Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kizlar bir liste olustursaniz
ilaci kullananlar ve sorunlari basarili oldu yada olmadi gibi
o zaman bizlerde daha kararli oluruz alip almamada
lutfen kilzar daha detayli anlatin

slm kızlar nasıl gidiyor.bugün leke falan görmedim dün hafif oldu bugün normale döndüm ilacı kullanıyorum.herhangi bir sorun yok.inşallah herkesin muradı olur :emir_bebek: selamlar. sibela panadol ilacı kullananlar ses verin.....gunesmy ara sıra bizleri aydınlat...kocaman sevgiler...selamlar

canım bende iyiyim ilacı bende düzenli bir şekilde almaya devam ediyorum çokmu içiyorum anlamadım tatlı kaşıgı gerçi ama sanki bana 3 ay yetmiyecek adetima daha var benim bu ara çalışma dönemindeyiz:)))sanki ilaç diger aylardan farklı olarak ovalasyon dönemimde bel agrılarım çogaldı yumurta oluştuguna dairdir buda sende degişim oldumu inşallahhhh sen hamilesindir adet degil hamilelik belirtisi olsun canım...

inşallah canım inşallah, ama henüz bişey söylemek için gerçekten çok erken,ama göğüslerim ve kasıklarımdaki ağrı dışında başka bie belirti yok henüz,yani öyle bariz bir akıntımda yok,tabi şu da var bu ilacı kullanır kullanmaz hamile kalacağız hayalinde kapılmayalım,en az 3 ay kullanmamız gerek,inşallah hemen hamile kalırız ama kalmazsakta ilacımızı almaya devam edelim,ben ilacın faydalarına çok inandım,bu kez yumurtlarken bariz ağrım oldu sanki,o şeffaf akıntıyıda yakaladım hemde bence faydalı bir ilaç.
Gelişmeleri ben burada paylaşmaya devam edeceğim,diğer arkadaşlarım merakla bekliyorlar biliyorum,sizlere bilgi vermeye devam edeceğim inşallah ben faydasını görürümde sizlerede vesile olur,ama dediğim gibi biz bu ilacı kullanmaya en az 3 ay devam etmeliyiz ki faydası varmı yokmu tam olarak anlaşılsın.

slm kızlar nasıl gidiyor.bugün leke falan görmedim dün hafif oldu bugün normale döndüm ilacı kullanıyorum.herhangi bir sorun yok.inşallah herkesin muradı olur :emir_bebek: selamlar. sibela panadol ilacı kullananlar ses verin.....gunesmy ara sıra bizleri aydınlat...kocaman sevgiler...selamlar

Selam canım,
senin kaçıncı günün yani lekelenme demişsin,hamile olabilirmisin acaba??

kizlar bir liste olustursaniz
ilaci kullananlar ve sorunlari basarili oldu yada olmadi gibi
o zaman bizlerde daha kararli oluruz alip almamada
lutfen kilzar daha detayli anlatin

Canım madem ilacın faydasının olup olmadığına göre alacaksın,o zaman biraz daha bekle derim ben,zaten hemen hemen bir kaç gün arayla kullanmaya başladık,sonuçları arka arkaya paylaşırız burda,benim adetim çok düzenli değil,döngü uzun biraz yani aşağı yukarı adetime 10-15 gün var,benim 33-35 gün arayla oluyor genelde,yani önümüzdeki hafta sonuna kadar herşey belli olacak,inşallah sizlere güzel haber veririm.

Canım madem ilacın faydasının olup olmadığına göre alacaksın,o zaman biraz daha bekle derim ben,zaten hemen hemen bir kaç gün arayla kullanmaya başladık,sonuçları arka arkaya paylaşırız burda,benim adetim çok düzenli değil,döngü uzun biraz yani aşağı yukarı adetime 10-15 gün var,benim 33-35 gün arayla oluyor genelde,yani önümüzdeki hafta sonuna kadar herşey belli olacak,inşallah sizlere güzel haber veririm.

canim evet sizin sonuclara gore alacagim birde ben kullanmayacagim esime kullandiracagim
yani bizim ki erkek infertilitesi
canim insallah sende guzel sonuc olur
canim birde bu ilaci romanyadan kim aliyorsa romanyada bir sordurtabilirmi acaba erkekinfertilitesinee iyi gelirmi diye

canim evet sizin sonuclara gore alacagim birde ben kullanmayacagim esime kullandiracagim
yani bizim ki erkek infertilitesi
canim insallah sende guzel sonuc olur
canim birde bu ilaci romanyadan kim aliyorsa romanyada bir sordurtabilirmi acaba erkekinfertilitesinee iyi gelirmi diye

Canım bana sevgili günesmy almıştı sağolsun,bu topiğin başlarında onun tarafından tercüme edilmiş bir yazısı var yanlış hatırlamıyorsam erkek infertilitesine de faydası olduğu yazıyordu,bende merak ettim şimdi baştaki sayfalara dönüp bir bakacağım.

ARKADAŞLAR
BEN BU AY 2.DEFA BU İLACI KULLANDIM.
GEÇEN 2 AY 25 VE26. GÜNLERDE ADET OLDUM.
Bu ay 29. günde adet oldum. Gerçi Ekim ayında adetim bittikten sonra sadece 1 hafta kullandım. Tam kullanmadım ama adetimi düzenliyo herhalde. Başka hiçbir yan etkisini görmedim.
Bu ay düzenli kullanacağım bakalım inşallah olur. Herkes için dua ediyorum.Sevgiler.

Selam canım,
senin kaçıncı günün yani lekelenme demişsin,hamile olabilirmisin acaba??

hamile değilim lekelendiğim gün adetin 8 günü ilacın dördüncü günüydü hamilelik için daha erken.bir günlük hafif bir lekelenme oldu.geçti şimdi iyiyim.bir sorun yok ilacı düzenli alıyorum. by

hamile değilim lekelendiğim gün adetin 8 günü ilacın dördüncü günüydü hamilelik için daha erken.bir günlük hafif bir lekelenme oldu.geçti şimdi iyiyim.bir sorun yok ilacı düzenli alıyorum. by

anladım canım,sen ilacı kullanmaya devam et,inşallah faydasını göreceğiz hiç merak etme

Canım bana sevgili günesmy almıştı sağolsun,bu topiğin başlarında onun tarafından tercüme edilmiş bir yazısı var yanlış hatırlamıyorsam erkek infertilitesine de faydası olduğu yazıyordu,bende merak ettim şimdi baştaki sayfalara dönüp bir bakacağım.

canim insallah faydasi olur ya
artik her yolu dener olduk
rabbim yardimcimiz olsun

canım bende devam ediyorum ilaca 11 gün olmuş kullanmaya başlıyalı nerdeyse yarı oldu şişe benim bir arkadaşımın eşi rusya tarafına gitti eger dedim romanyayada ugrarsan ilacın adını verdim bakalım bulabilecekmi birbirimizin güzel haberlerini alalım...

canım bende devam ediyorum ilaca 11 gün olmuş kullanmaya başlıyalı nerdeyse yarı oldu şişe benim bir arkadaşımın eşi rusya tarafına gitti eger dedim romanyayada ugrarsan ilacın adını verdim bakalım bulabilecekmi birbirimizin güzel haberlerini alalım...

slm pnadol ilacı bu aymı kullanmaya başladın senin ikinci aymı? bu ilaç 3 aya yetmezmi acaba?

merhaba nasılsın iyi olmanı tüm kalbimle dilerim daha önce özelden sana yazmıştım burdan takip edemedigim için özelden yazdım ama cevap alamadım sen bir firmanın Türkiyeye tavşancıl otunu gönderdigini yazmıştım bende sana adresimi özelden yazdım benim adıma sipariş vermen için bilmiyorum neden cevabını alamadım bana cevap yazarmısın belki özelden masajım sana gelmedi neyse kafanı yormayayım bana yardımcı olurmusun sevgiler

merhaba nasılsın iyi olmanı tüm kalbimle dilerim daha önce özelden sana yazmıştım burdan takip edemedigim için özelden yazdım ama cevap alamadım sen bir firmanın Türkiyeye tavşancıl otunu gönderdigini yazmıştım bende sana adresimi özelden yazdım benim adıma sipariş vermen için bilmiyorum neden cevabını alamadım bana cevap yazarmısın belki özelden masajım sana gelmedi neyse kafanı yormayayım bana yardımcı olurmusun sevgiler

canım günesmy nete çok sık giremiyormuş,hatta ben geçenlerde bişey sordum ona ancak 3-4 gün sonra bana cevap verebildi,o yüzden ilgilenmediğini sanma,o çok ilgili bir insan, sanada mutlaka cevap yazacaktır hiç merak etme sen,ara sıra girip mesajlarına bak bence geçte olsa mutlaka cevap verir.Bu ilacı almanın mutlaka bir yolunu bulursun ve inşallah faydasını görürüz.

sibela çok teşekür ederim ilgine gunesmy ilgili oldugunu biliyorum ona yapılan duaları okuyunca çok iyi biri olduguna eminim sadece bana yazmayınca acaba özelden yazdım diyemi cevap yazmadı diye düşündün umarım en kısa zamanda yazar sen bu ilacı kullanıyormusun inşalalah güzel bir sonuç alır bizlerede umut olursun hoşçakal.

sibela çok teşekür ederim ilgine gunesmy ilgili oldugunu biliyorum ona yapılan duaları okuyunca çok iyi biri olduguna eminim sadece bana yazmayınca acaba özelden yazdım diyemi cevap yazmadı diye düşündün umarım en kısa zamanda yazar sen bu ilacı kullanıyormusun inşalalah güzel bir sonuç alır bizlerede umut olursun hoşçakal.

rica ederim canım,günesmy ın mesajla ilgili bir problemi vardı sanırım ayarlarla ilgili bişey yapması gerekiyormuş,yani özelden mesajı açık değil,o yüzden özelden yazamayabilir,ama senin mesajını alır.

Ben bu ay içmeye başladım,şimdi ara verdim adetimi bekliyorum,inşallah biz kullanan arkadaşlar pozitif sonuç alırızda sizde faydalanırsınız bundan,ben bir gelişme olduğunda mutlaka yazıyorum,ya da yazan varmı diye arada girip bakıyorum.

Back
X