Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım merhaba sen bana meail atmışsın ama ben tatildeydim pc. giremedim burdan göndersem iki katı diyosun ödemesi bende çok istiyorum bu bitkiden ama türkiyeye getirdiginde sana havale etsem parayı gönderebilrimsin bana canım yaş 39 girdim zaman kalmadı artık paniklerdeyimmm

Merhaba Arkadaşlar

Geçen gün, yurtdışı satışı ile ilgili ilgili firmaya e-mail yazdım.
Değerlendirecekler.
Eğer böyle olursa herkes kendi ilaçını online alabilecektir.

Bu arada, berken, ispanak, panadol, sibela , size alıp getirecem.

Diğer arkadaşları, lütfen kusuruma bakmasın, alamıyorum, güçüm yok.
İsteyen olursa bana Romanya'ya havale yapması gerek.

Öpüyorum.

gunesmy
ilacı aldım sonunda fakat 200 ml değil 50 ml olanını almışlar.
Kutusu lacivert renkte. Üzerinde %100 doğal diye yazıyor. Ağbime dedim bu bana yetmez. Büyük boyunu aldır dedim bakalım. Şimdi adet olmayı bekliyorum bitsin başlayacağım.

SELAM
abin nerden aldi ilaci ? (yani hangi ulkeden ) bendeki ilacin kutusu kirmizi ,ustundeki cicek resmide beyaz, dikkat et ayni ilac olsun, firma adi ne bu arada ?

SELAM
abin nerden aldi ilaci ? (yani hangi ulkeden ) bendeki ilacin kutusu kirmizi ,ustundeki cicek resmide beyaz, dikkat et ayni ilac olsun, firma adi ne bu arada ?

Romanya'dan arkadaşı ve eşi birlikte almış. İlacın üzerinde %100 natural diyor ve çiçeğin resmi beyaz üreticisi de aynı 50 ml. hatta su gibi ve çok kötü kokuyor. Sen mi demiştin tadı zehir gibi diye. ben daha içmeye başlamadım ama kokusundan belli.

Evet arkadaşım. Doğrudur.
Dün bende gördüm, küçük olan şişelerin ambalajı mor-lacivert gibi birşey.
Hepsi %100 doğaldır. Küçük da büyük da.
Damlalık var mı yok mı arkadaşım? Ever varsa 40 damla 100 ml su ile içilir. Değilse, 1 tatlı kaşığı 100 ml suya karıştırılıp içilir.
Tadı berbat olduğunu ben dedim, canım. Ve hakkaten çok kötü, ama bebe için neler yapılmazki.
Resimi ekliyorum. Eğer buysa, rahat rahat içebilirsin.

Acil şifalar dilerim.

Eklentiler

• $branca_ursului.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Evet Canım bu şişe. Çok sevindim.Yanında damlalık yok. Eczane bir tatlı kaşığı demiş.
Hatta tekrar istemiştim ağbim 3 şişe daha aldırmış 90 dolar vermiş.

Merhaba kizlar Heracleum - rus siteleri bazi turu hakkinda guzel seyler yazmiyor. Kullandiginizda dikkat edin bu bitkinin bircok turu zehirli bitki oldugu icin toplandigi zaman cok dikkat etmeyiymis" borsevik"-bir bakarmisiniz rusca bilenler/Russyada Moskova bolgesinde bitkiyi yok etmek icin devlet buyuk ugraslar icerisindeymis.
Bu bitki bebrek v.s taslar icin epileps hastaliklar icin ve dermatolojik hastaliklar icin ve enfeksiyon icin yararli ama kullanirken dr kontrolu altinda olmali diyorlar. Bir bakarmisiniz>..

Son düzenleme:
Merhaba Kuka

Bu bitkinin böyle bir yanın olduğunu bir tek senden düydüm.
Ne Romanya'da ne de Türkiye'de bu bitkiyi zehirli olduğunu dair hiç birşey bulamadım. Yabanci internet sitelerde infertilite için 1 numara olduğunu yazıyor.
Ayrıca, şunu söylemek istiyorum ki, Romanya, Avrupa Birliğine girmiş bir ülkedir.
İlaçlar, gıda, deterjan, giyim, vs ürünlerin hepsi denetim altındadir ve AB standartlara uygun olmayan ürünler kesinlikle ve kesinlikle piyasada bulamasın. Romanya piyasanında bulunan ilaçların %75 doğaldır. Hem daha sağlıklı hem daha ucuzdur.
Yani, yediğimiz ekmeği bile denetlendiği bir ülkede, bırak zehirli bitkileri, aspirin bile satılmıyorlar artık.
Benim savunacam birşey yoktur. Ben doktorun kontrolü olmadan, tavsiye üzerinde kullandım. Kötü tat haricinden, hiç bir yan etkisi görmedim. Tam tersi. Allahıma binlerce sükürler olsun.

İnternette bu bitkinin değişik bir cinsi daha olduğunu rasladım. Çok büyüyor, nerdeyse ağaç kadar. Okuduma göre, büyük olduğu için Amerikada bu büyük olan bitkiği yok etmeye çalışıyor. Ama dedim gibi zehirli olduğunda değil, bu cinsi çok büyük olduğu içindir.

Sonuç, Hakklı olabilirsin ama bu bitki zehirli olduğunu hiç duymadım, kimse kullanarak öldüğü sanmıyorum. Ben kullandım, zehirlenmedim.

Öpüyorum

Son düzenleme:

evet canim ben de okudum...

Bende rus siteleri okudum. (google translate sağ olsun) Zehirli diye yazmıyordu, zararlı olduğunu yazıyor. (sanırım çoğalma ile ilgilidir). Unutmayalım ki bu bitkinin 60-70 tane türü var.

Ve ciddi olalım, Romanya'nın Sağlık Bakanlı şifalı diye zehirli ilaçını piyasaya sürmez.

Yaniii bencede zehirli veya zararlı olsa alenii bir şekilde satımaz diye dşünüyorum,üstelik bu ilacı doktor tavsiyesi ile kullanan bir insanda var,günesmy yengesi doktor tavsiyesi ile kullanmış.Tabii kullanıp kullanmamak tabikide herkesin kendi insiyatifinde olan birşey,şahsen ben denemek istiyorum ve inşallah pozitif bir netice alırım.

Arkadaslar bende uzun zamandan beri cocuk isteyen birisiyim sizin yazilarinizi okudum ve ilaclari arastirmaya basladim.Ilac olarak ciktiktan sonra onu aliyim dedim.Tabii zararli ve zehirli bir ilaci piyasaya surmes. Ben bzi arkadaslarin bitkisini ozellikle beyaz cicekli diye yazdiklarindan belki bulurum diye okudum ve internetten girdim rus sitelerine.

Lutfen google translate degil rusca iyi bilenler okuyup tercumesini yapabilse iyi olurdu tabii zaman varsa....

Борщевик- Heracleum buyurun yazin google"den bakin o kadar yazi cikiyor. Ozellikle beyez ciceklilerin yazmis. Bu benim bulduklarim ve okuduklarim....Kullanmak isteyen kullanir ben sadece bulduklarimi ve birsure yazilari okuyup sasirdigim icin paylasmistim kizlar....

Orda zehirli bitkiler icerisine girdigini ve moskova bolgesi bu bitkiyi hangi turu oldugunu bilmiyorum yok etmek icin ugrastiklarini ve turunu tanimiyorsak cok dikkat etmek gerektigini dr sorup kullanmalarini ve zehirli oldugunu kullanma miktari onemli oldugunu okudum....

Ilacini demiyorum Bitkisini diyorum...

Bu arada Borovoe matka diyen bitki var o kisirlik icin cok onemli bunu arastirin lutfen...

Son düzenleme:
Dr kontrolu altinda olmadan hangi ilac olsun kullanirken dikkat edin..Yanlis anlamayin kullanmak isteyen kendisi bilir...

Burda 13 sene sonra hamile kaldigini duyunca sevindim ve hemen ilaci arastiriyim dedim bitkisi cikti karsima okudum okuduklarimi yazdim....Niye olmedim zehirlenmedim diye yazdiklarinizi anlayamadim.Ben olanlari okudugum gibi yazdim kotu niyetim de yoktu ve sonunda lutfen bakin demistim rusca yazisini verdim ///Okuyun ben kafadan yazmadim bazi turlerinin zehirli diye gecen yerlerini okudum tercumesiz kendim ve sasirdim bitkisini yaziyor tekrarliyorum ilaci degil...

Insallah kullananlar kisa zamanda sonucunu alirsiniz.Insallah hamile kalarak sevindirici haberlerinizi verirsiniz...Ilaci dr sorduktan sonra ben de kullanmayi dusunuyorum...

Simdi daha cok kafama takildi iyice arastiriyim okuyim diyoum... Yararli tarafini da vermistim.... Bunlar cesitleriymis bir bakin

Борщевик сибирский

Борщевик бородатый

Борщевик обыкновенный

Борщевик рассеченный

Борщевик шерстистый

Борщевик Меллендорфа

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım
Senin okuduklara bir diyeceğim yoktu, ben rusçe bilmem, anlamam. Doğrudur.
Ölmedim, zehirlemedim dedimde, bu bitkinin zehirli bir yanı varsa ilaçını yapan firmayı bunu gözde alınarak yapıyor demek istedim.
Şunuda söylemek istiyorum, sanırım ülkelere göre türler de farklılık gösterdiğine düşünüyorum.
Çünkü internette tavuşancil otu ile ilgili bilgilerini ararken, infertiliteye iyi geldiğini hiç bir yere raslamadım. Oysa ki benim kullandım ilaçın şişesinde, bitkinin adını hemen altınta " Potence ve infertilite" yazıyordu. Yani Romanyada, infertilite için en etkili ilaç olduğunu biliniyor.
Yine şunu düşünüyorum, hadi ilaç neyse, dediğim gibi dozajı var, ama bu bitkiyi çay olarak da satılıyor. Romanyada " ROMEN Ginsengi" olarak biliniyor. Sonç olarak, eğer Rusyada zehirli bir bitki olduğunu biliniyorsa, kullandım, denedim, faydasını gördüm ve kötü tat haricine hiç bir yan etkisini görmedim bu bitkiyi, Romanya'ya has bir bitki olduğunu düşünüyorum artık.
İnternette bu bikti ile ilgili binlerce sayfalar yazıyor ve yemin ederim sana ki benim hesaplarıma göre 10 kadından 7sini en geç 6 ay içinde çocuk sahibi oldular.
Kimseye umut vermek istemiyorum, ama demekte fayda var diye düşünüyorum.
Babamın ilaç fabrikası olmaması halde ben bu ilaçını çok savundum, çünkü ben onunla problemime fayda gördüm. Başimda geçen olayı sizlere paylaşmak istedim, benim durumunda olan kişilere fayda olsun diye.
Kullanmak kullanmamak kişiye özel birşeydir.
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Dikkat edilmesi gerek bir konudur. Ama bence, Romanya'dan temin edilen bu bitki ve bu bitkinin ilaçını gönür rahatıyla içebilirler.

Son düzenleme:
Neyse arkadasim onemli olan faydali olmasi bunun icn sevindim..Verdigin ilac Branca ursului-bir kac cesidini buldum... Erkek infertilitesine cok faydasi oldugunu okudum bayanlar icin ozellikle polikistik over veye kist lere iyi geldigini yazmislar. Ozellikle bu ilacin uretimi Romayada yapiliyormus. Ve bitkinin 80 yakin turu varmis. Cogunlukta yayi;lis anali olarak Kavkazlar/Rusya/Ukrayina/Romanyayi ve az cok Kazakistanin kuzeyi olarak gostermis.

En cok etki veren epileps hastalariymis. Suan daha genis arastirmaya basladim haftaya kutuphanede isim var insallah bunlari da bakarim...

Senin isine yaramasina cok cok sevindim Allahim anneli babali buyumeyi nasip etsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…