ben ebaydan almadım burdan bi arkadaş getirtti ondan almıştık ebaydan alan olmuştu. canım senin sorun neydi ne zamandır istiyosunuz
canım bende birkaç aracı araya koyup rica ettim...getircek kişi tır şoförlüğü yapıyo yurt dışına falan çıkıyomuş ama artık yurt içi çalışıyomuş oda bir arkadaşına rica etti...ama sordurturum getirme imkanı varmı diye
canım ben evlendiğimden beri korunmuyorum.ama olmadı klomen denemelirm oldu son kez asılama oldum o da tutmadı.şimdi . aşılama yapcam.ama bu ilaçta ümitlendim bian basarısı nekadar bilmyrm ama denemek istiyorum.kimden aldın sen.ebaydakiyle aynı mıdır?sen hamile kalabildin mi canım.
melekbadecim sen hamiş oldun değil mi b ilaçla, bebiş nasıl, ne kadarlık oldu. sen başka kimle hamile kaldı biliyomsun.
tesekkurler hayatim hepimize bol melekler diliyorum seni cok iyi anliyorum
merhaba arkadaşlar bu ilacı nereden alabilirim? yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler...
canım romanyadan getirtiyolarmış bu forumda getirten bazı arkadaşlar varmış bide ebay diye bisitede var ama yabancı bi alış veriş sitesi orda satışta bulsam bi yolunu bende alıcam bende bi denesem nasıl olur diye düşünüyorum
evet canım bunu kullandığım ay hamile kalmıştım çok şükür iyi bebişim nerdeyse 2 yaşına geldi. Aris zaten bizlere bu ilacı söylemişti o bununla kalmıştı özge özge vardı başka hatırlayamadım ama bi kaç kişi vardı geçmiş sayfalardan okuyabilme şansınız varsa görürsünüz düşüğü olanda oldu yalnız
arkadaşlara nasıl ulaşabiliriz acaba, bende arkadaşım için araştırıyorum hiç bi sorunu yok ama bebek sahibi olamıyo aşılama yaptırdı 2 kez oda olmadı 7 yıllık evli([
canım anlıyorum ebaya bakıyorum ama bir türlü anlayamadım almayı düşünüyorum ama.üzerinde erkek resmi var ebayda Branca Ursului Dacia Plant Tinture | eBay bu linke bakabilirmisin ilaç bumu ?
yani baktım bana gelen şişe farklıydı ama içeriğin çevirisini okudum aynısıydı ebay da güvenli bi siteymiş daha önce alışveriş yapanları Google de yazdırırsan çıkıyo nasıl alışveriş yapılır falan diye. Bu arada galiba bu klomenle aynı etkiyi yapıyo yumurtayı çoğaltıp çatlatıyor benim çünkü öyle bi sorunum var pko luyum
Merhaba arkadasim, pazartesi sabah Suleyman by muayene etti kese yok kanama cok dis gebelik olabilir anlayamadim 15 gun icinde ic kanama gecirirsen gel dedi inan bir ton sacmalik daha yasadim zaten doktoruma cok kirginim ama kendimi tuttum tartismadim eve gelirken baska bir hastaneye ugradim beta hcg yaptirdim deger dusmeye baslamisti sanirim boyle kanamayla sifirlanacak. Sen halen bu ilaci almaya kararlimisin, sizdeki sorun neydi tatlim.canım nasılsın düşük yaptınmı ben ilaçları bıraktım 3 gün oldu hal ane kanama ne düşük var arada bir ağrım oluyor ama daha düşük falan yapmadım hiç bi akıntı da olmadı sen de durum nasıl
arkadaşlara nasıl ulaşabiliriz acaba, bende arkadaşım için araştırıyorum hiç bi sorunu yok ama bebek sahibi olamıyo aşılama yaptırdı 2 kez oda olmadı 7 yıllık evli([
Sebepsiz infertile diye birsey var arkadasin daha nedeni bile bilmeden Branca ilemi bebek sahibi olacak. Bebegi olmayanlara hep yakinlari adini bir yerden duyduklari bir ilaci hemen kosup tavsiye ediyorlar bu iyi niyetten bile olsa insan hem tavsiyelerden bikiyor hemde o ilaclar sadece dogru kiside fayda gosterir tavsiye ile kullaninca kanser bile yapar. Bana kalirsa arkadasina ilac degil sadece doktor arastir arkadas.
Sebepsiz infertile diye birsey var arkadasin daha nedeni bile bilmeden Branca ilemi bebek sahibi olacak. Bebegi olmayanlara hep yakinlari adini bir yerden duyduklari bir ilaci hemen kosup tavsiye ediyorlar bu iyi niyetten bile olsa insan hem tavsiyelerden bikiyor hemde o ilaclar sadece dogru kiside fayda gosterir tavsiye ile kullaninca kanser bile yapar. Bana kalirsa arkadasina ilac degil sadece doktor arastir arkadas.
arkadaşım yeterince doktor doktor gezdi ama hiç bi sebep bulunamadı bana rıca etti bende araştırıyorum ben üstüme düşen görevi yapıyorum.artık zararlımı faydalımı nedir ne değildir zaten bakıyoruz burdan bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz...
Merhaba arkadasim, pazartesi sabah Suleyman by muayene etti kese yok kanama cok dis gebelik olabilir anlayamadim 15 gun icinde ic kanama gecirirsen gel dedi inan bir ton sacmalik daha yasadim zaten doktoruma cok kirginim ama kendimi tuttum tartismadim eve gelirken baska bir hastaneye ugradim beta hcg yaptirdim deger dusmeye baslamisti sanirim boyle kanamayla sifirlanacak. Sen halen bu ilaci almaya kararlimisin, sizdeki sorun neydi tatlim.
benimde pko var.yumurtam büyümüyor ve çatlamıyor.resmi varmı eklersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?