çok teşekür ederim ilgilendigin için ilaçın fiyatını ögrenip bilgi verirmisin bide parayı nerden yolluyacagız onuda ögren bilgi ver bana çok saol
bende eşim için almak istiyorum
Kızlar, şuanda yapmış olduğum son çağrım.
Bu ilaçtan almak isteyeni nejla_ 47 ile irtibata geçsin.
Gerekli işlemleri ile o ilgilenecektir.
canım nasılsın neler yapıyosun bebişin nasıl kış ayı aman dikkat et çocuklarda grip salgını var bu dönem canım sence ben bir şişe daha alsammı bir şişe kullandım biliyosun az kaldı bitmesine 3 ayım bitiyor öpüyorum seni..
aris canım parayı nerden yolluyacagız postaneden mi bankadan mı bide hangi isim ve adrese onuda söle kutu başı 20 ytl demi
Ececim, bende sana özel mesaj yazacaktım, sen istediğini biliyordum canım.nejla_47 merhaba bende bu ilaçtan istiyorum 3 kutu lütfen ne yapmam gerektini yazarsan çok sevinirim Rabbim sanada isteyen herkeside evlat sahibi eder inşallah cevap bekliyorum sevgiler
canım benim, sordun için çok teşekkür ederim. Tam üstüne bastın, bebeğim grip oldu, perişan oldu.Yeni yeni kendini gelmeye başladı.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor canım. Sanırım moralin biraz daha iyiydir. Böyleyse çok sevindim.
İlaça tamam veya devam hakkında ben biraz araştırarım canım. İnfertilite için en az 3 ay düzenli kullanılmalıdır deniyordu, ama emin olmak için bi araştırma yapmam lazım. Sana bildiririm canım.
Seni çok çok öpüyorum, canım.
bende iyiyim canım sonuçlarımı bekliyorum heycanla eşimle benim genetik sonucum çıkacak aralık sonu gibi sonra ne gerekiyosa ona yapacagım umarım sonucum iyi çıkar canım çok geçmiş olsun bebişine aman bebekler hasta olmasında onların yerine ben olayım:))) çok teşekkür ederim araştıracagın için tekrar ilaca devam etmek için kullan dersen gerekirse bende sipariş veririm olmasa doktorum dhea demişti ona devam ederim seni çok çok bende öpüyorum allaha emant ol yüregi güzel arkadaşım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?