Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

arkadaşım eğer söylediğin arkadaş ilacı almaktan vazgeçtiyse ben almak isterim...

arkadaşım eğer söylediğin arkadaş ilacı almaktan vazgeçtiyse ben almak isterim...

canım bilmiyorum valla bende arkadaşı bekledim sabahtan beri diğer arkaşlar paraları yatırdılar yazdım biliyosun paraları bugün tamamlamam lazımdı tamamlayamadım kesin almıcam dese sana veririm nolcak benim için önemli olan ilacın yerini bulması

kızlar son şişe boşta duruyor almak isteyen yazsın artık kısmet kiminse o alsın ne diyim ki ben
arkadaşları çok fazla bekleyemem zaten bugün toplanması gereken paraların hepsi toplanamadı
paraları yatıran arkadaşların hakkına geçmemek için kalanları cebimden vermem gerekiyor bu akşam babama

Son düzenleme:

hayıır vazgeçmedim istiyorum yarın cumartesi ama atm den ücreti yollayabilirim

canım kartta sorunum olduğu için atmden yatırınca hesabımdaki parayı çeker anında banka o yüzden sen pazartesi yatır pttden bilgilerim varmı sende

tamam sivatan pazartesi sabah yollarım ben özelden msj atamıyorum msn den yolladım canım az önce

bz tsk ederız canımmmmmmmmmmm

canım verdiğin emekler için çok tşk. ederim... sorun çıkmamasına sevindim... dualarımdasın...

merhaba almak istemeyen olursa ben alabilirim
tekrar getirtme ihtimalin olursa da almak istiyorum

kızlar bır arkadas bana ozleden yazdı
bu ılaca cok ıhtıyacı var
2. cocuk ıcın
cok rıca edıyor
sanırım hastanekorkagının lıstesındeymıs daha once
cevp veremedıgı ıcın alamamıs
eger suan kım getrtebılme ıhtımalındeyse ona bılgılerını yollayım......

Hasdtane korkagı nasılsın canım?
Bir gelişme varmı?
Canım aris ilaçları daha pahalıya almış
Zaten çok hakkı geçti nasıl öderiz bilemiyorum Hakkını helal et Ariscim..
Ben diyorum bu paraları taplayalım tekrar ben 20 gönderirim...
Bu ilaç için değer Arisi zorda bırakmak istemem bebeğinin rızgı sonuçta...

Canım önce buraya baktım msnemi şimdi açtım evet bende biraz önce okudum halledek bu işi...

Ariscim hakkın nasıl ödenir bilmiyorum..
Üzme kendini lütfen sen güzel bir şey için mucadele veriyorsun
Ama çok zorda kalıyorsun
Lütfenn bir konuda yardıma ihtiyacın olursa çekinme söyle bende sana yardımcı olmak isterim.
Ayrıcada cebinden vermekte neymiş Aris o senin bebeğinin rızkı
Bunu ödeyelim yanlışta anlamadım para istediğin için yazmadıgını biliyorum ama böyle inanki huzursuz olurum ben
Bana mesaj atarmısın iban numaranıı..Yoksa ilacı kullanamam ben çok hassas bir insanım lüffen bizi mahçup etme
Ariscim bebeğin ve sen Alah'a emanet olun öpüyorum

arkadaşlar merhaba.forumun bu topiğine kendim için değil arkadaşım için ara sıra bakarım.arkadaşım 40 yaşında ve 15 senelik evli ve hiç çocuğu yok.şu sıralar çok zor günler geçiriyor,iyice bunalıma girdi.ona yardımcı olmak istiyorum başta Cenab-ı Allah'ın ve sizlerin vasıtasıyla.Bu ilacı getirten arkadaşlardan rica etsem benim için de 2 şişe getirtebilir mi? ödeme işinide nasıl istiyorsanız öyle yapabilirim.şimdiden teşekkür ederim.Yardımcı olacak herkesten Rabbim razı olsun,bebek isteyen sizlere ve tüm annelerede hayırlısıyla bebek ihsan etsin.

slm arkadaşlar bu ne ilacı cok merak ettim bendede sebebsiz kısırlık var iyi bişeyse bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…