Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba kızlar
Biliyorum, hepiniz ilaçını merakla bekliyorsunuz
ama maalesef çok kötü dönemde denk geldik.
Ben durumunu anlatım size. Yurtdışında ayın 5'e kadar tatildir ve hemen hemen her yere kapalıdır.
Sipariş ettimiz firma ancak bugün veya yarın ilaçını temin eder ve kuzenime gönderir.
Kuzenime ulaşır ulaşmaz zaten hemen gönderecektir.
Biz parayla göndermekle biraz geç kalmıştık.
Biz çarşamba günü parayı gönderdik. Pazartesi gönderseydik şimdiye kadar ilaçlarınıza kavuşurdunuz.
Ama bahsetim pazarteside siz ödemeyi yetiştirememişsiniz.
Neyse, beklemekten başka birşey yapılamaz.
İlaçı Türkiye gönderildiği zaman haber veririm size.

sağol bilgi verdiğin için aris bugün tatil bitti ozaman artık en kısa zamanda gelir ilaçlar emeğin için tekrar teşekkürler

merhaba aris ben bu topigi yeni kesfettim ve en basindan okumaya basladim ama bir sorum olucakti cevaplarsan sevinirim bu ot erkek infertilisine de iyi geliyor mu acaba? benim esime azosperm teshisi konuldu o yuzden merek ettim simdiden tesekurler

merhaba aris ben bu topigi yeni kesfettim ve en basindan okumaya basladim ama bir sorum olucakti cevaplarsan sevinirim bu ot erkek infertilisine de iyi geliyor mu acaba? benim esime azosperm teshisi konuldu o yuzden merek ettim simdiden tesekurler

Merhaba nissan
İlaç üzerinde kadın ve erkek infertilitete kullanılır yazıyor ama hangi tip için yazmıyor canım.
İnternette okuduklarıma göre, erkek infertilitesinde de iyi sonuçlar vermiş ama bu konuda çok geniş bir bilgi yoktur.
Bilirsin, erkekler bu tür konuları paylaşmaya sevmezler.
Ama dedim gibi bu ilaç erkek infertiliteside öneriliyor.

cevabin icin tesekkur ederim:81: simdi gecmisi okuyorum ve sanirim sorularim olucaktir cevaplarsin dimi arkadasim simdiden tesekkurler kendine iyi bak...

arkadaşlar merhaba
sederay inşallah hamilesindir
bende alacaktım eşim kararsız kaldı ben takip ediyorum tekrar değişiklik olursa yazacağım
inşallah sizler faydasını görürsünüz

arkadaşlar bayadır internetim yoktu ilacı dört gözle bekliyorum bu ay yine hüsran hepimize iyi yıllar

arkadşlar yazdıklarınızı ehemmiyetle takip ediyorum. ilaçtan bende sipariş vermek istiyorum. 1,5 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz pco sorunu nedeniyle olmadı. yine de allahtan ümit kesilmez. ayrıca bu söylediğiniz ilaç fransa da varmı? orda abim var, ona söylesem orda bulabilir mi?
şimdiden teşekkür ederim

ayten ilaçdan romanyada var canım.aris canım ilaçlardan ne haber çıktımı yoa acaba

ayten ilaçdan romanyada var canım.aris canım ilaçlardan ne haber çıktımı yoa acaba
o zaman aristen sipariş istemenin dışında bi alternatif yok. bu arada sedaeray ın test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. o bu bahsedilen ilaçtan kullandı değil mi?

herkese ilaçtan bi haber varmı nezaman elimize geçer aceba çok merak ediyorum?

Merhaba arkadaşlar sayfaların tamamını okudum.Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah.Hepiniz için duacıyım...
Ben bu sıvının erkek infertilitesi için de kullanıldığını okudum.Merak ettiğim erkek için kullanılacaksa nasıl bir takvim belirleyeceğiz.Aranız da bu konuda bilgisi olan var ise cevaplayabilir mi lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler....

Kızlar, ilaçlarını teyzem teslim aldı.
Kuzenim şehir dışı olduğundan dolayı pazartesi ancak gönderebilecektir.
Bilgi vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…