Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım saol valla branca beni büyüledi herkese tavsiye ediorum hiçbişi olmasada pcolu olarak yumoslarımın kendiliginden büyümesi olaganüstü bi olay bu kadr kısa zamanda evet bebegimi kaybettim umarım bu ay olur tekrar iciorum bugun basladım hayırlısı

merhaba uzun süredir bu forumu takip ediyorum.43 yaşındayım.Üç yıllık evliyim.Birtüpbebek demesi yaptım.Bir tanesi tüp bebekten 1 yıl önce bir tanesi tüp bebekten denemesinden bir ay sonra iki düşük yaşadım.İncir kürü, soğan kürü, çeşitli macunlar bir sürü şey denedim.Bu ay branca ursuluı kullandım.Yumurtlama döneminde çok değişik ağrılar hissettim.Ve neredeyse iki haftaya yaklaşık, yumurtalama salgıları yaşadım. Yumurtalıkları müthiş çalıştırıyor.2 yada üç gün sonra bekliyorum.Bakalım geçikme olursa inşallah, pek ümidi yok ama allah büyüktür. Artık bu yaşta olursa benim için büyük bir muzice olacak. Allah herkesin dualarını kabul etsin, bebeklerini kucaklarına versin.Aris bu bitkiyi bize önerdiğin için ve bilgilerini paylaştığın için allah razı olsun.Bebeğine ve sana sağlık ve mutluluk versin.

canım yılmadan en az 3 ay kullan dedigin gibi yumurtalıklar süper oluo benim okadar igneyle büyümeyen yurmurtalarım costu allah hepimize versin ii haberlerini yaz lütfen

Teşekkür ederim jadore inşallah isteyen herkese gönüllerindekini verir Allahım. Sanada en kısa zamanda allah muradını verir. Branca ursuluı ikinci ay ara vermeden kullanmayı düşünüyorum. Bir sakıncası olamaz sanırım. Sanki bir ay ara ile kullanmak gerekli diye okumuştum bir ara

evet 1 ay ara ile dedi Aris bende şaşırdım cünkü ilk bendeki ilaç öyle değildi.
ben bu ay kullandım ve cok farklı şeyler oldu bende.. o yüzden sonraki ay kullanmayı düşünmüyorum.

belki hayıt hapı içerim sonraki ay.

ve bu ay hamile değliim sanırım cünkü bata 5 gün var dün akşam test yaptım tabiki tek çizik

merhabalar herkese ya benim bir sorum daha olucakti arastiriyorum arastiriyorum su branca elime ulasmicak bu kahrolasi ulke sivi yada bitkisel haplari kabul etmiyor,ne siparis verdiysem geri cevirdiler,cym plus,proxeed plus caksir suyu vs. vs. izine gitme durumumda yok napicam simdi kara kara dusunuyorum.. gelelim sorumuza brancayi arastirirken fernet branca diye bir sey buldum 43% alkol ve 27 cesit bitki var aceba bu olabilirmiki?? icki satan yerlede satiyorlardir sormadim daha ama yani bulabilirsem tabiki olurmu aceba ???

o oldugunu sanmıyorum...

canım romanyadan getirteceksin ,gidip gelen kamyoncuya söyleyeceksin başka çaresi yok

selam kizlar bende bu ilaci yaklasik 1ay önce aldim önümüzdeki adetimlen baslamak istiyorum
simdi benim anladigim dogrumu bilmiyorum ben almanyada yasiyorum almanca sitesine baktim adet bittikten sonra yaklasik 20gün kullanin diyor ve günde 3defa 1tatli kasigi yarim bardak suylan iciliyor ac karinlan dogrumu bu siz nasil kullandiniz veya nasil kullanmam gerekiyor cevap yazarsaniz sevinirim.

Doğru Edanur. Allah şifa versin

bebis, aynı olduğunu sanmıyorum canım.

Doğru Edanur. Allah şifa versin

ben bu ay içtim adetime kaldı 3 gün o zaman ben artık içmiyeyim mi? Son günlerde zaten günde 2 ve 1 defaya düşürmüştüm bıraksammı ne diyorsunuz?

ben siteye yeni katıldım ama sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ben 43 yaşındayım 1,5 senelık evliğim iki aşılama üç tüp bebek yaptırdım fakat hem maddi hem manevi yıkıldım son olarak sizden duyduğum tavşancıl otunu romanyada olduğunu öğrendim bi arkadaşımdan rica edtim araştırıp gönderecek hatırlısı olur inşallah.

Son düzenleme:

haber bekliyoruz.Mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…