esra8
nil1970
seratek
şimşek675
pttden paraları alabildim hiçbir sorun çıkmadı
teşekkür ederim
ayrıca SEAPEARL arkadaşım ilacı sana vermek için bekliyorum eğer vazgeçtiysen söyle bana ki başka ihtiyacı olana veriyim senden haber bekliyorum arkadaşım acele edersen sevinirim
arkadaşım eğer söylediğin arkadaş ilacı almaktan vazgeçtiyse ben almak isterim...
esra8
nil1970
seratek
şimşek675
teşekkür ederim
biz çok teşşekkür edriz sana canım benim....inşallah tez günde bebeklerimize kavuşuruz....
esra8
nil1970
seratek
şimşek675
teşekkür ederim
ayrıca SEAPEARL arkadaşım ilacı sana vermek için bekliyorum eğer vazgeçtiysen söyle bana ki başka ihtiyacı olana veriyim senden haber bekliyorum arkadaşım acele edersen sevinirim
hayıır vazgeçmedim istiyorum yarın cumartesi ama atm den ücreti yollayabilirim
canım kartta sorunum olduğu için atmden yatırınca hesabımdaki parayı çeker anında banka o yüzden sen pazartesi yatır pttden bilgilerim varmı sende
tamam sivatan pazartesi sabah yollarım ben özelden msj atamıyorum msn den yolladım canım az önce
tamam sivatan pazartesi sabah yollarım ben özelden msj atamıyorum msn den yolladım canım az önce
esra8
nil1970
seratek
şimşek675
teşekkür ederim
esra8
nil1970
seratek
şimşek675
teşekkür ederim
kızlar son şişe boşta duruyor almak isteyen yazsın artık kısmet kiminse o alsın ne diyim ki ben
arkadaşları çok fazla bekleyemem zaten bugün toplanması gereken paraların hepsi toplanamadı
paraları yatıran arkadaşların hakkına geçmemek için kalanları cebimden vermem gerekiyor bu akşam babama
arkadaşlar merhaba.forumun bu topiğine kendim için değil arkadaşım için ara sıra bakarım.arkadaşım 40 yaşında ve 15 senelik evli ve hiç çocuğu yok.şu sıralar çok zor günler geçiriyor,iyice bunalıma girdi.ona yardımcı olmak istiyorum başta Cenab-ı Allah'ın ve sizlerin vasıtasıyla.Bu ilacı getirten arkadaşlardan rica etsem benim için de 2 şişe getirtebilir mi? ödeme işinide nasıl istiyorsanız öyle yapabilirim.şimdiden teşekkür ederim.Yardımcı olacak herkesten Rabbim razı olsun,bebek isteyen sizlere ve tüm annelerede hayırlısıyla bebek ihsan etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?