Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ben afyondan araştırttım sizin yazınızı görünce sanırım sizin kullandığınız yavşan otu .o tavşancıl otundan farklı.ben tavşan otunu rizeden getirttim kullandım çünkü oradan biliyorum.ama maalesef benimde bitti şimdi bende araştırıyorum ama otu bulamadım bende çok istiyorum en azından tentürünü bulmak için . çünkü faydasını gördük .romanyadan getirtiliyormuş.bulabilirsem alıcam .yardımcı olabilecek olan arkadaşlar olursa lütfen haberleşelim

Merhaba bende internette bu ilcı araştırırken bu konuya denk geldim. Romanya'da yaşıyorum ve bu ilaçtan bir tanıdığıma getireceğim, daha önceden kullanan bir tanıdığım çok memnun kalmıştı, ondan sonra başka çevredekilerde istedi. Buradan isteyen olursa da getirebillirim.
İlacın resmi bu
İsterseniz böyle ilaç olarak değil özünüde gönderebilirim.

merhabalar,fiyatı ne kadar acaba ? ve burada anlattıkları ilaç bu mı acaba öyleyse alabilirim

Bahsettikeri ilacın işlenmişi bu 35 tl 200 ml. İsterseniz özünüde gönderebilirim.

çok teşekkür ederim , olabilir alabilirim fakat siz romanya dan mı getiriyorsunuz ve buradaki ilacın aynısını bana temin etme durumunuz nedir acaba lütfen aynı ilaç olursa daha iyi olur diye düşünüyorum ve nasıl kullanılır acaba herhangi bir yan etkisi var mı biraz yoruyorum sizi de kusura bakmayın

Estafurullah önemli değil yeterki yardımcı olabileyim. Buradaki ilaç dediğinizinde aslında bahsedilen Romanya'dan getirlien ilaç. Burada aktarlardan en azından bitkisini bulup kullanmaya çalışıyorlar. Sizi temin ederim ilacı daha iyi etki verecektir çünkü açık havayla temasından ve beklemekten kaynaklanan kayıpları olmayacak.

Kız hilal sendemi burdasın bakındım ama doğru dürüst topikte aldım hamile kaldım diyen yok topik sahibide ortada yok

benım ablam almanyada yasıyor ısmını verdım hatta resmını cekıp yolladım ona eczane ve aktarlara sormus cınsel ısteksızlık ıcınmıs yanı bunun ınfertılıte ıle alakası yokmus .bu ılac zaten sadece romanyada bulunuyormus

Bizde istek fazlasıyla var

prospektüsü netyte var bircok seye iyi gelio isteksizlikte sadece 1 tanesi pco infertilite sperm sorunu hepsine faydası var ben memnun kaldım

Mrb sizden rica etsem bana gönderebilirmisiz ücreti neyse ödemek koşuluyla

Reactions: cal
merhaba acaba o bahsedilen ilacı kullandınız mı

Reactions: cal
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…