Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba rabbim sağlıkla ve hayırlııs ile kucağına alacağın evalt hamileliği nasip etsin inşallah
kızın doğal yollamı oldu sizde sorun yok sanırım ozaman dimi bende pko ve eşimde varikosel var rabbim bu yolda hepimiizn yardımcısı olsun inşallah...

canım ne güzel bir haber bu böyle inşallah hamilesindir sebepsiz infertilemi sorun neydi sizdeki darısı başımıza bende 3 aya yakın kullandım biliyosun beklemedeyim:))) güzel haberleirni bekliyoruz sevgiler

çok sağol canım.bende de sebebsiz infertilite vardı. klomen tedaviside gördüm ama 1 aydır bırakmıştım.bu ay kafama da fazla takmadım.artık bıktım düşün düşün olmaz artık diyordum.geçen hafta antalyaya eşimle 1 haftalığına tatile çıktım.tadını çıkardım.hiç aklıma bile gelmedi.belki de onun da etkisi olmuştur bilemiyorum.bu arada bu ilaçla beraber soğan suyu ve keten tohumu da kullandım.artık bilmiyorum birinden biri yada hepsinin etkisi de olmuş olabilir.yarın test yaptırıcam inşallah pozitiftir.bugün 31. günüm.herhalde çıkar testte.inşallah seninde güzel haberlerini alırım canım benim.hepinize dua ediyorum.öptüm...

çok teşekkür ederim canım.amin .kızım doğal yolla oldu.ama daha sonra tüplerde tıkanma falan.biraz tedavi gördüm.doğal ilaçların hepsini denedim diyebilirim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

sizi şimdiden tebrik edrim testin sonuçunu hemen bildirirmisinz çok merak ettim :18::18:

sizi şimdiden tebrik edrim testin sonuçunu hemen bildirirmisinz çok merak ettim :18::18:

teşekkür ederim canım.testi bugün yaptırmayı düşünüyorum ama bilmiyorum çıkarmı.bugünle beraber 32 gün oldu.benim reglim 24-25 günde bir olurdu.öğrendiğim zaman hemen paylaşıcam.hoşçakal...

arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun bu yeni yıl hepimize sağlık mutluluk birde bebişşşşş getirmesi dileğiyle

şeker gibi tatlı,masal gibi uzun bir yıl diliyorum..işalah yeni yıl hepimize sağlık,mutlulk,huzur.güzel günler getirir bide bebek,hadi kızlar 2011 bizim yılımız olur işlh

çok teşekkür ederim canım.

canım tekrar tebrik ederim tüplerde tıkanma vardı dedin açıldımı peki yoksa tek tüplemi hamile kaldın
benimde genetik sonucum iyi çıktı oyyüzden yeni yıla mutlu girdim darısı başımıza canım

Aris tatlım nasılsın yeni yılını kutluyorum saglıklı mutlu bir yıl diliyorum herşey gönlünce olsun genetik sonucum iyi çıktı merak ediyodun sen haber vereyim dedim sana öpüyorum sevgiler

kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum umutlarımızın gerçek oldugu bir yıl olur inşallah yüregimizden ne geçiyorsa gerçek olsun iyi seneler...

bende hepinizin yeni yılını kutlar saglık mutluluk getirmesini dilerim 2011 yılında hepinizin hayalleri inşallah gerçekleşir mutlu yıllar hepinize

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ? ilaçların gelmesine azkaldı benim gibi sabırsızlıkla bekleyen varmı aceba?

bende sabırsızlanıyorum adet olmama daha var ozamana kadar elimize ulaşır allahın izniyle bize ilça temin etmede yardımcı olan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler...

Merhaba Kızlar
Kusuruma bakmayınız, Yeni yılınız kutlayamadım.
Misafirlerim vardı, internette giremedim.
Geç kalmış olsam da,
Yeni yılınızı kutlar, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve isteyene bebek getirmesine dilerim.
Nice multlu yıllara.

Panadol, canım benim
Patolojik sonuçunu iyi çıkmasını çok çok sevindim.
İnşallah biraz rahatlamışın canım. Artık olacağına bırak .
Düşünme, üzülme, sakin ol ve asla umudunu kaybetme.
Seni çok çok öpüyorum canım. Artık senden haberleri bekliyorum
Bu arada, Sibela, Ispanak ve Berken, uzun zamanda sizden hiç bir haber alamadım.
Bize küstünüz mı yoksa?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…