmek için adım atmış oldum 2 yıl önce.
Hesabını ne zaman kapattı bilmiyorum, engellenme yok, tamamen kapatmış. Benimle alakalı olacağını sanmıyorum. En çok yazma der insan. Niye hesap kapatsın, boğacak kadar konuşma olmadı zaten :)
Ben hayatımda gerçekleşen her şeyin bir anlamı olduğuna inanıyorum, zaman değişiyor, hayatlar ve düşünceler değişiyor, bizler değişiyoruz, bunun sonucu mu acaba demiştim. Ama haklısınız, ulaşan havada karada ulaşır.
Teşekkür ederim. :KK58:

Herkese merhaba,

Bu hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.. Yanına gelip oturan kız arkadaşıysa, yaklaşma..

Aslında üzgün değilim ya da unutmamak için mücadele ettiğim de yok. :) Yani öyle her gün aklıma geliyor da üzülüyorum gibi bir durum yok. Dün görene kadar unutmuş gitmiştim.
Benzerlikler vardı, bunların bir çekimi olarak görüşmek için adım atmış oldum 2 yıl önce.
Hesabını ne zaman kapattı bilmiyorum, engellenme yok, tamamen kapatmış. Benimle alakalı olacağını sanmıyorum. En çok yazma der insan. Niye hesap kapatsın, boğacak kadar konuşma olmadı zaten :)
Ben hayatımda gerçekleşen her şeyin bir anlamı olduğuna inanıyorum, zaman değişiyor, hayatlar ve düşünceler değişiyor, bizler değişiyoruz, bunun sonucu mu acaba demiştim. Ama haklısınız, ulaşan havada karada ulaşır.
Teşekkür ederim. :KK58:

Zaten o adam olsa sessiz kalmak yerine kibarca red ederdi. Bosver.

Sen adim atmissin ama karsi taraftan olumlu veya olumsuz bi cevap yok
Bn olsam sessiz kalirdim
Daha da ustelemem

sana kendimden bir örnek veriyim. özet geçicem, bundan 2 sene önce biriyle tanışmıştım, ilk görüşte aşk falan gibi birşeydi, acayip etkilenmiştim:KK53: sonra biz bunla birkaç kez mesajlaştık 2 kere buluştuk falan, baktım bundan ses çıkmamaya başladı, bu sefer ben bi iki mesaj attım üsteledim ama bir sonuç alamadım. sonra aradan 1 yıl falan geçti, yolda e-5'in ortasında giderken kafamı sağa bi çevirdim yanımdaki arabada onu gördüm:confused: bu bi işaret mi diyip msj attım hemen, az önce yanımdan geçtin galiba falan diye.. sonra bu bana haftasonu için kahve içmeyi teklif etti, bende kabul ettim. baktım bundan ses yok ben yazıyım dedim şu gün görüşelim diye. sanki teklif eden o insan değil baktım lafı ağzında geveliyo bahaneler falan işim olabilir sen programını yap bık bık, hiç cvp vermedim, çok sinir olmuştum:sopa:sonra benden cvp alamayınca anladı tabi bozulduğumu özür dilemeler falan canımlı konuşmalar. sonra ne mi oldu, kahve sözünü tutmadı tabiki öyle kaldı:KK53: yani her seye bir anlam yüklememek lazım. isteyen erkek her türlü iletişime geçer. :süslü:

Back
X