Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

senden de razı olsun cnm ne demek
ınsallah ulasıp kullanırsın vede sıfa olur
en sonundada bebek olur

inşallah allahım isteyen herkese versin kimseniz kucağını bebeksiz boynunu bükük bırakmasın inşallah ulaşır kullanır ve bebeğime kavusurum

İrem'cim geçmiş olsun Arkadaşının eşine Rabbim şifa versin inşallah..
Elibes Arkadaşının ve bebeğinin durumlarına üzüldüm inşallah toparlanıp evlerine dönmeyi nasip eder Rabbim..

gkm canım esra da söylemiş malesef ilacı temin etmek zor ebayda satılıyor yurt dışında bir akraban var ise
ona aldırtabilirsin..
Romanyada var üretimi orada yapılıyor keşke elimizde olsada her isteyene versek tatlım..
Romanyada tanıdıgın birileri var ise onlara getirtebilirsin..
Bize bir arkadaşımız uzun uğraşlar sonucu getirteb ildi 1 şişe.artık getirtemiyor..
Ve işe yarayacagıda kesin değil ki tatlım benim ilacım bitti ama bebeiş yok malesef..
Ama yumurtalıkları süper çalıştırıyor..rabbim inşallah bekletmeden gönderir.hayırlı gecelere..:16:

sağol arkadaşım inşallah allah herkese versin romanyada tanıdığım yok malesef inşallah sanada tez zamanda verir bir bebek insan ümitleniyor işte her duydugunu deniyor allah dert verip şifa aratmasın

gönderdim cnm,rica ederim..
şifa olsun bebek olsun:)[/QUOTEBİR ŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM KUSURA BAKMAYIN İYİ BİR NET KULLANICISI DEĞİLİM BURAYA ŞİPARİŞ VERİRKEN KREDİ KARTI İLEMİ YOKSA TESLİM ALINCAMI ÖDENİYOR YAZARMISINIZ LÜTFEN BİLİYOSANIZ EĞER

allah razı olsun çok sağolun heycanlandım

canımsın inanmak çoook önemli...bende ne bulsam ne duysam deniyorum...bunuda aldım regli olup bitince başlayacagım aynı heyecanı paylaşıyorum..
şifa allahtan tabiki...
biz elimizden geleni yapalım...Tüm şartları hazırlayalım Allah ol dediğinde hazır olalım:))

canımsın inanmak çoook önemli...bende ne bulsam ne duysam deniyorum...bunuda aldım regli olup bitince başlayacagım aynı heyecanı paylaşıyorum..
şifa allahtan tabiki...
Biz elimizden geleni yapalım...tüm şartları hazırlayalım allah ol dediğinde hazır olalım:))

elbette şifa allahtan inşallah tez zamanda olur bebişlerimiz beklemek çok zor keşke romanyada tanıdık olsaydı çoğu ülkede var akraba ama romanya yok işte siteyi inceliyorum ama çok fazla anlamadım

gönderdim cnm,rica ederim..
şifa olsun bebek olsun:)[/QUOTEBİR ŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM KUSURA BAKMAYIN İYİ BİR NET KULLANICISI DEĞİLİM BURAYA ŞİPARİŞ VERİRKEN KREDİ KARTI İLEMİ YOKSA TESLİM ALINCAMI ÖDENİYOR YAZARMISINIZ LÜTFEN BİLİYOSANIZ EĞER

cnm bu konuda bilgisi olan bir tanıdıgın ile alışverişi yap(ingilizce bilen))
bu siteye önce üye olacaksın ,kredi kartı ile ödeme yapılıyor..ürüne ilaveten shipping yani kargo bedeli de ödüyorsun!!!
kolay gelsin...
bol şans

cnm bu konuda bilgisi olan bir tanıdıgın ile alışverişi yap(ingilizce bilen))
bu siteye önce üye olacaksın ,kredi kartı ile ödeme yapılıyor..ürüne ilaveten shipping yani kargo bedeli de ödüyorsun!!!
kolay gelsin...
bol şans

TAMAM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN EN KISA ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİZİ OKUYALIM BURADAN BENDE DEDİĞİN GİBİ BİR TANIDIKLA YAPAYIM İYİ GECELER KİB

TAMAM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN EN KISA ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİZİ OKUYALIM BURADAN BENDE DEDİĞİN GİBİ BİR TANIDIKLA YAPAYIM İYİ GECELER KİB

tamam cnm:)
allah hepimizden razı olsun hepimizin muradını versin inşallah..benim dualarımda herkess var...kendim için isterken canı yanan tüm kadınlar için dliyorumm...
gelişmelerden haberdar et pls:)
ii geceler

Son düzenleme:
kizlar bende siparisi verdim ama ben subat veya martta dondurulmus embiryom var onlar transfer yapilacak normalde ocakta yapilacakti yumurtam hic gelismedigi icin vucut hamilelige hazir olmadigindan tarnsfer yapilamadi suanda adetimi bekliyorum tabi adet olamiyorum yumurta gelisimi olmadigi icin doktor adet söktürücü verdi bana ondan sonrada clomifen kullanacanki yumurta gelissin ve catlasinki rahimde kendini hamilelige hazirlayip transfer öyle yapilacak ama ben daynmayip bunu siparis ettim yumurtam gelissin diye belki clomifenle gelismez diye korktum o yüzden bunun gelissinki öyle transfer yapilsin simdi size sorum sizce zarari olurmuki tabiki transferden sonra kullanmam ama öncesinden bir zarari olurmu acaba????????:14:

hep brlıkte kullanmaya baslamıstık
hc bırımız kalamadık hamıle :(
ınsallah pes pese hamıs kalırız

Kızlar kimseden bebiş haberi yokmu henüz :emir_bebek:
Nerde bu sıpalar yaa :19:

ben bu ay kullanıyorum canım... hadi hayırlısı bakalım kısmet.....

şifa allahtan tabiki...
biz elimizden geleni yapalım...Tüm şartları hazırlayalım Allah ol dediğinde hazır olalım:))

Aynı heyecanı bende yaşıyorum ben bu ilaca çok inanıyorum ekim ayında kürtaj oldum bu ay ilk defa doğru düzgün başladım :32:
hemencik ilac etkisini gösterdi bile kendimde değişik şeyler hissediyorum bakalım..
daha çok başındayım.. aslında hiç de ekim ayında doğum yapmak istemezdim ama artık zaman filan hesap yapamıyoruz ki ne zaman olursa artık
keşke hesap yapabilseydik istediğimiz zaman olsaydı ama olmuyo işte....:19:

ben bu ay kullanıyorum canım... hadi hayırlısı bakalım kısmet.....

Aynı heyecanı bende yaşıyorum ben bu ilaca çok inanıyorum ekim ayında kürtaj oldum bu ay ilk defa doğru düzgün başladım :32:
hemencik ilac etkisini gösterdi bile kendimde değişik şeyler hissediyorum bakalım..
daha çok başındayım.. aslında hiç de ekim ayında doğum yapmak istemezdim ama artık zaman filan hesap yapamıyoruz ki ne zaman olursa artık
keşke hesap yapabilseydik istediğimiz zaman olsaydı ama olmuyo işte....:19:

güselim bende 10 haftalık bebgimi kaybettim:(üstüne regl olamayı bekliyorum tabii hemen olmak hemen ilaça başlamak istiyorum...daha yeni kullanmaya başladın?nasıl etkiler var?çevremde hesap yapıp hamile kalanlar var..hatta doğumlarını tatillerine göre ayarlamalarına hasta oluyoruzm:) haklısın bizim zamanla lüksümüz yok..Rabbbim sağlıklıı hayırlı evlat versin biz hazırız bekliyoruz:)

Arkadaslar ben sat ve bat arasinda ilaci mumkun oldugu kadar duzenli gunde 3 defa icdim, esim gunde 1 defa icdi. Sonuc negatif ama bu ilk ay oldugu icin cok normal diye dusunuyorum. Bu ay ara veriyorum ve gelecek ay kismet olursa tekrar basliycam ilaca.
Umarim bu ay sizlerden olumlu bir haber gelir, elibeses gözum uzerinde canim, ilacin gelismelerini lutfen yaz bizde bilelim:)))

Back
X