Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canim suan umuyorum ki Önder arkadasimizin durumu iyidir. Allah kedinisine acil sifalar versin, butun kalbimle duaciyim önder arkadasa ve butun sevdiklerine, ailesine. Allah onu sevenlerine, sevdiklerine bagislasin. Amin!

iremcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
bizde 2 gündür eşimle çok hastayız acillik olduk...
şimdi gördüm yazdığını...
eşimede söyledim oda çok üzüldü...
rabbim acil şifalar versin inş...
hiç bir karşılık beklemeden bizim için okadar uğraştılar...
rabbim iyi niyelerinin karşılığı verir inş...
allah yardımcıları olsun...
eşiminde benimde dularımız onlarla...
çok üzüldüm gerçekten...
allah sevdiklerine bağışlasın inş...

lütfen aris tek çare bu ilaç benim için fiyatı hiç önemli değil yeterki bir bebeğim olsun asılamalarım tutmadı çaresizim

ben almanya'da yasiyorum ebaydan siparis verdim insallah önümüzdeki günler icinde gelicek, adetim bittigi gibi
baslamayi düsünüyorum, cok fazla umudum olmasada yinede denemek istiyorum

nasıl verdiniz şipariş lütfen yazın bende istiyorum

aris arkadaşımızın mı eşi kaza geçirmiş allah şifa versin

almanyada da varmidir ve adini bilen varmi ben almanyada yasiyorum bu bitkileri biz cocukken disarda yiyorduk cok komik.
Cok ratslanan bir bitki ama adini bilmiyorum almancasini bilen varsa sevinirim ve almanyada satiliyorsa lutfen bana bildirin

iyi geceler arkadaşım bulabildin mi ilacı ne olur bulduysan yardımcı ol

Arkadaşlar allah rızası için ilacı bulan kullanan nasıl temin etti yardımcı olsun bende istiyorum ama nasıl lütfen hepimizin ortak derdi yardımcı olun

o cok uzuldum rabbım sıfa versın
bu arada bana ilacı gönderen Landarch 1 hafta önce 6 bucuk aylık doğum yaptı.
Şuanda bebeği yoğun bakımda..
dua ediyorum süreklii
Allahım ne zor bu yaşadıklarımız
(((((
kotu bır durum
rabbım bebegını ona bgslasın ınsallah
cok uzuldum
Arkadaşlar allah rızası için ilacı bulan kullanan nasıl temin etti yardımcı olsun bende istiyorum ama nasıl lütfen hepimizin ortak derdi yardımcı olun
canım ebay adlı sıteden ulasabılırsın ılaca orda satılıor
burda hc kımse getrtmıor suan ıcın ılacı
arkadslar kendlerıne ordan temın edıor

COW PARSNIP TINCTURE (heracleum sphondylium) *50ml* from DACIA PLANT | eBay tıkla cnm buna

almanyada yasamıyorum ben türkiyeye gönderiyorlarmı bu siteden arkadaşım çok teşekkür ederim cevabın için

kusura bakma arkadaşım sitede yeniyim henüz beceremiyorum :)teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun

senden de razı olsun cnm ne demek
ınsallah ulasıp kullanırsın vede sıfa olur
en sonundada bebek olur

Gkm canım Esra da söylemiş Malesef ilacı temin etmek zor ebayda satılıyor yurt dışında bir akraban var ise
Ona aldırtabilirsin..
Romanyada var üretimi orada yapılıyor Keşke elimizde olsada her isteyene versek tatlım..
Romanyada tanıdıgın birileri var ise onlara getirtebilirsin..
Bize bir arkadaşımız uzun uğraşlar sonucu getirteb ildi 1 şişe.Artık getirtemiyor..
Ve işe yarayacagıda kesin değil ki tatlım benim ilacım bitti ama bebeiş yok malesef..
Ama yumurtalıkları süper çalıştırıyor..Rabbim inşallah bekletmeden gönderir.Hayırlı gecelere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…