bende bekliyorum bende eşime kullandıracağım
slm kızlar,ilacm bugün bitti.zaten 15 gün kullanmış oldum.2 şişem daha var .sonuç olumsuz olursa diğer aylar kullanmaya devam edicem.sevgiler...:içelim:
inşallah şifa olur.
selam canım senin eşinde azospermliydi sanırım ilacı nasıl sipariş verdin? sen kullanıp gelişmeleride bizimle paylaşırsan sevinirim.. benim eşimde azosperm eğer sen bir faydasını görürsen bende denemeyi düşünüyorum.. Allah hayırlı sonuçlar verir inş...
slm pnadol ilacı bu aymı kullanmaya başladın senin ikinci aymı? bu ilaç 3 aya yetmezmi acaba?
merhaba arkadaşlar malesef bende de pkos çıktı adetlerim hep düzensiz ama ne tüylenme var ne de kilo artışı gerçi doktorda daha yeni evli olduğum için doğru dürüst ilgilenmedi bile.benim merak ettiğim arkadasımız gunesmy 'ın tavsiyesi ile bu ilacı ilk kullanan essex olmuştu ama son sayfalarda hiç yorumu yok.kullanıpta fayda görenler lütfen yazın takipteyim..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
çok sağol SŞBELA'cım.takipteyim duacınızım..ben de yarın soğan kürüne başlıyorum.bekarkende bir kere yapmıştım adetimi düzene sokmuştu.15 gün soğan kürü sonrada incir kürü yapıcam.ilahi takdir.Allah bu yolda hiç birimizi uzun uzadıya oyalatmasın..hepinize dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum..
Selam canım,öncelikle geçmiş olsun,pkos bende de var aynı senin gibi tüylenme ve kilo artışı yok,gayet normal bir kilodayım ama yumurtalıklarımda devamlı kist oluşuyor,hemde bazen bir bazen 2 tane kist oluşuyordu,bu ilacı günesmy tavsiyesiyle ben ve panadol da kullanıyoruz,bu ilaç kistede çok iyi geliyormuş,inşallah faydasını görürüz,ama ne ben nede panadol henüz bişey diyemiyoruz, adet günümüz gelmedi çünkü,gelişmeleri buradan mutlaka paylaşırız,sana ancak şu kadarını söylemek isterim bu ilacı adet bitiminden sonra kullanmaya başladım,tahmini yumurtlama günlerimde kasıklarımda daha önce hiç olmadığı kadar ağrı oldu,bende hiç olmazdı o yüzden sanki bu ilacın bana faydası olacakmış gibi geliyor,ama tabi kullandığım ilk ayda hamile kalacağız diye birşey yok,3 ay devamlı kullanmamız gerek,umarım bu ay hamile kalırız,sen bizi takip et eğer bizlere faydası olursa sende kullanırsın.
canım slm tam yazacaktım sayfayı açıp kızların sesi çıkmıyor diye maşallah döktürmüşsünüz:))) nasıl gidiyor canım ne alemdesin ne zaman adet olacaksın ben 2 gün sonra ara verecegim ilaca 18 gün kullanmış oluyorum canım ben ilk dogal hamile kaldıgımda bögürtlen kökü içmiştim o ay herkesede tavsiye ettim sonraki aylarda denedim ama işe yaramadı bende.Sağol canım,Allah dualarını duysun inşallah,inşallah faydasını görürüz,inşallah sende yaptığın kürlerin faydasını görürsün.Ben incir kürünü yaptığımda hamile kalmışrım ama kimyasal gebelikmiş erken düşük yaptım,yani faydasını gördüm gerçekten,sonra düşükten sonra tekrar yaptım incir kürünü,doktora gitmiştim birkaçtane kist görünce bana yumurtlama ilacımı kullanıyorsun dedi,incir kürü yapıyorum demedim tabii,sanırım incir kürü yumurtlamayı sağlıyor ama çatlama olayı olmayınca kiste dönüşüyor,bunuda belirtmek istedim,bende incir kürünü yaparken çatlaması içinde bişeyler yapmalısın,böğürtlen kökü çok iyiyymiş mesela.
slm sibela bugün atetin 14 günü ve kasıklarımın ağrısından duramadım.izin aldım yumurta çatladı herhalde geneldebu ağrı çatlama iğnesinden sonra olurdu bu ilaç iyi geldi galiba sanki bu ilacın faydası olacak gibi geliyor,hayırlısı hepimiz için selamlar gelişmeleri paylaşalım.
slm sibela bugün atetin 14 günü ve kasıklarımın ağrısından duramadım.izin aldım yumurta çatladı herhalde geneldebu ağrı çatlama iğnesinden sonra olurdu bu ilaç iyi geldi galiba sanki bu ilacın faydası olacak gibi geliyor,hayırlısı hepimiz için selamlar gelişmeleri paylaşalım.
Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor?
Kusuruma bakmayınız, çok sık giremiyorum. İşlerim çok yoğundur ama sizleri unutmuş değilim.
Hemen hemen hepimiz değişiklikler hissetinizi yazdınız. Bu iyi işarettir. Hayırlı olur inşallah.
Bunun yanısıra, Şeniz unutmuyorsunuz dur umarım.
Ispanaktan hiç bir haber alamadık.
Öpüyorum.
canım slm tam yazacaktım sayfayı açıp kızların sesi çıkmıyor diye maşallah döktürmüşsünüz:))) nasıl gidiyor canım ne alemdesin ne zaman adet olacaksın ben 2 gün sonra ara verecegim ilaca 18 gün kullanmış oluyorum canım ben ilk dogal hamile kaldıgımda bögürtlen kökü içmiştim o ay herkesede tavsiye ettim sonraki aylarda denedim ama işe yaramadı bende.
canım bende öyle oldum kasıklarımda ağrı hissettim vede yogun bir salgı hisettim kesinlikle faydası oldugunu düşünüyorum ilacın hem hormon ilacıda degil vucudumuza zarar vermiyor bu dönemi degerlendir canım güzel haberlerimizi alırız inşallah öpüyorum...
merhaba nasılsın iyi olmanı tüm kalbimle dilerim daha önce özelden sana yazmıştım burdan takip edemedigim için özelden yazdım ama cevap alamadım sen bir firmanın Türkiyeye tavşancıl otunu gönderdigini yazmıştım bende sana adresimi özelden yazdım benim adıma sipariş vermen için bilmiyorum neden cevabını alamadım bana cevap yazarmısın belki özelden masajım sana gelmedi neyse kafanı yormayayım bana yardımcı olurmusun sevgiler
selam canım,evet hepimizde değişiklik hissettik ve çok benzer şeyler,inşallah hepimizde faydasını görürüz sevgili arkadaşım,senin emeklerinde boşa gitmemiş olur hemde.
Evet haklısın ıspanak ne yaptı acaba??
Sen nasılsın günesmy?? oğluşun nasıl?? ikinizide çok çok öpüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?