Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba kızlar

Nejlacım hesap kitap yaptım, ucreti 20 TL'dir.
İlaç fiyatına, Romanya'daki kargo ücreti , doviz alım masrafı, Romanyaya havale masrafları ve Romanya'dan Türkiye'ye gönderim fiyatını ekledim.
Belki 30 kuruş fazlalık olabilir, inşallah kızlar helal eder.

Almak isteyenler bir şekilde sana ulaşamadıysa, siparişi salı ya da çarşamba verebiliriz. Sorun değil.
Yani, 1-2 gün daha bekleyebiliriz. Bir problem yoksa, pazartesi sipariş ederiz.

Öpüyorum.
Kendinize iyi bakın kızlar.

merhaba aris bana necla mesaj atmış ve hesap numarası yazmış miktarı belli degil demiş şimdi seni okuyunca ögrendim 20 tl mi gönderecegiz ben ancak pazartesi yatırırım olurmu sizden cevap bekliyorum aynı hasap numarası degilmi sagol emeklerin için

bende istiyorum ama ben polikistik overliyim eşimdede vsrikosel var bizde kullanabilirmiyiz ben 2 defa doğal yolda gebe kaldım ama kaybettim...bana özelden hesap numarasınımı göndereceksiniz bende denemek istiyorum...rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Geçmiş olsun Ozi
Sana belki fayda dokunabilir bu ilaç ama eşine amelyattan başka faydasını olacağı pek sanmıyorum, canım.
Ne desem bilmiyorum canım. Allahtan umit kesilmez.

Merhaba 2 yıldır ugrasuyoruz simdi tesadüf okudum adet oldum bugün aglamaktan gözlerim sisti eger nereden nasıl alıcam yardım ederseniz kargo su fiatını hemen hesaba gecerim o kadar heyacan yaptım ki ne yazıyorum bilmiyorum valla bi yardım ederseniz

Kızlar lütfen banada siparis verin pazartesi sabah hemen yatırırım nolurrrrrrr yardım edin bu ay pre seed bile almayı düsünüyodum evliligim bile benim bunalımımdan harap oldu lütfen banada siparis verin allaha emanet olun

arkadasım lütfen neyse ücretini hemen yollarım ve size hep dua ederim banada gönderseniz inanın 2 yıldır öldüm cok kötü durumdayım allah tan umut kesilmez belki vesile olur olursunuz pazartesi ücretini hemen hesabınıza gecerim lütfen yardım edinnnnnnnnnn

arkadasım 2 yıldır cok zor günler yasadım bana yardım ederseniz SİZE COK DUA EDERİM ALLAH HEPİMİZİ BU YOLDa sevindirsin

arkadaşlar selam uzun süredir bu ilacı kullanmayı düşündüm ama nasıl bulacağımı bilemedim
rica etsem bana da alabilirmisiniz hesap no sunu gönderirsen eğer hesap no banka ise netten hemen havale yapabilirim
şimdiden çok teşekkür ediyorum

Nejlacim şu kızlara da özel mesajla hesap numaranı gönder canım.
Bu arada toplam kaç kişi olduğunu bildir canım.

Panadol, nasılsın canım?
Nasıl gidiyor? Umarım herşey yolundadır.
Umudunu asla kaybetme arkadaşım.
Seni çok öpüyorum.

aris 7 kişi olduk şimdilik canım.bende senden adresi bekliyom ben sana yollamışdım adresimi tamam canım başka istedigin varmı .hesaba para yollayan kızlar bana özelden adreslerinizide yollayaın canım ilaçlar gelince yolluyacagım ya.ok

Merhaba ilginize teşekkür ederim ben p.tesi yatrıcam inşallah bişey çıkmazsa ücreti hesaba kızlar bişey sorucam bu tentür kaç cc yada kaç ml tam olarak bilen varmı acaba?3.sayfada ki ürünce yanlış görmediysem 200 yazıyor aynısımı gelecek acaba ?şimdiden ilginize teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…