irem beni de ilave edermisin. kaç şişe veriyorsun kişi başı bilmiyorum ama bende almak istiyorum. sivatan da yazmış dün ama bakamadım tam üzülürken senin mesajını gördüm.
fiyatı nedir nasıl ödeme yaparız bilgileri bana gönderirmisin.
turk3458@hotmail.com
(eşimin mailidir onun adı çıkabilir)
senden haber bekliyorum
Gunaydın kızlar
ecenın bılgılerını msn den sana yolladım ırem
kendı bılgılerımıde yolladım
verdıgın maıle deıl ama senın msn adresıne yollladım
dedıgın zamn paraları yollarız
kızlar günaydın ben 10 şişeden başka getiremiyorum şimdilik bilginiz olsun
biri bana sormuştu babama sorıyım demiştim ama getiremiyorum üzgünüm böyle gördükçede üzülüyorum ama elimden gelen bişey yok şimdilik kusura bamayın
ama getiren arkadaşları okudum lütfen onlar yardımcı olsun ihtiyacı olanlara keşke ben olabilseydim ama malesef üzgünüm
parayı yatıran arkadaşlarım aldım msjlarınızı öğleden sonra 3 gibi gidicem pttye bi sorun çıkarsa haber vercem sizlere
sivatan benim mesajımıda aldın demi...ben ev toplamaktan topiği takip edemiyorum...mesajımı aldığından emin olayım...iletişim sorunu olmasın
soran bendim sivatan cım canın sağolsun bir daha nezaman getirtebilisiz ?
esra8
mavimenekşe
bahar85
ece-eskici
nil1970
arkadaşlar ilacbranca@gmail.com adresine adres bilgilerinizi yazarmısınız.Niklerinizide belirtirseniz sevinirim.ilaçlar alındı önümüzdeki hafta geliyor kısmetse .ödeme bilgisini paylaşırım sizinle.dualarınızda ilacı gönderen Reyhan oğlu Ali Kağan ve eşi Önder Bey'e dua etmeniz yeterli. Allah sizden de razı olsun.Şifa olsun inşallah.Kurban bayramında gelebilirse yine takviye ederiz.
Sevgiyle kalın
bısı deılçok sagol yardımların için ya yanlış oldu teşekkür edeyim dedim neyse sagol
tamam canımesra cım şirkette msn yasak geçen gün izinle açtım.o nedenle dediğim adresi kullanırsan sevinirim
sevgilerimle
kızlar günaydın ben 10 şişeden başka getiremiyorum şimdilik bilginiz olsun
biri bana sormuştu babama sorıyım demiştim ama getiremiyorum üzgünüm böyle gördükçede üzülüyorum ama elimden gelen bişey yok şimdilik kusura bamayın
ama getiren arkadaşları okudum lütfen onlar yardımcı olsun ihtiyacı olanlara keşke ben olabilseydim ama malesef üzgünüm
parayı yatıran arkadaşlarım aldım msjlarınızı öğleden sonra 3 gibi gidicem pttye bi sorun çıkarsa haber vercem sizlere
Canım . sana maille bilgilerimi yolladım. ben sivatandan da iki şişe alıyorum. seni getirdiğin şişeyi de alabilirim.... çünki eşimle birlikte kullanıcaz . bu ilaça ulaşmak zor olduğu için tedbiren alıyorum. ama görüyorum ki burda talep eden arkadaşlar var. ben hakkımı onlara verebilirim. dabi isteyen olursa. daha sonraki gelecek ilaçtan kesin almak isterim ..
valla ben hakkını alabilirim. irem beni bir sonrakine yazmıştı. ilaç gibi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?