Merhaba kızlar
Nejlacım hesap kitap yaptım, ucreti 20 TL'dir.
İlaç fiyatına, Romanya'daki kargo ücreti , doviz alım masrafı, Romanyaya havale masrafları ve Romanya'dan Türkiye'ye gönderim fiyatını ekledim.
Belki 30 kuruş fazlalık olabilir, inşallah kızlar helal eder.
Almak isteyenler bir şekilde sana ulaşamadıysa, siparişi salı ya da çarşamba verebiliriz. Sorun değil.
Yani, 1-2 gün daha bekleyebiliriz. Bir problem yoksa, pazartesi sipariş ederiz.
Öpüyorum.
Kendinize iyi bakın kızlar.
bende istiyorum ama ben polikistik overliyim eşimdede vsrikosel var bizde kullanabilirmiyiz ben 2 defa doğal yolda gebe kaldım ama kaybettim...bana özelden hesap numarasınımı göndereceksiniz bende denemek istiyorum...rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
arkadasım lütfen neyse ücretini hemen yollarım ve size hep dua ederim banada gönderseniz inanın 2 yıldır öldüm cok kötü durumdayım allah tan umut kesilmez belki vesile olur olursunuz pazartesi ücretini hemen hesabınıza gecerim lütfen yardım edinnnnnnnnnnmerhaba kızlar
nejlacım hesap kitap yaptım, ucreti 20 tl'dir.
Ilaç fiyatına, romanya'daki kargo ücreti , doviz alım masrafı, romanyaya havale masrafları ve romanya'dan türkiye'ye gönderim fiyatını ekledim.
Belki 30 kuruş fazlalık olabilir, inşallah kızlar helal eder.
Almak isteyenler bir şekilde sana ulaşamadıysa, siparişi salı ya da çarşamba verebiliriz. Sorun değil.
Yani, 1-2 gün daha bekleyebiliriz. Bir problem yoksa, pazartesi sipariş ederiz.
öpüyorum.
Kendinize iyi bakın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?