Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

slm arkadasım yazdıklarını bastan berı okudum ınan bızlere umut oluyor amam ınsanın ıster ıstemez kafasında soru ısaretlerı oluyo bende bu ılactan almak ısterım esım suan yok yarın konusup bende ıstesem gonderebılırmısın pazartesı hemen havale ederım ucretını ne kadar sımdı 10 tl yazmısısın oyle dımı esımle konusup ısterım amam senınle naısl ıletısıme gececem emaılden mı sımdıden cok saol

gunesmy mail attım sana inş almışsındır
ben hala almak istiyorum
3 gündür int sorun var
cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler
ve iyi tatiller

slm gunesmy
canım ben sürekli seni takipteyim mesajını cuma öğleden sonra okudum ve hemen parayı yatırdım hatta postacı isimde yalnışlık yokmu dedi. yok dedim soyisimi güneş dedim. eğer çekemediysen ben sana herhalükarda yetiştiririm.yetiştiremesemde adıyamana döneceksin değilmi? o zaman sana ulaştırırım çünkü kaynanamlar adıyamandalar.bizde adıyamandan 3 gün önce döndük. gunesmy canım insanlar için verdiğin çabayı takdir ediyorum.bu zamnada bu fedakarlığı pek kimse yapmaz diye düşünüyorum. herşey gönlünce olur inşallah kendine iyi bak selamlar..bu arada bebiş nasıl? sen nasıl oldun tekrardan geçmiş olsun. selamlar...

Son düzenleme:

yanlış mı yapıyorum diye sormuşsun. ewet aslında biraz yanlış çünkü sende elinde ufak bir bebeği olan işi gücü olan we hayatında herkez gibi aksilikler olan insanlardansın. yani göndericem dediğin için herkez bir heyecan seni takip ediyor. umutlanıp umutlanıp senden 1 haber bekliyorlar. sende hastalığın sebebiyle aksilikler olmuş gidememişsin. ama o senden umut bekliyenler için çok uzun bekleyişler. sende fedai değilsin hemen koşup alıp neden göndermedin diyemeyiz. bak havaleyi yapan 2 arkadaş sana güwenmiş hemen hawaleni göndermiş. ama sen daha gidip parayı bile çekememişsin. keşke gönderirim diyip heweslendirmeseydin. bence artık gönderemeyeceğini söyle we parayı gönderen 2 arkadaşınkini ne yap et yolla. parayı geri çek demişsin. bakalım bu mümkün mü? hadi mümkün dielim bu insanlar şu sıcağın çatında koşmuş sana hawale yapmışlar. şimdi tekrar çıkıp onu çekicekler. sennde yardımcı olmak istiyorsun ama sennde yoğun bir hayatın war. kendini ve beynini yorma.
nacizane fikrim...

GUNESMY 4 gündür nete giremedim ve seni ilk başta berken ile beraber takip edip ilk isteyen kişide sanırım benim. Haftalardır gitmeni senden ümitli bir haber almayı bekliyorum. Bu sabah işe gelip konuyu görünce şoke oldum.Özeldende sana parayı vermek istiyorum çok ihtiyacım var diyede ısrar eden kişide bendim.Ama şimdi çok büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.Bu parayı hatta iki katını hemen gönderebilirdim hala dahada gönderebilirim.Ama sanırım getirmeyeceksin 1 aydır inanki sana çok büyük ümit bağlamıştım.Mailleşmiştikte ama 3 gün nete girememem yüzünden sanırım getirmeyeceksin arkadaşım.Olsun canın sağolsun ama getirebilirsende paranı anında havale yapar yollarım.Dediğim gibi ilk yazdığından beri gitmeni ve yollamanı bekliyorum 4 gözle arkadaşım ve ben eşimle kendim için 2 kutu rica etmiştim senden...

Slm arkadaslar, yazdiklarinizi okudum, bu ilaci ilk duydugumdan beri asiri heveslilerden 1 i de benim) ben bu ilaci 1 baskasina 1 sekilde getirttim ve de 1 hafta falan kullandim.Gunes my adetliyken kullanma sakin dedigi icin 1 hafta nin sonunda adetim gelir gibi oldu diye biraktim, bu pazar 2 hafta olacak birakali ama malesef adetimde gelmedi, gunesmy in yazdigina gore adet duzenini bozabiliyormus, yani boyle muamma da kaldim?? simdi ilaci da kullanmiyorum , adetim de gelmedi ne olacak bilemiyorum. 1 gercek var ki gunesmy a iyi gelmis yuce Allahinda izniyle bebegine kavusmus, umarim darisi hepimizin basina , ama bazen kimyasal verilen ilaclarin bile bunyeden bunyeye gore degistigini de unutmayalim lutfen!!!!!!!!!!! Tabiki, bizler o kadar caresizce her duydugumuz seyden derman olur dusuncesiyle etkileniyoruzki, bu gibi deneyislerle acaba vucudumuzu, hormonlarimizi daha da mi hirpalaiyoruz?? Birkac gundur bunlari dusunmekten kendimi engelleyemiyorum.Hepimiz icin hayirlisi olsun, umarim bu mubarek gunlerde hepimizin istekleri kabul olur saglikli , eli ayagi duzgun bebislerimize KAVUSURUZ EN KISA ZAMANDA......

çok sağol canım :)

SLM essex BENDE İLACI BEKLEYENLERDENİM MERAK ETTİM İLACI ADETİN KAÇINCI GÜNÜ KULLANMAYA BAŞLADINIZ İNŞALLAH HAMİLESİNİZ ADETİNİZ GELMEDİĞİNE GÖRE? Hepimiz icin hayirlisi olsun,

Essex haklısın canım ya başka yollardan da getirtmeye uğraşıyorum bende ama eğer senin dediğin gibiyse adet düzensizliği falan kötü cnm ya...Allah dediğin gibi canım tezine isteyen herkese mübarek zamanda dualarımızı kabul edip versin inşallah...

Şimdi bu etkisinden dolayı ilacın bende ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemiyorum offf ya

SLM essex BENDE İLACI BEKLEYENLERDENİM MERAK ETTİM İLACI ADETİN KAÇINCI GÜNÜ KULLANMAYA BAŞLADINIZ İNŞALLAH HAMİLESİNİZ ADETİNİZ GELMEDİĞİNE GÖRE? Hepimiz icin hayirlisi olsun,

Slm Berken oncelikle iyi dilekllerin icin cok tesekkur ederim .( ama hamile oldugumu sanmiyorum) adet bittikten sonra basliyorsun ilaci kullnamaya, bilgin olsun.

Slm Canim, once sunu soyliyeyim , zaten benim adetim duzensiz, ama en gec 35 . gun gelirdi,bu sefer oda olmadi, yani bu ilac benim adetimi duzensizlestirmedi.Ayrica gunes my a bu ilactan 1 kac sisede ben siparis ettim.Haa aklima gelmisken , bu ilac tan eger en az 3 ay kullanilacaksa kesinlikle 2 sisenin yetecegini sanmiyorum, (cunku gunde 3 defa 1 tatli kasigi veya 40 damla asagi yukari ayni dedi gunesmy ben kullanmaya basladim gunde 3 defa 1 tatli kasigi 1 haftada sisenin ceyregi bitti . ustelik 200 ml sise ) bu sebepten bende gunesmy oradayken bende 3 ay kullanacakmisim gibi siparis ettim . EGER GUNESMY a ulasaniniz olursa ona ozele mesaj cektim, lutfen bana ulassin.

Bilimsel Adı
Heracleum sphondylium L. subsp. ternatum (VELEN.) BRUMMITT

Türkçe Adı
Çayır tavşancılotu

Diğer Adları
Kamşam, Öğrekotu

Yöresel Adları
Devesil (Tekirdağ)

İngilizce Adı
Eltrot

Sinonim Adı
Heracleum sibiricum ssp. ternatum (Velen.) Briq.
Heracleum ternatum Velen.

Familya
Maydonozgiller (Umbelliferae / Apiaceae)

Cins
Heracleum L.

Tür
Heracleum sphondylium L.

Alt Türleri
ternatum (VELEN.) BRUMMITT

Varyeteleri

Çiçek Açma Zamanı
Mayıs - Haziran

Rakım (En Yüksek)
1400 m.

Rakım (En Düşük)
100 m.

Bitki Tipi
Ot

Dağılım
Endemik değil

Bitki Yetişme alanları
Dere kenarları, hendekler, tarla kenarları

Yaşam Süresi
Çok Yıllık

Türün Türkiye'de doğal olarak yetiştiği şehirler
Ankara
Artvin
Bolu
İstanbul
Kastamonu
Kırklareli
Kütahya
Rize
Tekirdağ

Türün Türkiye'deki doğal yaşam alanları
a1
a2
a4
a8
a9
b2

Anavatanı, Kökeni ve Dünyada Doğal Yayılış Alanları
Element: Avrupa-Sibirya
Türkiye dağılımı: Trakya, K. ve O. Anadolu
Genel dağılımı: Balkanlar, İtalya

Kaynak:
TÜBİVES TUBİVES sphondylium
Türkiyenin En Güzel Yabani Çiçekleri, Erdoğan Tekin, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, 2007
Türkiye Bitkileri Sözlüğü, Prof. Dr. Ertan Tuzlacı, Alfa Yayınları, 2006
European Environment Agency, (Heracleum sphondylium ssp. ternatum), Sept. 16, 2009 Kongens Nytorv 6, DK - 1050 Copenhagen K, Denmark - Phone: +45 3336 7100

ya kızlar ben öyle rastgele bu bitki hakkındaki aratırmalarınızı okudum isminni kopyaayıp googlede arama yapınca bu bitkinin istanbul dahil bir çok ilde yetiştiğini gördüm yukarıda size kopyaladım peki siz neden bulamıyonuz bu bitkiyi anlamadım ülkemizde yetişen bir bitki aktarlarda yokmu bende denemek isterim ama aktardan kendim alıp en azından içeriği hakkında bilgi alarak çünkü her şey yarar getircek diye bi şey yok rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

slm selsebil; aslında yabancı bir ot gibi gelmiyor ama bulamadım attarlarda.internette spariş vereyim dedim otu bulamadım. bulursanız bizede haber verirseniz sevinirim.inşallah şifa olur.

kimseyi üzmek ve kirmak istemem ben de careler arayan umut yolcularindan biriyim ama arkadaslar nasil güvenip de kullanirsiniz böyle bir seyi?hani ot haliyle gelse tamam da islenmis bir sekilde yurt disi ile baglanti bile kuramayan bir firmadan bahsediyorsunuz.ben yine de sizi merakla takip edecegim.insallah sifa olur.

çok ilginç bir yorum arkadaşım.
Olayı bu boyuta getirmedim ben, sen biraz abartın, yinede teşekkür ederim.
Evet, biraz yoğun bir insanım ve çok zamanım olmuyor, buna rağmen insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben bebeğimi 13 sene bekledim, neler yapmtığımı bende hatırlamıyorum. İğneler, ilaçlar, hormon kontrolu, vs, vs. Bunları aklıma gelince bebek bekleyen arkadaşlar da aynı şeyleri yaşadığın düşünüyorum. Bunu üzerinde yardım etmeye karar verdim. Tabiki, küçük bebekli bir bayan olduğum için biraz aksilikler oluyor. Elimde değil.
Beni üzen konu şuydu: herkese gitmeye yakın olduğumda, tekrar e-mail herkese yazdım. E-mailden sonra sadece 2 kişi cevap vermesi beni üzmüştü.
İnanki, " şuanda para yok, sen al sonra öderim", ya da " havale yapmaya zamanım yok" gibisinde cevap gelseydi o kadar üzülmezdim. Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacaktım. Ama bende abartım, çünkü herkesin işi var güçü var veya e-malimi bile alamamışlar. Çok önyargılı davrandım.
Güven konusuna gelince, risk olmadan kazanç olmaz. Ya güveneceksin ya da güvenmeyeceksin. Bunu ortası yok. Bireye bağlı birşeydir. Bu konuda birşey diyemem.
Havaleleri çekmedim, doğru. Postane bende 1,5 km uzaktadır. Bu sıcakla, bebek kucağımda oraya kadar gitmeye gözüm kesmedi. ama gönderen arkadaşlara göndermeyecem anlamında gelmiyor.
aaa, çok konuştum.. :) Sanki mahkemede olduğum gibi cevap verdim.
Neyse, teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Canım benim, şuanda Romanya'dayım.
Sana almasam olurmu hiç.
Alırım tabiki. İki katı göndermeye gerek yok, canım.
Sana e-mail gönderirim.

Slm gunesmy sanırım nettesin ben bu ilacı aldırdım ağbime. Cumartesi elimde olacak. Sen ne zaman kullanmaya başladın adetin biter bitmez mi.

ayyy, essex. :)
Bana da aynı oldu. Adetim geldi gibi oldu, sonra kesildi. Test yaptım, pozitif çıktı.
Yinede ümit vermek istemiyorum, bir adet bozukluğu da olabilir. Bu bitki genelde daha çok kanama miktarı konusunda düzensizlik yapıyor. Yani ayda 2 kez adet olmak gibi, ama insandan insana değişiyor.
Canım benim, test yapmadan asla ve asla kullanma. Hastanede git Beta-Hcg testini yap. 3 saat sonra cevabın hanır. 5'ten büyük çıkarsa hamilesin demektir.
Ne olur hiç birşley riske etme. Testini yap sonra kullan.
Hamilelik değilse, ilaçını tamamen bıraktıktan sonra en geç bir ay içinde adetin normale giriyor. Genelde düzensiz olsa bile, bu ilaçını kullandıktan ve bıraktıktan sonra adetini düzene sokuyor.
Senden acil olarak haber bekliyorum. Çok heycenlandım.
Test sonuçunu almadan sana ilaç yoktur.
Hadi inşallah arkadaşım, hayırlı haberler ver bize.

Merhaba arkadaşım
Konuya tedirgin yaklaşımını anlıyorum, haksızda değilsin ama şunu belirtmek isterim.
Benim dayım Romanya'da genel cerah doktorudur. Benim yengem bu ilaç sayesinde dünya güzelli bir kıza sahip oldu. Bana da önerdi bende kullandım, benimde dünya güzelli bir erkeğim var. Kötü bir ilaç olsaydı, dayım ne hanıma ne de bana kullandırırdı.
İçinde sadece ve sadece bitki özü ve ilaçlarda kullanılan saf alkoldur.

Slm gunesmy sanırım nettesin ben bu ilacı aldırdım ağbime. Cumartesi elimde olacak. Sen ne zaman kullanmaya başladın adetin biter bitmez mi.

Merhaba fdada
Kusuruma bakma lütfen, mesajını yeni gördüm.
Adetin bitti gün başlıyorsun arkadaşım. Günde 3 kez bir çay bardağı suya 1 tatli kaşığı ilaç karıştırıp içiyorsun. Adetin geldi günde hemen bırakıyorsun. İstersen ayda sadece 3 hafta kullanabilirsin. Adet düzensizliği yaptığı kişilere bu şekilde kullandılar. Yani. Adetin bitti ilk günden başlayarak 3 hafta boyunca kullan, sonra kullanmaya bırak. Addetin bittikten sonra tekrar 3 hafta olarak kullanmaya başla.

Allah sana hayırlı :CüvCüv: verir, inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…