Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ben bi doktora gidip rica edicem ama hiç yazacağını zannetmiyorum. bilmediği ya da duymadığı bi de özellikle bitkiselse hiç yazmazlar. ya alanlar nası aldı anlamadım .

ınsallah yazar cnm ama banada mantıklı gelmıyor doktor bılemdıgı ılacı yazmaz ancak kısırlıkla ılgılı bırsey yazarsa o ılacı alabılrsın bana romanyada yasayan bır arkadasın annesı getırdı cnm kamyoncu tanıdıgın varsa onlarda getırebılıyor rahat bellı bır sayıda.

selam kızlar uzun zamandır yazmadım branca ile hamile kaldım ama maesef bebegim bana tutunmadı ama 4 tane yumurtam olustu bu ilac sayesinde bende pco var 2 asılama olmustum olmamıstı gecen ay cay kasıgı ictigim ilacı bu ay tatlı kasıgı iciorum bakalım neler olacak

Slm arkadaslar.hepimizin herhangi bir sebepten olmuyor ama sinavimiz elden duadan baska birsey gelmiyor.bir group yapsak bir hafta icinde tefriciye okusak ne dersiniz.katilmak isteyen ismini soyler ve 4444 tefriciyeyi okuruz.

canım ya nerdeeeeeeee :) 80 lerde benim hayıtın suyunu ve hapını içiyorum.ama ay oldu gene hasta olamadım napmalı bilmiyorum((

kızlar hepinize selam
çok çok yoğunum .Adame canım dikkat et kendine Rabbim şifa versin.
Hepinize sevgi ve güzel dualarla bol şans diliyorum.

Sevgiyle

Merhaba iremcim, cok sagol guzel dileklerin icin. Elimden geldigince kendime dikkat etmeyecalisiyorum ama gun gecmeden moralimi bozacak yeni bir olay oluyor. ust uste kanamalarimdan sonra en son dun basladim ilaca tekrar. Bu ay nasil bir etki göstericek uzerimde görucez.
*Ilacin etkisi ile hamile kalan yeni arkadaslarimiz olmus, onlarin adina cok mutlu oldum. Kismetse darisi diger tum bebek bekleyenlerin basina olsun:)).

bu ay hem ben hemde esım brlıkte kullancaz adet olmayı beklıorum

esra canım naber :) uzun zamandır yoktum dicem ama bana cok uzun geldi halbuki daha 1 ay bile olmadı hiç bişey kullanmayalı..
20 sinde batım .. bu ay ı ilk defa boş gectik

ilac kullanmıcam artık cok sıkıldım

slm kızlar bende bu ay beklemedeyım bat 22 ama umduum yok doktorumuz hıc olumsuz konusmadı ama nedense bana bu ay olmıyacakmıs gıbı gelıyo esım hala kullanıyor brancayı hayırlısı bakalım eger adet olmassam hemen haber verrıım

canım merhaba,ne yaptın ürünü alabildin mi?ebayda hangi kullanıcıdan sipariş ettin?ben de şipariş vermek üzereydim.10 günde ulaşır diyor.kaç adet sipariş etmiştin?

bnde durumlar bıldıgın gıbı tatlusum yha
bnde herseyden sıkıldım ama ne yapalım

merhaba eşim şubat 7de başladı martın 7sinde bitti bu ay ara verdi geçen hafta spermiyogram yaptırdı sonuç sıfır (eşimde azospermi var)
ama erkeklerde sperm üretimi olup olmadığı üç ayda belli oluyor nisanda ikinci şişeye başlayacak

hakkınıza hayırlısı olsun canım sperm keçiboynuzu kürü çok iyi geliyor saraçoğlunun

bu brancada yalan oldu valla...elimde 1 şişe kaldı bitsin diye başladım bu ay

o kadar kullanan oldu müjdeli bi haber alamaadık...

selam kızlar;

ben romanyadaki bir siteden bu ilacı sipariş ettim Türkiye'ye gönderim yapıyorlar,bugün parayı yolladım bakalım elime geçerse tüm bilgileri veririm size.
200ml 2 şişi kargo dahil 21 euro tuttu.elime geçer geçmez size web adresini veririm.

Merhaba kızlar
Uzun süredir foruma uğramadım. İşler çok yoğundur. Umarım iyiyisinizdir.
Anlaşılan bu son zamanda ilaçı kullanıp faydası gören olmamıştı. Ne, yapalım, kader kısmettir. Ama unutmayalım ki bu ilaç sayesinde anne olan arkadaşlarımız da var. Her ne olursa olsun, ilaçlı veya ilaçsız umudu kaybebtmemek lazım.
Jadore, sen hamile kalmıştın bebeğini kaybetin. Çok çok geçmiş olsun, canım. Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.
Diyecem şu ki buradaki son sonuçları çok iyi olmamasına rağmen eğer bu ilaçı bulursanız kullanmanızı öneririm.

Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
mrb cnm özel msjin icin cok teskkur edrim=) ben özel msj gönderemiyorum..brancayi (heracleum sphondylium) ebay'de buldum=)))) cok ucuz en kisa zamanda siparis vericem=) cok umutlandim yahu=) hadi hayirlisi

selam herkese aa ben söylemedim mi ben bu ay ... brancayı kullandım son 8 gün kaldı bata ...
kasıklarsa hareketlenmeler var..
he olur mu olmaz mı bilemem ama nisan ayında ara veriyorum içmiyorum.. mayısda da olmazsa doktor yolu göründü....
Hoşçakalın arkadaşlarr
sonucu yazarım tabi ki mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…