Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ben de istiyorum arkadaşım umrım çikolata kistlerine bi zararı olmaz..nasıl ulaşayım sana..şimdiden çk teşekkürler..

selam essex,umarim ilaci sIKintisiz getirttebilirsin.ins bu ilac bahane olurda sende bebegine kavusursun. daha once, tedaviye basladigini ama dr un tedaviyi durdurdugunu yazmistin galiba.hangi hast tedavi gormustun?asilamami olmustun?sana baska tedavi yontemleri onermediler mi?benimde bu NHS te son asilamam.bunda da tutmazsa uzun bir beklemeden sonra tup bebek olacak ama once buyuk Allahu Tealaninda izniyle bu son sansimizda bebegime hamile kalirim ins.

southend e biz haftasonlari gezmeye gideriz bazen.billericay,basildon da da esimin akrabalari var.umarim sende guzel haberlerini burdan bizimle paylasirsin.buyuk allahim su mubarek gunlerin icinde hepimizi saglikli bebeklerimize kavusturur.:Saruboceq:

banan hala bir cvp vermemişsiniz.eger erkekteki sorununada iyi geliyorsa bende getirtmek istiyroum

gunesmy 3 gündür takipteyim lütfen cevap ver canım çok önemli benim için çok zor durumdayım

kızlar bende almak istiyorum bu bitkiden yardımcı olurmusunuz....bende zor durumdayım herşey gönlünüzce olsun

SELAM GULSHIE ,dun ilac geldi bana,iyi dileklerin icin cok mersi, insallah senden de pozitif sonuc haberini aliriz ,HOMERTON HOSPITAL da basladilar tedavi ye ama yedigim igneler yuksek dozajda oldugu halde yumurtalarim da buyume olmadi diye tedaviyi durdurdular , yani tup bebek olacakti ama dedigim gibi durdu tedavi , bende kibrisi falan arastirdim , hatta kesin duymussundur kibris hava yollari batinca ucaklarda aksamalr oldu o yuzden erteledim bende simdilik gitmeyi, bu arada bu ilaci kullanmayi dusunuyorum, eylul de falan da kibrisa gitmeyi dusunuyorum insallah bu ilac allahin da izniyle ise yarar da kendiliginden olur, senin de dedigin gibi bu mubarek gunlerde umarim hepimizin dilekleri olur,hayirli haberlerini bekliyorum gorusmek uzere....

Merhaba arkadaşlar
Kusuruma bakmayınız, bende tatile gittim- geldim. Internet bağlantı yoktu, size cevap veremedim.
Ama sizleri unutmadım...
essex ilk önce sana cevap vermek istiyorum.
Şimdi interntette ilaça baktım. Üsteki yazılanlar doğrudur, arkadaşım

Kullanım : Dacia Plant web sitesindeki prospekto şoyle diyor:
1 tatlı kaşık ilaçı 100 ml suya karıştırılır, günde 3-4 kez aç karnına alınır. En az 1 ay kullanılır.
Sanırım bu prospekto yenidir. Benim kullandığım ilaçta damla akıtmak için aparatı vardı.
Zaten 40 damla hemen hemen 1 tatlı kaşığı yapıyor.
Essex, senden iki ricam olacak arkadaşım.
1- sana gelen ilaçını, daha doğrusu şişenin, bir resmini çek, burada koy. Sana doğru ilaç gönderildiğini emin olmak istiyorum. Allah korusun, yanlışlıkla farklı birşey göndermesinler...
2- İlaça başlamadan önce mutlaka bir gebelik testi yap, sonra kullanmaya başla.

Yazan diğer arkadaşlara.
İlaçı isteyen herkese göndereceğim. Ayın sonunda gidiyorum.
Bir kez daha tekrarlamak istiyorum: " Bu ilaç bir mucize değildir, ama denemekte fayda var.
Bir çok kişi bu ot sayesinde bebek sahibi oldu, o nedenle gerçekten denemkte fayda var.

İletişim için e-mail adresimi yazıyorum. Yasak olup olmadığını bilmiyorum, eğer e-mail adresi yazmaya yasaksa,özür dilerim. Lütfen yetkili bir kişi adresimi silsin.

cemdem11 @ yahho.com
(boşluklarını silin)
Sevgiyle kalın...

slm gunesmy nihayet hoşgeldin e mail yoladım sana ulaştımı bilmiyorum bu cumartesi adıyamana geliyorum.görüşüp sana ücretini varsem olurmu.dediğin gibi mucize değil ama belki şifa olur.selamlar..cevabını yazsan sevinirim..

Canım ya hoşgeldin yolunu gözlüyorduk valla :)))) Bende mail atıyorum sana çok çok teşekkürler

Gunesmy ben sana mail attım ama gelmemişte olabilir canım Bi kontrol ettiğinde bana yazr mısın buradan rica etsem ya da cevap yazabilir misin

Arkadaşım, senin e-mailini alamadım. yazmış oldum e-mail adresinde boşluklar var. Onları sil, yani e-mail adresimide hiç boşluk olmasın.Tekrar e-mail gönder arkadaşım. Oradan konuşalım.
Öptüm

Gunesmy ben sana mail attım ama gelmemişte olabilir canım Bi kontrol ettiğinde bana yazr mısın buradan rica etsem ya da cevap yazabilir misin
E-mailini aldım. Oradan yazarım sana arkadaşım.

slm rahatsızlık veriyoruz ama msn adresimi e-mailne yolladım benim e-mail adresim berken 04@ mynet.com
selamlar

kadınlar kulubünün özel mesaj bölümündende size mesaj yollamıştım.orada adresim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…