ben bi doktora gidip rica edicem ama hiç yazacağını zannetmiyorum. bilmediği ya da duymadığı bi de özellikle bitkiselse hiç yazmazlar. ya alanlar nası aldı anlamadım .
anladım eslemcim..hayırlısı olur umarım hakkımızda, genelde hamile olanlar kayboluyorlar:)))) sende onlardanmısın acaba demiştim....hayıt ı da denemek istiyorum bakalım hayırlısı...senin fsh kaçtı bu arada..
kızlar hepinize selam
çok çok yoğunum .Adame canım dikkat et kendine Rabbim şifa versin.
Hepinize sevgi ve güzel dualarla bol şans diliyorum.
Sevgiyle
bu ay hem ben hemde esım brlıkte kullancaz adet olmayı beklıorum
herkese selamlar. bende şu brancayı kullanmak istiyorum ama bekle bekle gözüm patladı :). Ebay dan sipariş verdim. 1 ay oldu ben gebzedeyim bu arada , öğrendiğime göre kocaeli gümrükteymiş paketim alabilmem içinde sağlık raporu istiyorlar. ya nası alıcam ben onu hangi doktor yazar ki . bilen varsa lütfen cevaplayın.
esra canım naber :) uzun zamandır yoktum dicem ama bana cok uzun geldi halbuki daha 1 ay bile olmadı hiç bişey kullanmayalı..
20 sinde batım .. bu ay ı ilk defa boş gectik
ilac kullanmıcam artık cok sıkıldım
merhaba eşim şubat 7de başladı martın 7sinde bitti bu ay ara verdi geçen hafta spermiyogram yaptırdı sonuç sıfır (eşimde azospermi var)
ama erkeklerde sperm üretimi olup olmadığı üç ayda belli oluyor nisanda ikinci şişeye başlayacak
bu brancada yalan oldu valla...elimde 1 şişe kaldı bitsin diye başladım bu ay
o kadar kullanan oldu müjdeli bi haber alamaadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?