Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canım iyi yürekli arkadaşım benim çok sagol sordugun için iyiyim sonucumu beklemedeyim bu ay sonuna kadar çıkması gerekiyor genetik sonucumuz inşallah iyi çıksında inanki bazen umut diye birşey kalmıyor insanda ama herşey güzel olacak inşallah umarım sende iyisin kendine ve bebegine iyi bak öpüyorum

ozi bize gelecek olan 500ml 3 ay yetiyomuş canım.eger istersen 2 şişede alabilirsin .ilacın ne zaman gelecenden haberim yok.pazartesi parayı yollarsak en geç salı bana.1 hafta içinde gelir herhalde bende size yollarım tek tek

necla yarın parayı hesabına yatırıyorum sakın beni unutma sana çok çok sagol diyorum adresimi özelden sana yazarı hoşçakal

merhaba yarın bende parayı yatırıcam bi ara hastane işlerim var yarın hesaba geçmezse ne olur beni es geçmeyin kesin salı hesapta kesin olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda inşallah ilginize çok teşekkürler...

bende yatırdım parayı arkadaşlar artık bekliceğiz bakalım rabbim en kısa zamanda bizleride sevindirsin

merhaba arkadaşlar bugün ilk kez okudum bu topiği bende uzun zamandır bebek bekleyenlerdenim sipariş verdinizmi eğer sipariş vermediyseniz bende almak istiyorum ne yapacağımı söylerseniz hemen bugün hallederim

Nejlacım, gerekli bilgileri özel mesaj ile gönderiyorum.

Kızlar, nejlanın bir işi yoksa, ÇARŞAMBA günü sipariş edilecektir.
Haberiniz olsun.

mirror canım özelden adresi vermişin adını soyadını yolla canım kimin adına yolluyacam.umut sende özelden adresini yolla .canım kızlar yolla ece sen nerelerdesin kara sizdende bekliyom acil hadiiiiiiiiiiii

kızlar ben saat 6 bankaya gittim 3 kişi yollamışdı.yollayacaklar bekliyom sizleri kara havin ece sizden hiç ses yok umut sende adresinde isim ver .adreslerini tam verin sonra yanlış adrese gitmesin canım tamam haber bekliyom hepinizden

eşim yatıracagım diye evden çıktı ama unutmuş salı günü yani bugün yatıracak lütfen beni atlamayın ne yapayım eşimin dikkatsizligi nedeniyle böyle oldu necla beni unutma sakın bugün para hesapta ben de umutla bekliyorum hoşçakal.

olur canım bekliyom ama yarın yatırmayanlar mutlaka yatırsın.çünkü ben öyle hergün dışarı çıkamam arkadaşlar evim şehir dışında .çarşamba çıkacam bankaya yolluyacam büyük iahtimalle ocagın ilk haftası elime geçer ilaçlar.bende size yollarım byyyyy.adresinide yollamayı unutmayın lütfen ismde olsun

çok sagol necla ne iyi kızsın Allah gönlüne göre versin herşeyi ben adresimi sana yazmıştım aldınmı bekledigin için sagol belki benim gibi gecikenlerde yatırır parayı şimdilik iyi geceler

günaydın kızlar öğlene doğru yatıracağım bu parayı 20 tl değilmi bi yanlışlık yok

bekliyom canım yanlışlık yok 20 ytl dogru . yarın çıkacam yolluyom paraları ocagın ilk haftası türkiyede olur işallah.bende yollarım size .yarın sabaha kadar mutlaka yollayın kızlar .kara nerelerdesin canım bi zenle görüşemedik bana cevap yaz umut sende adresini yaz acanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…