Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canım ümit dolu sözlerin için teşekkürler. Aslında ben hep öyleydim ama bu ay ilacın 3. ayı belki olur diye ümitlenmiştim.Ben bir defa tüp bebek denedim yumurtalarım alındı fakat döllenme olmadı. İşlem yarım kaldı. Yılbaşından sonra inşallah tekrar denemek istiyorum. Belki bu ilaç yumurtalıklarıma faydalı olur. Sevgiler.

Sen hiç merak etme,ilacın faydasını mutlaka göreceksin,yeterki buna inan,ve kendini rahat bırak,maalesef zamanını biz belirleyemiyoruz ama sabredersek er geç muradımıza ereriz,bak panadol yumurtlamaya çok faydası olduğunu doktoru aracılığı ile ıspatladı,sen hiç kafana takma,madem yılbaşından sonra tekrar deneme yapacaksınız,o zaman kadar kendini rahat bırak,tüp bebek yöntemi mutlaka başarılı olacaktır,neden olmasınki,ilki olmadı diye ikincisine tedirginlikle değil çok daha rahat yaklaşmalasın,şimdi daha tecrübelisin,hiç heyecanlanma sakin ol Allah herşeyin hayırlısını versin de,ve hayırlısını dile.İnşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerini alırız.

Sen hiç merak etme,ilacın faydasını mutlaka göreceksin,yeterki buna inan,ve kendini rahat bırak,maalesef zamanını biz belirleyemiyoruz ama sabredersek er geç muradımıza ereriz,bak panadol yumurtlamaya çok faydası olduğunu doktoru aracılığı ile ıspatladı,sen hiç kafana takma,madem yılbaşından sonra tekrar deneme yapacaksınız,o zaman kadar kendini rahat bırak,tüp bebek yöntemi mutlaka başarılı olacaktır,neden olmasınki,ilki olmadı diye ikincisine tedirginlikle değil çok daha rahat yaklaşmalasın,şimdi daha tecrübelisin,hiç heyecanlanma sakin ol Allah herşeyin hayırlısını versin de,ve hayırlısını dile.İnşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerini alırız.

tatlım nasılsın nasıl gidiyor hayat moreller nasıl ben daha iyiyim genetik olayı beni bayagı üzdü ama herşeyde vardır bir hayır diyorum dün kan verdik genetiklerimize bakılacak eşimle benim doktorumunda yumurtaların çogaldı demesi çok hoşuma gitti tabi demedim böyle bir ilaç kullanıyorum diye beslenmeme dikkat ediyorum dedim.aslında bu ilacın ardından tüpe başlamak gerekir benim fikrim yumoşlar çokken güneşmy 6 ay etkisini koruyor yazmıştı bulabilsekte bir şişe daha kullansak hoşçakal..

tatlım nasılsın nasıl gidiyor hayat moreller nasıl ben daha iyiyim genetik olayı beni bayagı üzdü ama herşeyde vardır bir hayır diyorum dün kan verdik genetiklerimize bakılacak eşimle benim doktorumunda yumurtaların çogaldı demesi çok hoşuma gitti tabi demedim böyle bir ilaç kullanıyorum diye beslenmeme dikkat ediyorum dedim.aslında bu ilacın ardından tüpe başlamak gerekir benim fikrim yumoşlar çokken güneşmy 6 ay etkisini koruyor yazmıştı bulabilsekte bir şişe daha kullansak hoşçakal..

İyiyim canım,ilacımı kullanmaya devam ediyorum,henüz 14 gün oldu,sanırım bende biraz fazlamı içtim nedir sanki banada yetmiyecek gibi,bende bir arkadaşıma söyledim,onun romanyada yaşayan bir tandığı varmış,bir sorayım dedi,yoksa elimdeki bitene kadar devam ederim artık.Ama senin yumurtaların çoğalması çok güzel bir haber,peki adetin kaçıncı gününde gittin???

İyiyim canım,ilacımı kullanmaya devam ediyorum,henüz 14 gün oldu,sanırım bende biraz fazlamı içtim nedir sanki banada yetmiyecek gibi,bende bir arkadaşıma söyledim,onun romanyada yaşayan bir tandığı varmış,bir sorayım dedi,yoksa elimdeki bitene kadar devam ederim artık.Ama senin yumurtaların çoğalması çok güzel bir haber,peki adetin kaçıncı gününde gittin???

canım slm ben adetin 11 gününde gittim ama biliyosun her ay degişiyor yumurta olayı bu ay iyi diyelim bir sonraki ay aynı olmayabiliyor yediklerimiz beslenme piskoloji etkiliyor hayırlısı artık benim bu ay biter herhalde ilacım

canım slm ben adetin 11 gününde gittim ama biliyosun her ay degişiyor yumurta olayı bu ay iyi diyelim bir sonraki ay aynı olmayabiliyor yediklerimiz beslenme piskoloji etkiliyor hayırlısı artık benim bu ay biter herhalde ilacım

Haklısın canım,helede benim gibi adet, düzensiz olan bir insanın yumurtlama günü hiç belli olmuyor,yaa doktor takip edecek ya da şu testlerden alacaksın,ama ben günle ilgili ciddi bir sorun yaşamıyorum zaten,adetin 10-11.günlerinden 21-22.günler kadar değerlendiriyorum,yani doktora da gitsem testte yapsam bişey deyişmeyecek,ama senin bu ay oldukça erken gelişmiş yumurtaların,demekki dikkatli olmak lazım,çok erkende gelişebiliyor,iyi değerlendirseyin bari.

Haklısın canım,helede benim gibi adet, düzensiz olan bir insanın yumurtlama günü hiç belli olmuyor,yaa doktor takip edecek ya da şu testlerden alacaksın,ama ben günle ilgili ciddi bir sorun yaşamıyorum zaten,adetin 10-11.günlerinden 21-22.günler kadar değerlendiriyorum,yani doktora da gitsem testte yapsam bişey deyişmeyecek,ama senin bu ay oldukça erken gelişmiş yumurtaların,demekki dikkatli olmak lazım,çok erkende gelişebiliyor,iyi değerlendirseyin bari.

canım benim adetlerim düzenlidir yumurtlama dönemim 12. 14 günleri arasında o dönemleride degerlendirim kısmet nasip herşey buna inanıyorum düzensiz olunca denk gelmesi zordur hiç hamile kaldınmı sen..

kızlar, iyi olduğunuzu sevindim.
Panadol, bu durumunu bilmiyordum canım. Çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, ama pes etmek üzere olduğun için daha da üzüldüm. Hadi sana birşey daha anlatayım . Benim görümcem 10 sene boyunca belki 7 kez hamile kaldı ama hamileliği 3. aya varmadan bebeğini kaybediyordu. Ve inanki bebeğini tutmak için elinden geleni yaptı, en pahalı ilaçı kullandı. Ama olmayınca olmuyor. En son düşen embriyonu patologie gönderdi. Sonucu seninkiden farklı gelmedi. Tekrar hamile kalırsa düşük yapma ihtimalini son derece yüksekti. Bende onun ağlama ve sinir krizlerine şahit oldum. Sinirleri alt üst oldu için, patoloji sonucunu aldıktan 2 hafta sonra tatile çıktı kocasıyla birlikte. Döndünde hamileydi. Bebeği tekrar kaybedecek düşüncesiyle hiç hamileliyle ilgilenmedi, ilaç kullanmadı, tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemedi.
9 ay sonra bebeği kucağa aldı. Şimdiki onun durumunu sorarsan, 3 yaşında bir oğlu var ve 4 aylık hamiledir.
İşte bunlar Allahın mucizeleri. Herşey bitti yerde, umutları tükendi yerde Allah'ın mucizeleri ortaya çıkar.
Herşey olacağına bırak arkadaşım. Kaderinden bebeğin varsa bilki ya şimdi ya sonra gelecektir.
O nedenle moralini yüksek tut, yarın bebeğin gelecek gibi davran. Çok çok daha iyi hissedeceksin ve kim bilir, belki gösterdiğin sabırlarına karşı Allah seni ödüllendirecektir.

Seni çok çok öpüyorum. Pes etmek yok arkadaşım, yoksa bozuşuruz.

SLM GUNESMY
Nasilsin? uzun zaman oldu gorusmeyeli, ama en son gorustugumuzde dedigim gibi Turkiye ye geldim, ve de 9kasimd a geri dondum, malum tatildeyken nete girmek imkansiz ancak yakinlariyla zaman geciriyor insan :-) yazdiklarin cok dogru canim, yani kafa sakinligi cok onemli bu konuda( heyecean yapma hamile diilim ;-) neden mi tatil cok yaradi bana hic 1 sey dusunmedim bu konu hakkinda dun de doktor randevum vardi, ve de cok ilginctirki 900 mg gonal f ilaclarda olusmayan yumoslarim 7 tane olmus hemde normal buyuklukte :-)))) cok sevincilyim, 1 kez daha anladim ki bu konuda hakikaten hic dusunmemek lazim bu bana gozume girercesine 1 ornek oldu :-) pazartesi tekrar doktor kontrolum var, adetimde 11 kasimda bitti yarindan itibaren branca ya baslayacagim hemde cok yuksek 1 moralle bakarsin falcinin dedigi gibi kendiliginden hamile kalirim:-)) en kisa zamanda gorusmek uzere cok optum ....NOT ( bu sayfadan ozele mesaj yazamiyorum ben cunki ozel mesaj yazmak icin kotaya erisememisim hala , ancak yahoodan yazabilirim haberin olsun)

Merhaba kızlar
Panadol ve essex sizden böyle güzel haber almak, harikadır kızlar.
Bu ilaçı yumurta oluşmasına yardım ettiğini söylemiştim, hatta dayımın hanımını hiç ovulasyonu yoktur (0 yumurta), bu ilaçı kullandıktan 1 ay sonra 5 adet yumurta oluştuğunu anlatmıştım size.
Şimdi artık doğru yerde ve doğru zamana kaldı işi. Essex senden haber almak gerçekten güzeldir arkadaşım. Seni bir çok kez düşüdüm ama moralin bozuk olduğunu bildiğim için belki bu konularda uzak kalmak istersen diye düşünmüştüm. Seni yeniden görmek gerçekten güzeldir. Öpüyorum canım.

Kızlar, ilaça devam, gitti yere kadar.
Moralleri yüksek tutun, hiç böyle bir derdiniz olmadığını düşünün.
Bayram yaklaşıyor, tatilinin tadını çıkartın, bu olayı aklınıza getirmeyin, herşey olacağına bıraktın.
Şimdiden herkesin Bayramı kutlarım.
Allah, herkese sağlık, başarı, huzur, mutluluk ve isteyene boy boy bebekler vermesine dilerim.
Hiç ümitsiz kalmayın, hayallerinize kavuşmanız dileğimle. Nice mutlu Bayramlara.

Merhaba kızlar
Panadol ve essex sizden böyle güzel haber almak, harikadır kızlar.
Bu ilaçı yumurta oluşmasına yardım ettiğini söylemiştim, hatta dayımın hanımını hiç ovulasyonu yoktur (0 yumurta), bu ilaçı kullandıktan 1 ay sonra 5 adet yumurta oluştuğunu anlatmıştım size.
Şimdi artık doğru yerde ve doğru zamana kaldı işi. Essex senden haber almak gerçekten güzeldir arkadaşım. Seni bir çok kez düşüdüm ama moralin bozuk olduğunu bildiğim için belki bu konularda uzak kalmak istersen diye düşünmüştüm. Seni yeniden görmek gerçekten güzeldir. Öpüyorum canım.

Kızlar, ilaça devam, gitti yere kadar.
Moralleri yüksek tutun, hiç böyle bir derdiniz olmadığını düşünün.
Bayram yaklaşıyor, tatilinin tadını çıkartın, bu olayı aklınıza getirmeyin, herşey olacağına bıraktın.
Şimdiden herkesin Bayramı kutlarım.
Allah, herkese sağlık, başarı, huzur, mutluluk ve isteyene boy boy bebekler vermesine dilerim.
Hiç ümitsiz kalmayın, hayallerinize kavuşmanız dileğimle. Nice mutlu Bayramlara.

Canım benim ya senin ve aileninde bayramını kutluyorum saglıklı mutlu bayramlar diliyorum çok güzel kelimeler yazmışsın kafadan silmemiz lazım bu olayı gerisi allaha kalmış herşey gönlünce olsun çok öpüyorum sevgiyle kal...

kızlar hepinizin tek tek bayramını kutluyorum herşey gönlümüzce olur umarım sevgiyle kalın..

Panadol çok sevindim cnm yumurtalarının arttığına benimd rezerv azlığı problemim var darısı başıma inşallah.... Bende sabırla ilaca devam ediyorum ve inanıyorumki bizlere de faydası olacak.Hepinizi öpüyorum kızlar...

Panadol çok sevindim cnm yumurtalarının arttığına benimd rezerv azlığı problemim var darısı başıma inşallah.... Bende sabırla ilaca devam ediyorum ve inanıyorumki bizlere de faydası olacak.Hepinizi öpüyorum kızlar...

canım sen nerelerdesin uzun zaman oldu girmiyosun evet bir hareket var yumurtam çogalmış inşallah dogal kalırız hamile yoksa tekrar tüp gerekecek hemde zahmetli tüp olacak benimkisi genetik testi yapıldı sonucum çıkmadı inşallah sorun çıkmazda sabırla iç bakalım sende benin az kaldı malesef ilacım:(((

kızlar herkese iyi bayramlar. İnşallah bir daha ki bayrama hamile haberlerimizi veriririz birbirimize.
Essex nerelerdesin bende hamile zannetiim seni.
Bende haftaya cumartesi doktora gidicem genel bir kontrol için. Bakalım benim yumurtalar ne durumda. sizleri haberdar ederim. Gunesmy bu ay da içsem mi acaba ilacı 4. ay olacak. zararı olurmu acaba.

Merhaba kızlar
Umarım harika bir Bayram geçirdiniz.
Fdada, sen doktora gidecektin. Gittin mi? Sonuçlar nedir?
Bu arada, halen elinde ilaç varsa kullanabilirsin. İnfertilite için en az 3 ay kullanılıyor. Halen varsa kullababilirsin, zararı yoktur. Ama 6. aydan sonra kullanımı yasaklıyorlar.

Hepinizi öpüyorum
Habersiz bırakmayın beni.

Merhaba kızlar
Umarım harika bir Bayram geçirdiniz.
Bu arada, halen elinde ilaç varsa kullanabilirsin. İnfertilite için en az 3 ay kullanılıyor. Halen varsa kullababilirsin, zararı yoktur. Ama 6. aydan sonra kullanımı yasaklıyorlar.

Hepinizi öpüyorum
Habersiz bırakmayın beni.

SELAM CANIM,
Bayramını kutlamak kısmet olmadı,geçmiş bayramını kutluyorum,sana ve ailene daha nice huzur dolu sağlıklı bayramlar diliyorum.
Canım ben ilaca ara verdiğim bir dönemdeyim,ben bu ay nedense hiçbir değişiklik yaşamadım,ne göğüslerimde ne kasıklarımda hiçbir değişiklik olmadı,her ay göğüslerde ağrı olurdu bu ay o da olmadı,aslında belkide çok fazla stres yapmaktan olmadı bilmiyorum açıkçası çokta kurcalamak istemiyorum,yani bu ay da hamilelik yok bence ama ilacım bu ay da yeter bana adet olup bitince yine içmeye devam edeceğim.Bir değişiklik olursa mutlaka buradan yazarım.
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum,ve inşallah önümüzdeki bayramlara bebeklerimizle girmeyi diliyorum.

güneşmy canım merhaba nasılsın karşılaşamıyoruz artık bebişin nasıl bayramım ben güzel geçti gezdik dinlendik vs.
ama insan kafasından nereyede gitse çocuk konusunu atamıyor nedense insanın bir yanı eksik kalıyor allah hepimizin yardımcısı olsun elimizden geleni yapıyoruz sibelanında dedigi gibi inşallah bir dahaki bayrama bebeklerimizle gireriz bende hepinizi öpüyorum...

kızlar merhaba,

Cumartesi doktora gittim. Yumurtalık rezervim çok fazla değilmiş ama adetimin 10. günü olmasına rağmen bir yumurtam 17 mm olmuş. (Daha önce ben klomenle bu seviyeye ulaşmıştım.) Ayrıca rahim içi falan çok iyiymiş. Doktorum bu rahim bebek bekliyor falan dedi hatta. Beklemedeyiz.

kızlar merhaba,

Cumartesi doktora gittim. Yumurtalık rezervim çok fazla değilmiş ama adetimin 10. günü olmasına rağmen bir yumurtam 17 mm olmuş. (Daha önce ben klomenle bu seviyeye ulaşmıştım.) Ayrıca rahim içi falan çok iyiymiş. Doktorum bu rahim bebek bekliyor falan dedi hatta. Beklemedeyiz.

inşallah tatlım güzel haberler alırız senden..yaş kaç senin?

merhaba kızlar
umarım harika bir bayram geçirdiniz.
Bu arada, halen elinde ilaç varsa kullanabilirsin. Infertilite için en az 3 ay kullanılıyor. Halen varsa kullababilirsin, zararı yoktur. Ama 6. Aydan sonra kullanımı yasaklıyorlar.

Hepinizi öpüyorum
habersiz bırakmayın beni.

slm geçmiş bayramın kutlu olsun ilaca devam ediyoruz ay ortasını geçirdim ilacı bügün bıraktım...diğer ayada yeter...bakalım hayırlısı

Back
X