Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ya kızlar ben bişey sorcaktım yaa bu tavşancıl otunu cok önceden duymustum ama aldıramamıstım şimid acaba alsammı diyorum pkoya nasıl gelir acaba yumurtlama sorunuda var:26: geröçi eşimdede sorun var morfolojı %0 karar veremedim bak ben şimdi napcam ben yardım:44:

Canım, iyice araştırdım. Her yerde deniyor ki infertilite için EN AZ 3 ay kullanılmalıdır.
Yani ben ne diyeceğim bilmiyorum canım, karar senindir. Sen nedersin,öyle yapalım.
Seni çok çok öpüyorum, canım.

Tatlım çok teşekkür ederim işlerinin arasında birde benim için araştırdın bende öpüyorum canım..

slm kızlar budün hasta oldum ilacın 2 ayı bitti son 3 ay umarım bu ay olur.psikolojim bozuk...

Offf canım
Niye psikolojini yine bozuldu. Bu işlerde moral nekadar önemli olduğunu biliyorsun canım. Biraz kendini de yardım ett.
Seni çok çok iyi anlıyorum canım, bende 13 sene boyunca her ay hayal kırıklığı yaşadım.
Her seferde üzüldüm ama kendime zarar vermekten başka birşey yapmadım.
Biraz olacağına bırak canım. DÜŞÜNME ARTIK, bi bakarsın kendinden olmuş.
Hadi canım benim, kendini toparlan, moralini yüksek tut ve inşallah seneye bebişinle birlikte gidersin.
Çok çok öpüyorum canım benim.

merhaba arkadaşlar ilacın siparişini verdikmi yada ne zaman verilicek bian önce başlamak istiyorum bu ilaca işallah tez zamanda kavuşuruz bebişlere...

Offf canım
Niye psikolojini yine bozuldu. Bu işlerde moral nekadar önemli olduğunu biliyorsun canım. Biraz kendini de yardım ett.
Seni çok çok iyi anlıyorum canım, bende 13 sene boyunca her ay hayal kırıklığı yaşadım.
Her seferde üzüldüm ama kendime zarar vermekten başka birşey yapmadım.
Biraz olacağına bırak canım. DÜŞÜNME ARTIK, bi bakarsın kendinden olmuş.
Hadi canım benim, kendini toparlan, moralini yüksek tut ve inşallah seneye bebişinle birlikte gidersin.
Çok çok öpüyorum canım benim.
teşekkürler canım iyi niyetin ve yardımın için çok teşekkür ederim.fazla düşünmemeye çalışacağım dediğin gibi sadece kendime zarar veriyorum inşallah olur hayırlısı olsun.oğluşunu öp yerime selamlar sevgiler...

Canım takma kafana, bak bende dün hastalandım. Artık saymıyorum günleri, Allahın bir bildiği vardır diyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki insan çok büyük hayal kırıklığına uğruyor. Ama alışmamız lazım.

bende 3,5 senedir her ay büyük umutlarla bekliyorum her umudun peşimden gidiyorum ama ayın sonu yine hüsran allah herkezin yar ve yardımcısı olsun bi umut bende o bahsettiginiz ilaçtan istiyorum ama nasıl temim etcegimi bilemiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim

merhaba necla yazamadım kusura bakma umarım beni unutmadın madem yeterliymiş bende bir şişe istiyorum annem rahatsızdı hiç nete giremedim umarım banada gelir parasını nereye istersen veririm sevgiler

aklımdasın ece unuturmuyum seni hiç.ben arisle görüşüp para hakkında hepinize bilgi verecem canım kendine iyi bak

Nejlacım, durumu ile ilgili bana mesaj gönder.
Sanırım isteyen başka yoktur.
Biz siparişi verelim, çünkü yürdışında 25'den sonra tatildir.

Kızlar siz nasılsınız?
Ispanak arasıra bir mesaj yaz canım, iyi olduğunu bilelim. Sen hastaydın, nasıl oldun canım?
Hepinizi öpüyorum. Arasıra birşeyler yazın.

aris canım uhde.mirror.kara.ece ve ben 5 kişiyiz hafta içi bi gün parayı ben yollarım kuzenine .tamam canım senden haber bekliyom

Kızlar siz nasılsınız?
Ispanak arasıra bir mesaj yaz canım, iyi olduğunu bilelim. Sen hastaydın, nasıl oldun canım?
Hepinizi öpüyorum. Arasıra birşeyler yazın.

canım nasılsın neler yapıyosun umarım bebişte iyidir en son soğuk aldığını yazmıştın ben aynıyım bu ilacı kullandıktan sonra ovalasyon dönemlerimde resmen gençligimdeki gibi sümügümsü gibi uzayan akıntılarım oldu buda gerçekten yumurtalarım oldu ve çatladı anlamında kızlar emin olun bu ilaç çok faydalı özellikle yumoşların çoğalmasına yardımcı 3 ay bitti benim hayırlısı artık.....

işallah biran önce hamile kalırsın panadol biz ilacı alıp başlayana kadar senden güzel haberleri alırız canım bizede moral olur

Back
X