İyiz canım benim, teşekkür ederim.
Bende sizleri öpüyorum.
Canım ilk ayda kalınacak diye birşey yoktur, herkesin vucudu farklıdır.
İlaçı 3 ay kullanduktan sonra 6 ay ara veriliyor, çünkü 3 ay kullandıktan sonra etkisi 6 aya kadar uzanıyor.
İnternette okuduklarıma göre, kimi ilk ayında, kimi daha sonra ki 6 ay içinde hamile kaldılar. Hani, ilaç bitti de ben faydası görmedim demeyiniz. 3+6 ay = 9 aydır. Bu zaman içersinde hamile kalınmıyorsa demek ki bu ilaç o kişiye uygun değildir.
Öpüyorum Sibelacım. Kendine çok çok iyi bak canım.
Senden iyi ve hayırlı haberler bekliyorum. Şeniz unutma :kedi:
Merhaba canım
Çok özür dilerim, cevabım çok geçikti.
Sana bahsetim eczane çok sorumsuz bir firma çıktı.
Senin için veya başka bir arkadaş için sipariş ettim. Sipariş ettikten sonra 20-25 gün boyunca , telefon ve e-maille iletişim kurmama rağmen hiç cevap alamadım. Sonra kendi web sayfalarınla onları şikayet edeceğimi yazdım.
O zaman ilk kez cevap aldım, Romanya'daki postane masrafını ödemeden paketi kabul etmediğini ve eczane bu posta masrafı ödemek istemediğini yazdılar. Tabiki konuşmamız böyle sakin geçmemişti.
Anlayacan, para almadan eczane ilaçını göndermek istemiyorlar.
Bir kaç kez sizlere bunu yazacaktım ama çok sinirliydim bu konuda, dedim biraz sinirim atıştırsın sonra yazarım, daha sonra unuttum.
Bu durumdan dolayı özür diliyorum, arkadaşım.
Arasıra Türkiye'ye gönderim yapan eczaneler arıyorum. Bulursam yazarım.
Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor?
Kusuruma bakmayınız, çok sık giremiyorum. İşlerim çok yoğundur ama sizleri unutmuş değilim.
Hemen hemen hepimiz değişiklikler hissetinizi yazdınız. Bu iyi işarettir. Hayırlı olur inşallah.
Bunun yanısıra, Şeniz unutmuyorsunuz dur umarım.
Ispanaktan hiç bir haber alamadık.
Öpüyorum.
Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor?
Kusuruma bakmayınız, çok sık giremiyorum. İşlerim çok yoğundur ama sizleri unutmuş değilim.
Hemen hemen hepimiz değişiklikler hissetinizi yazdınız. Bu iyi işarettir. Hayırlı olur inşallah.
Bunun yanısıra, Şeniz unutmuyorsunuz dur umarım.
Ispanaktan hiç bir haber alamadık.
Öpüyorum.
Kızlar merhabalar....Bayağıdır giremedim kusuruma bakmayınız...Benden haber alamadığını yazmış bazı arkadaşlar...Çok teşekkür ederim ilginize kızlar...Artık buradayım...Geçen ay yani geçen regl dönemimde bazı başka sağlık sorunları nedeniyle ilacı kullanamadım ve boyun fıtığından tutulup kaldım maalesef kızlar...Şimdi bugün ilk defa başladım ilaca...O kadar heyecanla ilacı beklerken bir ay rötar yaptım maalesef...Nete giremedim kızlar...Ama Allah ın izniyle bugün başladım kızlar...Gelişmeleri size yazacağım...Kaçırdıklarımı da okudum bu arada :)))) İnşallah bu ilaç hepimize çok iyi gelecek...Sizi öpüyorum şimdilik..Kendinize iyi bakın kızlar....
turkbayragi
sevgili Panadol..
sana ozel mesaj yazmak istedim fakat yeni uye oldugum icin simdilik buna izin vermiyorlar,ancak forumdan cevap yazabiliyorum,ben 41 yasindayim ve bende hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum," Branca ursului" bitki ozu hem erkek hem kadinlar icindir,cunku benim esimde kullanmakta,yumurtaliklari yenilemenin yanisira diger faydalarida mevcuttur,sindirim ve tansiyon problemlerini iyilestirmek gibi,Kasim ayinin ikinci haftasi TRdeyim Branca ursului Bitki ozu tabletinden veya surubundan almak isteyen diger bayan kardeslerimde bana email yazabilirler,bende kendilerine fiyatini belirtebilirim.sevgiyle kal Panadol Kardesim.
danubya69 yahoo com
kızlarrr maalesef ben adet oldum,ama tam zamanında oldum gecikme olmadı,zaten benim adet periyodum 34-35 günü buluyor,hatta çoğu zaman dahada geç oluyordum,bu ay tam tahmin ettiğim zamanda yan,34.gün adet oldum,ama durmak yok,adetim bitince kullanmaya tekrar başlıcam,bana geri kalan tentür 2 ay daha yeter gibi geliyor,bitinceye kadar kullanırım,sonrasını Allah bilir artık.
Diğer kullanan arkadaşlarımda olumlu veya olumsuz gelişmeleri buradan yazarlarsa birbirimize ışık tutmuş oluruz,pozitif düşünün, sonuç olumsuzda olsa umutlarınızı diğer aya mutlaka taşıyın,güzel haberlerinizi alırım inşallah.
Merhab kızlar
ıspanak sana çok çok geçmiş olsun canım. Arasıra mesaj gönder arkadaşım, iyi olduğunu bilelim.
Sibelaa, sanada geçmiş olsun canım. Üzülmek yok arkadaşım. Ben ilaçını kullanmaya başladığımda kullanmaya başladıktan en erken 3 ay sonra hamile kalacağıma umit ediyordum. Ama daha erken oldu tabi. Yani ne zaman gelir bilemiyoruz canım. Sana dedim gibi, ilaçın etkisi 3+6 = 9 aydır. O nedenle bu 9 ay içerisinde her hangi bir dönemde hamile kalabilirsin. ( Eğer Allah izin verirse)
Berken, senden haber aldığıma sevindim.
Panadol, arkadaşın bebeği hayırlı olsun, canım. Sağlıklı büyümesini dilerim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada, sana gönderdim 500 ml şişe nasıl 3 aylık yetmiyor canım? Tatlı kaşığı kullanıyorsun, değil mi?
Öpüldünüz kızlar
Canım, ilacını sana iyi geldiğini sevindim.
İnşallah bebek konusunda da iyi gelecektir.
Öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?