Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiside :))
özelden mesaj yolluyorum cnm...
Merhabalar,
ben de bu ilacın satıldığı internet sitesinin adresini öğrenebilir miyim??
şimdiden teşekkürler
keçiboynuzuna biz de başladık daha yeni olarak .inş.şifa olur ..sorun yok bizde de ama eşim bi yerde görmüş okumuş şifa olur belki diye kendisi başladı kendi yapıp içiyor ...Canim bunu oku cok önemli...
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız.
*Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
** Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz.
***Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Benim esim o aci tada ragmen Branca Ursulini ilacini iciyor ama bu keciboynuzunu asla icmiyor, midem bulaniyor diyor ve evde kaynatinca bile kokusundan rahatsiz oluyor(. Sansin varki senin esin senden yana:))
Merhaba;
Kızlar gittigidiyorda satılmaya başlamış. 55 TL. Sadece 6 adet var.
Branca Ursului Tentür GittiGidiyor'da 51943054
Ben de bu ilacın sitesini öğrenebilir miyim?İnşallah hepimize şifa olur.
Merhabalar,
ben de bu ilacın satıldığı internet sitesinin adresini öğrenebilir miyim??
şimdiden teşekkürler
Merhaba;
Kızlar gittigidiyorda satılmaya başlamış. 55 TL. Sadece 6 adet var.
Branca Ursului Tentür GittiGidiyor'da 51943054
arkadaşlar linke gerek kalmadı sanırım..tr de satılıyor ...
Sitelerde satışa sunulan bu ürünlere nasıl güvenebiliriz?Ben yine de alternatif olarak linki istiyorum.Gönderebilirseniz çok sevinirim.
sa.ben de ilaca başladım bu gün ama kafam çok karışık yani bu ilaçda %50 alkol var gönlüm çok rahatsız yani alkollü bir şey içiyorum günaha mı giriyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum :S:S:S:S
canım şifa olsun...bende nihayet bugün regli oldum...reglim biter bitmez bende başlayacagım...alkol konusunda bende tedirginim ama ilaç olarak düşünüp içtiğimiz için allah affetsinşaka bi yana tıbbi alkol oldugu için durum farklı sanırım ??
buarada bunu kullanan arkadaşlar 1 ay kullanıp 1 ay bırakıyorlarmı?yoksa 3 ay aralıksız devam mı ediliyor?
Link için çok teşekkür ederim tatlım.Ebay Türkiye'ye gönderiyor mu?Romanyadan aldığı için daha güvenilirdir diye düşünüyorum,sen merak etme.Rabbim yardımcımız olsun.
rica ederim cnm ...inşallah bebegine kavuşmak için vesilen olsun..
ben ebaydan aldım...yurtdışındayım gönderim sorunu olmadı..sana gönderdiğim linkteki satıcı tr ye gönderim yapıyor.
amin rabbim hepimiin yardımcısı olsunnn..gelişmeleri yazalım...
Canim sen nerden aldin, ben e-baydan siparis ettim 3 x 50 ml 'lik geldi, herhalde pek fazla yetmeyecekler,
su an adetim, cuma gününden itibaren baslamak istiyorum
canım bende ebay dan aldım aynen senin gibi 3 x 50 ml:)))
vee aynen senin gibi yetmeyecegini düşünüyorum ama duruma göre hemen şipariş verecegim..1 hafta içinde geliyor nasılsa...
buara bende bugün regli oldum vee biter bitmez başlayacagım...aynı durumdayız anlayacagın:)))
gelişmeleri yazalım merak ve heyecanla kullanacagım...
Diğer konuya bakılacak olursa gittigidiyorda da satılıyormuş.