Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

benımde batasacılarr geldıgıne gore kendımı ılac ıcın hazır hhıssedıyorum persembeye kadar gelır ınsallahhh
allah razı olsnnn yaa canım arkadasımm

Kızlar, hep kim kullandı kaç kişi hamile kaldı diye soruyordunuz ya…
Benim bildiğim kullananları ve hamile kalanları hesaplayınca şöyle bir yüzdelik çıkıyor. %33
Yani, 1/3. Bu ne demektir. İlacı kullanan 3 kişiden 1 kişi hamile kalmıştır.
Başarılı bir oran mı, değil mi, onu bilmiyorum. Siz karar verin.

Bence buyuk bir basari, uc kisiden kalan iki kisi tekrar denerse belki basari sanslarini yukseltirler:))) Ben de mutlaka bu ilaci denemek istiyorum umarim benimde elime gecer bu ilac birgun...

Merhaba kızlar
Beni dört gözle beklediğinizi biliyorum.
İLAÇLARINIZ GELDI. Bendedir.
Size haber veremedim, çünkü kuzenim ile birlikte bir aile daha geldiği ve onlarla ilgilenmekten internette giremedim.
Yanlız, ufak bir sorun var, sadece 11 şişe geldi. Sanırım 1 tane almaya unutmuşlar. :18:
Bu durumda ece-eskici yerine yazılana parasını iade edilecektir. Kim olduğunu bilmiyorum, ama inan çok üzgünüm.
İlaclarınızı en kısa zamanda göndereceğim ama lütfen bir kaç gün müsade ediniz bana.
Hava çok soğuk ve hem ben hem bebek hastayız, ayrıca kargo benden çok çok uzak.
Carşamba'dan sonra havalar düzeliyor, diyorlar.
Bir konuya daha deyinmek istiyorum.
Kızlar, sizin için yaptıklarım helal ettim size. Artık geri dönüşü olmaz bu işin, lütfen bana para teklif etmeyiniz artık.
Yine bu konuyu ince düşünenlere çok çok teşekkür ederim. Özellikle hevuk , hastanekorkağı ve rosemm, çok tatlı ve çok naziksiniz kızlar.
Hepiniz gönül rahatıyla kullanın, gerçekten helal ettim. İnşallah hepinizin bebekleri olur. Öpüldünüz.

Rabbim nasip edecekse birşeyleri vesile kılıyor işte.

bebeğin sizinle uzun yıllar yaşasın inşallah.
bizede nasip etsin Rabbim.
yalnız benim eşimde sperm problemi var.
bu bitki bizde de işe ya0rarmı acaba??

topiği gezmek için pek fırsatım yok Aris?
kızlara ne ilacı getirttin?
bilmediğim için soruyorum.
kusuruma bakma...

Cok tesekkur ediyorum cevabin icin:). Bir arkadas benimle irtibata gecti yukarida yazilan mail adresinden ama bir - iki ay surer gelmesi diyor. Daha önce getire bilecek biri varsa lutfen beni de unutmayin.

Aris son cumle ile konuyu guzel baglamis bu son partidir.

Arkadasinizi zora sokmayin !

Aris ile gecmiste bu konuda konustuk ! Fakat Arisin iyi niyetini baska bir kullanici ticarete dokmus ! Bu sitede asla boyle birseye izin vermiyoruz bundan sonra bu tur ilaclari satanda satin almak icin teklifte bulunanda ceza yiyecek.

10 gun sonra bana dolandirildim diye de sakin gelmeyin (Aris'e degil sozlerim zira kendisine bizzat ben onay vermistim ! lutfen bu konuyu Aristen dolayi yaziyorum sanmayin kendisine sebebini ozel mesjala yazdim....)

ya bu kadar da olurmu derseniz buyrun okuyun ...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/475586-guvenip-inanacagiz-artik-lutfen-okuyun.html

çooooooooooooook teşekkür ederiz zahmet verdik hakkını helal et fiyat farkını haberdar et lütfen biz karşılayalım

aris'ciğim bu ilacı eşlerle beraber mi kullanacağız büyük bir ihtimal yetmez ilaç daciaplant'ın kendi sitesinden almayı denesek zo olur mu ki

selam,bende almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz?birçok kişi gibi tüpbebek dahil çokşey denedim ne kürler yaptım heray umutlandım halen umudumu yitirmedim kimbilir çoooooooooook uzaklardan gelen bu ot sebeb olur diye umutediyorum.

daciaplant'ın sitesine bir göz at internetle aran iyi ise ordan alabilirsin belki

Sevgili Kazen bu konuyu hayretle okudum (link verdiğiniz)
Sadece sitede değil normal hayattada karşımıza çok çıkıyor bu tür olaylar..
Neyin şikayetini yapıyorlar anlamıyorum üyeler.
20 lirayla dolandıracaksa vicdanı rahat olacaksa dolandırsın.
Bu konudada haklısın tabiiki her konuda haklı oldugun gibi.
Ama umut dünyası işte napalım umut ediyoruz herşeyi göze alıyoruz..
Sizinde bu yollardan geçtiğinizi ve evlat hasreti çektiğinizi biliyorum..
Allah evladınızı size bağışlasın..
İnşallah Türkiye'ye de gelir ilaç da sizi zor durumda bırakmayız...
Arisede iyi niyetinden dolayı çoook teşekkür ederim insanlar kötü Ariscim ne yapsın tek amacı yardımcı olmaktı ama ortalık çakalla dolu...Malesef..

aris'ciğim bu ilacı eşlerle beraber mi kullanacağız büyük bir ihtimal yetmez ilaç daciaplant'ın kendi sitesinden almayı denesek zo olur mu ki

Canım sen 12. kişisin galiba yanlışmı hatırlıyorum listeye giren. En son senmi girmiştin?

vallahi dörtgözle bekledik yüreğine eline koluna sağlık çok çok teşekkürler bende dahil adet olanlar inşallah adetimiz bitene kadar yetişi sanada bebeğinede çok çok geçmiş oldun

Aris emeklerin ,çabaların için çok sağol Allah aileni ve seni bütün kötülüklerden korusun. Teşekkürler.

Aris son cumle ile konuyu guzel baglamis bu son partidir.

Arkadasinizi zora sokmayin !

Aris seni zora sokmak istemeyiz ama yine de yardim yapmaya devam etmek istersen lutfen beni de listeye ekle. *Yazdigin konuyu okudugumdan beri bir suru arastirma yaptim internette, bir yerde buldum ama benimle irtibata gecmediler(. Birde adi ayni ama fotografi yok buyuzden direk siparis etmek istemiyorum. Buraya link yazamiyormusuz arkadaslara nasil ulastiririm adresi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…