Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

bende bekliyorum bende eşime kullandıracağım

selam canım senin eşinde azospermliydi sanırım ilacı nasıl sipariş verdin? sen kullanıp gelişmeleride bizimle paylaşırsan sevinirim.. benim eşimde azosperm eğer sen bir faydasını görürsen bende denemeyi düşünüyorum.. Allah hayırlı sonuçlar verir inş...

slm kızlar,ilacm bugün bitti.zaten 15 gün kullanmış oldum.2 şişem daha var .sonuç olumsuz olursa diğer aylar kullanmaya devam edicem.sevgiler...:içelim:

canım ben daha almadım bekliyorum arkadaşlara faydası olursa bende bir yolunu bulup alacağım
birde bir topiğimiz var azospermi ile ilgili tedavi olan ve dertlerimizi kürleri paylaştığımız orada da ayrıntılı bilgi alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...azospermi-olanlar-burada-dertleselim-612.html

Son düzenleme:
gunesmy arkadaşım bu ilaçdan nasıl alacaz almak istiyomda bize bilgi versen kullanan arkadaşlarda işlh faydasını görürsünüz.

slm pnadol ilacı bu aymı kullanmaya başladın senin ikinci aymı? bu ilaç 3 aya yetmezmi acaba?

canım ben bu ay başladım kullanmaya sanırım bana yetmiyecek 3 ay
bu arada dün istanbul mısır çarşısındaydım bütün aktarlara sordum malesef dediler türkiyede burda bulunmazsa hiç biryerde yoktur dedi ben şansımı deniyeyim dedim gitmişkene orda çünkü yok yok hatta dedi bana bir aktarcı bu sanırım dedi romanyada satılıyomuş dedi onlarda duymuş demekki ilacı...

merhaba arkadaşlar malesef bende de pkos çıktı adetlerim hep düzensiz ama ne tüylenme var ne de kilo artışı gerçi doktorda daha yeni evli olduğum için doğru dürüst ilgilenmedi bile.benim merak ettiğim arkadasımız gunesmy 'ın tavsiyesi ile bu ilacı ilk kullanan essex olmuştu ama son sayfalarda hiç yorumu yok.kullanıpta fayda görenler lütfen yazın takipteyim..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Selam canım,öncelikle geçmiş olsun,pkos bende de var aynı senin gibi tüylenme ve kilo artışı yok,gayet normal bir kilodayım ama yumurtalıklarımda devamlı kist oluşuyor,hemde bazen bir bazen 2 tane kist oluşuyordu,bu ilacı günesmy tavsiyesiyle ben ve panadol da kullanıyoruz,bu ilaç kistede çok iyi geliyormuş,inşallah faydasını görürüz,ama ne ben nede panadol henüz bişey diyemiyoruz, adet günümüz gelmedi çünkü,gelişmeleri buradan mutlaka paylaşırız,sana ancak şu kadarını söylemek isterim bu ilacı adet bitiminden sonra kullanmaya başladım,tahmini yumurtlama günlerimde kasıklarımda daha önce hiç olmadığı kadar ağrı oldu,bende hiç olmazdı o yüzden sanki bu ilacın bana faydası olacakmış gibi geliyor,ama tabi kullandığım ilk ayda hamile kalacağız diye birşey yok,3 ay devamlı kullanmamız gerek,umarım bu ay hamile kalırız,sen bizi takip et eğer bizlere faydası olursa sende kullanırsın.

çok sağol SŞBELA'cım.takipteyim duacınızım..ben de yarın soğan kürüne başlıyorum.bekarkende bir kere yapmıştım adetimi düzene sokmuştu.15 gün soğan kürü sonrada incir kürü yapıcam.ilahi takdir.Allah bu yolda hiç birimizi uzun uzadıya oyalatmasın..hepinize dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum..

Sağol canım,Allah dualarını duysun inşallah,inşallah faydasını görürüz,inşallah sende yaptığın kürlerin faydasını görürsün.Ben incir kürünü yaptığımda hamile kalmışrım ama kimyasal gebelikmiş erken düşük yaptım,yani faydasını gördüm gerçekten,sonra düşükten sonra tekrar yaptım incir kürünü,doktora gitmiştim birkaçtane kist görünce bana yumurtlama ilacımı kullanıyorsun dedi,incir kürü yapıyorum demedim tabii,sanırım incir kürü yumurtlamayı sağlıyor ama çatlama olayı olmayınca kiste dönüşüyor,bunuda belirtmek istedim,bende incir kürünü yaparken çatlaması içinde bişeyler yapmalısın,böğürtlen kökü çok iyiyymiş mesela.

canım çatlaması içindeyapılan incir kürün içine 5-6 dakka kaynadıktan sonra 1 adet gevrek havuç dorayın 3-4 dakika daha kaynatın diyor ibrahim saraçoğlu.öyle yapıcam bende.bu arada dün rüya gördüm hepiniz hayır olsun diyinde hayrı çıksın inşallah:))biraz mide bulandırıcı ama,havuzun içindeyim bir sümkürüyorum burnumdan bir avuç dolusu sümük geldi bir daha sümkürdüm bir klere daha geldi rüya tabirlerinde ise hamile kalınacağına çocuğa delalet diyor.umarım akşamakşam mideniziş kaldırmamışımdır ama ben çok sevindim kürleri daha da umutla yapuıcam inşallah..Allahım inşallah rüyam hayıra çıkar..inşallah kızlar sizde en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz...

slm sibela bugün atetin 14 günü ve kasıklarımın ağrısından duramadım.izin aldım yumurta çatladı herhalde geneldebu ağrı çatlama iğnesinden sonra olurdu bu ilaç iyi geldi galiba sanki bu ilacın faydası olacak gibi geliyor,hayırlısı hepimiz için selamlar gelişmeleri paylaşalım.

canım slm tam yazacaktım sayfayı açıp kızların sesi çıkmıyor diye maşallah döktürmüşsünüz:))) nasıl gidiyor canım ne alemdesin ne zaman adet olacaksın ben 2 gün sonra ara verecegim ilaca 18 gün kullanmış oluyorum canım ben ilk dogal hamile kaldıgımda bögürtlen kökü içmiştim o ay herkesede tavsiye ettim sonraki aylarda denedim ama işe yaramadı bende.

canım bende öyle oldum kasıklarımda ağrı hissettim vede yogun bir salgı hisettim kesinlikle faydası oldugunu düşünüyorum ilacın hem hormon ilacıda degil vucudumuza zarar vermiyor bu dönemi degerlendir canım güzel haberlerimizi alırız inşallah öpüyorum...

Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor?
Kusuruma bakmayınız, çok sık giremiyorum. İşlerim çok yoğundur ama sizleri unutmuş değilim.
Hemen hemen hepimiz değişiklikler hissetinizi yazdınız. Bu iyi işarettir. Hayırlı olur inşallah.
Bunun yanısıra, Şeniz unutmuyorsunuz dur umarım.
Ispanaktan hiç bir haber alamadık.
Öpüyorum.

Son düzenleme:

Evet canım aynen bende 13-14.günlerde kasıklarım çok ağrıdı belimde çok ağrıdı,hatta 1-2 gün devam etti,ben faydası olduğu için ağrıdığını düşünüyorum normalde benim hiç ağrımaz,öyle yumurtlama zamanını felan bu şekilde tahmin edemiyorum,genelde akıntımı takip ediyorum,akıntımda arttı o dönemde,şimdilerde çok azaldı sanki hastalanacakmışım gibi belimde ağrım oluyor,daha adetime var tabii,yani zamanında olursam 26-27 gibi ama genelde 3-5 gün sonraya atıyor benim tahminen aysonu veya ayın başına denk gelmesi gerek,ben sizlerden önce başlamıştım,ama henüz çok farklı olan bir belirtim yok,yani her ay olduğu gibi adet belirtilerim çoktan başladı,göğüslerimde ağrı,belimde ağrı,öyle bulandı sık idrara çıkma felan yok,olmadıysada ilaca 3 ay devam etmeyi düşünüyorum,hemen faydası olacak diye bişey yok tabi.

selam canım,evet hepimizde değişiklik hissettik ve çok benzer şeyler,inşallah hepimizde faydasını görürüz sevgili arkadaşım,senin emeklerinde boşa gitmemiş olur hemde.

Evet haklısın ıspanak ne yaptı acaba??

Sen nasılsın günesmy?? oğluşun nasıl?? ikinizide çok çok öpüyorum canım.

Even canım genelde aynı etkileşimler olmuş bizde bence bu iyi birşey demekki faydası oluyor,ama en önemlisi umarım tam olarak faydası olurda bebişlerimiz gelir bu sefer,buradan teker teker güzel haberler gelmesii çok istiyorum

Merhaba canım
Çok özür dilerim, cevabım çok geçikti.
Sana bahsetim eczane çok sorumsuz bir firma çıktı.
Senin için veya başka bir arkadaş için sipariş ettim. Sipariş ettikten sonra 20-25 gün boyunca , telefon ve e-maille iletişim kurmama rağmen hiç cevap alamadım. Sonra kendi web sayfalarınla onları şikayet edeceğimi yazdım.
O zaman ilk kez cevap aldım, Romanya'daki postane masrafını ödemeden paketi kabul etmediğini ve eczane bu posta masrafı ödemek istemediğini yazdılar. Tabiki konuşmamız böyle sakin geçmemişti.
Anlayacan, para almadan eczane ilaçını göndermek istemiyorlar.
Bir kaç kez sizlere bunu yazacaktım ama çok sinirliydim bu konuda, dedim biraz sinirim atıştırsın sonra yazarım, daha sonra unuttum.
Bu durumdan dolayı özür diliyorum, arkadaşım.
Arasıra Türkiye'ye gönderim yapan eczaneler arıyorum. Bulursam yazarım.

İyiz canım benim, teşekkür ederim.
Bende sizleri öpüyorum.
Canım ilk ayda kalınacak diye birşey yoktur, herkesin vucudu farklıdır.
İlaçı 3 ay kullanduktan sonra 6 ay ara veriliyor, çünkü 3 ay kullandıktan sonra etkisi 6 aya kadar uzanıyor.
İnternette okuduklarıma göre, kimi ilk ayında, kimi daha sonra ki 6 ay içinde hamile kaldılar. Hani, ilaç bitti de ben faydası görmedim demeyiniz. 3+6 ay = 9 aydır. Bu zaman içersinde hamile kalınmıyorsa demek ki bu ilaç o kişiye uygun değildir.

Öpüyorum Sibelacım. Kendine çok çok iyi bak canım.
Senden iyi ve hayırlı haberler bekliyorum. Şeniz unutma :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…